36

dp

преди 11 години

41, за минаване отзад фал не се дава, трябва да има контакт (освен срещу юнайтед, естествено).Торес може би падна без контакт с Еванс но само защото му се наложи да се хвърли за да избегне високо вдигнатите бутони. Това може и директен червен картон да е (освен срещу юнайтед).Засадата за третия "гол" беше също очевидна, но за юнайтед засада има само ако е над метър-два и трае по-дългичко, разбира се.

35

Анонимен

преди 11 години

До 40, Иванович като видя, че не може да догони Йънг реши за мине зад него за да го спъне, абсолютно умишлено. Малко след това Торес се опита да изкара червен картон на Евънс от същата ситуация, съдията обаче беше на 2 метра зад него и видя театралното му падане. Да не говорим, че Торес трябваше да бъде изгонен по-рано, заради безумното му влизане с крак срещу Клевърли. А сигурно и играта с ръка на Луиз в наказателното не е нищо, или това, че блъсна Перси нарочно, без да играе за топката.

34

фен

преди 11 години

До dpДобре си видял , нито един от двата червени картона ги имаше . В първата ситуация трябваше да даде жълт картон за симулация на Йънг , във втората фал за Торес и жълт картон за защитника . Спести и втори жълт картон на Руни , а третия гол беше криминално деяние .

33

dp

преди 11 години

Не му пукало, баси *** манталитет. То какво да очаква човек, цялата им фан-базае селяндуршава. Не че Челси са ми по-симпатични с КГБ парите си разбира се, амакато си хабя времето да им гледам мача очаквам "съдията" поне да се опитва да имитиражелание за справедливост, тоя е толкова арогантен, че не се трае.Впрочем никой не чух да оспорва първия червен картон - а аз не видях контакт, споредмене Йънг за пореден път далдиса за което бе възнаграден. Аз ли не съм видял?

32

фен

преди 11 години

И заради този *** , пияндето Съра мачкаше Бербатов цяла година . А такъв съдия няма , няма бе , на съм виждал , а съм поживял доста , ле ле ...! Трябва да се е учил от Генов , Пастата/ малка и голяма/ , Ахмед Ахмед , Димо Момиров , Каубоя на куп !

31

Анонимен

преди 11 години

Погледни му мутрата само! Дее.а леш.ера!

30

Хо

преди 11 години

Илюзионистът Марк Клатенбърг дари с усмивки Сър-дядо мраз и палавите му джуджета....!!!

29

До 31

преди 11 години

Ааааа и с нос вкара веднъж джуджето,ако си спомняш първите му мачове в Ман.

28

Мен

преди 11 години

Дааа, нагъл е почти колкото Сър-а. Не съм симпатизант на нито единия от отборите, ама ми стана жал за Челси че така ги поряза съдията. А фенове на МЮ с които гледахме мача... единия от тях каза че го е срам. Помиярски отбор... антипатични ми са от времето, когато провалиха Бербатов. Сигурен съм, че няма да вземат Висшата лига тая година и в ШЛ че ги изкъртят отрано. Западат, определено

27

Ставри

преди 11 години

Все съм гледал срамни мачове,все е било чудо ама като този......И тоя мексикански *** показва наистина че му липсват първите седем години и се чудя как ръководството на клуб като Ман не може да му запуши наглата уста!

26

Един

преди 11 години

Този е непризнат син на Пипо Индзаги. Срам за футбола отвсякъде, срам и за Юнайтед... То не са засади, голове с рамо, гръб...

25

mlad6ito

преди 11 години

тоя е роден в засада. ама много ме кефи и първото му докосване - рикошет от телцето му последван от бясно гонене на топката, която се е търкулна в произволна посока. иначе е калитар голям, но ромите са си такива - калитари.

24

Анонимен

преди 11 години

Истината за този мексикански столипиновец е, че всички голове си ги вкарва на разстояние 2-3 метра от вратата. Никаква техника, комбинативност, само търчане като житен бегач из терена и обикаляне на наказателното поле с надеждата топката да го удари и да влезне, както стана срещу Челси. А явно и като човек не е нищо повече от един крадлив мексикански ***.И като се замисля, че този ''талант'' изяде мястото на Бербатов, започва да ми се драйфа...

23

Dan

преди 11 години

Ако бях на мястото на "Челси" след вторият жълт на Торес/ама хайде спорен е/, или поне след гола от засада щях да ритам топката в тъч или в аут със силно воле всеки път като ми подне в знак на протес, щях да си играя на 21 и на пиян морков , а вземат ли топката от Юнайтед никаква рекция все едно ,че са сами на терена, пък ако ще и 30:2 да завърши, да видя тогава дали следващият път съдиите ще подбутват Юнайтед!!!

22

с.

преди 11 години

Каква честност,достойнство и феърплей може да се очаква от мексикански *** с вид на амстердамски травестит играещ за най-мразеният и помиярски отбор на планетата!Ако бяха поне малко мъже и спортсмени нямаше да се държат така,но те не са!

21

Dan

преди 11 години

Този път,трябваше да си даде фланелката на съдията след мача !

20

нечовек

преди 11 години

Мексиканския *** се изказа..!!! А честността,а достойнството,а феърплея ???? ***,ще дойде време сами ще се освирквате !!!

19

е и?

преди 11 години

На мен пък не ми пука,че си вкарал гол щом не можеш да я спираш тази пуста топка и и винаги изглежда,че ти и Рууни сте излезли с ботушите на терена.

18

Анонимен

преди 11 години

На мене пък още повече

17

с.

преди 11 години

Мексикански ***!Изобщо всичките фенове на тия *** са ***!Ако си бил по-добър и си бил честно говори каквото искаш!Ама след вчерашните безобразия да се отваряш си е наглост!Както и да е!Сега в сряда отпадат за купата,а още следващият уикенд Арсенал ще ги приключат и пак ще са 3 или 4!