107

Анонимен

преди 11 години

130... a koj si ti?

106

Анонимен

преди 11 години

Сега е ред на Калинчовците - нейните високопоставени и не по-малко нагли и "умни" началници - Боката, Цеката, Флоровци и останалите от кликата Грабова! Деполитизирани били, а Цеко праща милиционерчетата си да ни "разясняват" колко сме добре! А за изказа на Калинките и Калинчовците няма какво да говорим, такъв е стилът на Цар Тиква - наглост, увъртане, лъжа, обиди, прехвърляне и бягство от отговорност, противопоставяне и........нищо градивно! Да се махат, но не само от яслата, а в затвора!

105

До 127

преди 11 години

Слушай бе ***,да съм те обиждал?Яно колко ти е багажа и на теб щом две думи не можеш да пишеш без да обидиш.Това е безсилие!

104

До 115

преди 11 години

Тази поне не пикае във фонтана.

103

Истината

преди 11 години

...."Днес Инспекцията по труда е дала предварително разрешение за уволнението на Пенчева, уточниха от социалното ведомство. " - Ето я истината поради която ще върнат тая ....обратно на служба. На окончателното а не предварителното решение ще я възстановят, само че се чака народа да забрави. Е тека стават нещата, пък вие се радвайте.

102

Гогата

преди 11 години

Коментиращите тук се възмущават,че това не било дори и КалинкаНека я наречем божа-Кравав Гроб е пълно със същества от този вид,които след 1 г. ще отлитят всичките

101

Гошко

преди 11 години

Ние не дискутираме какво е лицето Максимов, какви прояви и прегрешения е имал преди да фотографира спящите варненски полицаи, а това че и съдебната власт в лицето на варненската районна прокуратура се включи във войната срещу човека, осмелил се да заснеме тримата полицаи, хъркащи следобедния си сън по време на смяна ... Нека не ви учудват коментарите, описващи подробно подвизите на М. те са написани от полицаи (предимно тези от Варна) и хора на служба в МВР. Както се казва Имперята отвръща на удара! Съдебната власт и МВР може да се ритат по кокалчетата, може и софийска съдийка (ама шеф на ССБ) да съди министъра на ВР, но тръгне ли някой срещу служител на една от тези власти, нежели пък говорител на варненската дирекция на МВР, правоохранителната и правораздавателната власти се съюзяват и тръгват "на нож" срещу дин-душманите на държавата! Така де, "улицата" трябва да знае, че битката срещу прегрешенията на полицията и Темида е предварително загубена. Н.Цонев, Сантиров ,Попов може да бъдет оневинени (тях вече ги оправдаха), Ковачки за 16 млн лв укрито ДДС го осъдиха условно, ама Максимов ще го осъдят да лежи на топло и като Опиц ще го приберат веднага след присъдата. За да се разбере, че след опиянението от демокрацията следва "набиване на канчетата".

100

Свинар

преди 11 години

Каква ти КАЛИНКА кат е ЛЕЛКА СВИНКА

99

кой какъв е!

преди 11 години

Според текста, по който е обвинен, Максимов може да получи до 6 затвор затвор. Той вече е лежал в затвора. Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви в Стара Загора, че Боян Максимов има криминално минало, но към него няма да бъде проявяван тенденциозен подход от полицията. Униформените, запечатани на снимката, няма да бъдат наказани, каза още Цветанов.така че един най обикновен бивш пандизчия и криминална *** е решил да си го връща -а вие герой го изкарахте -дайте му и медал!!

98

Кой какъв е !

преди 11 години

Боян Максимов, който засне спящи полици в патрулка и беше наречен селски *** от говорителка на полицията във Варна, ще бъде съден за нанасяне на средна телесна повреда. Това съобщиха от Районната прокуратура в морския град, които вече са внесли обвинителен акт. Максимов е обвинен, че е избил два зъба на варненец, от което потърпевшият е получил трайни затруднения при говора и дъвченето. Въпросният инцидент се е случил в последния ден на месец юни тази година !

97

1223

преди 11 години

Зап пред хората те ще я уволнят.Исигурлно са я подучили да си мълчи и да не се жалва.В противен случай нали се сещате ,че ако се жали няма да има съд кой да не е възстанови на работа. Кодекса я защитава от всякъде. Интересно мие защо е целия този цирк?

96

Анонимен

преди 11 години

Bahti tlastata Tatarka...xaxaxaxaxaxaaaaa

95

Жорж

преди 11 години

Мин.Цветанов съобщи ,че няма да наказва тримата варненски полицаи, сладко спящи следобедния си сън в патрулката, дадена им да защитават народа от престъпници и касиерките в банките и пощите от тези с моторите и тъмните каски Ама как ще накажете полицаите, мин.Цветанов, после кой ще пие вода и ще пуши цигари под прозорците на Министерството на ВР! Ние вече разбрахме, че "милиционер", грешка, полицай е свещена дума, нещо като свещените крави в Индия и дръзне ли някой да каже нещо срещу тези със сините кепета, веднага върху него се стоварва тежкият юмрук на МВР, а след него и тънкото, с лакирани нокти юмруче на съдийките на Темида! Така че и ние се учим от горчивия опит на стратегия: първо през юли следващата година ви сваляме от власт вас, от ГЕРБ, та да не ни светне пак юмрука на правоохранителната институция, а сетне ще се разберем и с Темида: ами ще изберем на власт да дойде тази партия или коалиция, която обещае избираемост на магистратите на всички нива. Та да охлабим поне малко примката, с която Темида вече 23 години непрекъснато ни стяга. Писна ни от демокрация!

94

лайното

преди 11 години

Честито Пенчева !!!

93

Полицай

преди 11 години

Еееее, тая да е вземе сега Кунева в България на гражданите . След изборите ще сме селски ***

92

Анонимен

преди 11 години

Тая ми се струва,че е позакъсняла с детето?

91

Ганьо Батков

преди 11 години

Дами и господа изгонили са девойката която има дупе голямо колкото главата на премиера че и малко повече ! След като бе изгонена се разбра че пазмерът на дирника е с размер на премиера а съдържанието в него е аналогично с твоа дето го има в главата на този дето я е взел на работа ! Да не я мислим тази ужасно грозна ,невъзпитана и елементарна женица . Добре ще е журналистите да се заинтересоват за образователният и ценз и кога и как е назначена на тази длъжност .

90

Анонимен

преди 11 години

таа не е калинка ве това е *** бабка...

89

Соня

преди 11 години

Вижте как изглежда "гражданката" дето нарича кой бил 'селянин". Е такива са всичките кадри на ГЕРБ

88

До 95

преди 11 години

А г-н Боозов не може ли да я съди ,докато и се завие свят?Има и съд извън България,ако тук се размекнат нещо!