262

в Китай, а у нас

преди 11 години

над 42 кв. мост с цена 1.5 милиарда долара, а у нас Видин-Калафат-около 2 км.с цена 700 мили-она долара.

261

Диман

преди 11 години

До 311 Напротив! Проблема е точно в спящите милиционери!Като искат да спят, да си ходят в къщи , а не в служебния автомобил!А иначе приказки от сорта"колко били уморени от дежурства"- хайде моля на пазара! Като се уморяват от тази работа могат да напуснат!Много млади момчета биха се съгласили да я вършат без проблем!!!

260

123

преди 11 години

Аз ако видя спящи полицаи в служебната кола посред бял ден надали първата мисъл в главата ми ще е че използват полагаемата им се почивка!" По-скоро ще им тегля една майна че го правят така нагло докато всички други бачкат ( вкл престъпниците) .Щом им се полага почивка ще се оттеглят някъде където никой не ги вижда и никой не ги безпокои.Ами това е абсурдно и смешно за гледане липсва им само някой престъпник да мине и да ги отсреля :)

259

сески глупак

преди 11 години

Всички сме селски ***, щом търпим тия спящи престъпници облечени във власт да ни се подиграват !

258

Лили

преди 11 години

Гледах я по новините,нагла,дебела и охранена цял живот е търкала някой стол зад бюрото.В нормалните държави това нещо щяха да го уволнят незабавно.Браво на Боян и хората като него,да е жив и здрав и дано да победи системата.

257

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 315Никъде охранителите по време на работа (дори и почивка) нямат право да спят всички едновременно! Само в България е така. Полицаят се скатава или крие. Крие се зад храстите за да те рекетира, а по закон следва даже лампите на колата да му работят за да се вижда отдалеч. Помниш ли онези полицаи които наблюдаваха как *** убиват един българин. А Калинка е умна като Возда си и министъра на МВР.

256

недоволен

преди 11 години

И тук "Калинка" , при това по-*** от онази в земеделското министерство. Държавен служител с такъв речник да ходи да пасе кравите на село, а те я направили говорител, представете си другите какви са. Нямам думи за изказването на това чудо говорител, да я плеснеш през устата ще и е малко, при това тлъста, охранена и нагла. Позор за МВР.

255

Анонимен

преди 11 години

Никъде не е забранено по време на почивка да се дреме ,спи ,ходи по нужда ,чете вестник ,гледа телевизия или просто краката на жените!но един селски *** е решил че така може да стане известен !друг един високопоставен *** пък реши че може да уволнява по телефона който му скимне ей така първосигнално .....ЗА ТОВА ДРАГИ БЪЛГАРИ ЖИВЕЕМ В СТРАНАТА НА ГЛУПАЦИТЕ!!!!

254

Анонимен

преди 11 години

Е то си е нормално -селския *** и пишман фотограф който се представя за някакъв буден гражданин -та дори и някои медии му повярваха -си е най обикновен криминално проявен *** който си мисли че по този евтин начин си го връща на МВР !!вината е в местинте началници които изобща са се занимавали с този *** и са тръгнали да му търсят сметка понеже нали знаете ,като НАСТЪПИШ ЕДНО Л...О СЕ РАЗМИРИСВА ПОВЕЧЕ !!!!

253

e

преди 11 години

До: cvetan.cvetanov***mvr.bg, cvetan.cvetanov***parliament.bg, mvr***mvr.bgОтносно: до "вътрешния" от "външния"Дата: Неделя, 2012, Октомври 28 18:04:10 ЕЕТИмало едно време един "вътрешен" и един от "вътрешното".Та, този 'първия',подсвиркайки си отивайки на работа,влезъл в кабинета си.Но що да види.Една говореща Флашка/mp3 с говорителче и алкална батерия-нова/.От бюрото му говорела,та не спирала машинката,Но запецнала на думичката "Апартамент,И".Спрял да си подсвирка "вътрешния",та и рекъл : "Blockове,реституция,нека те е Яд,Аааа " И тя,не- щеш ли- млъкнала. <бр /> <бр /> <бр /> <бр /> <бр /> <бр />

252

до 311

преди 11 години

Както казах по долу,не е проблема в спящите полицаи.Проблема е в ръководството което действа като репресивен орган от времето на Живков.И в говорителката от Перник която е проста със "з"накрая,както казваше Камата на един *** журналист.

251

Анонимен

преди 11 години

голямо геройство е направил този.голямо геройство.ами ако момчетата са имали няколко поредни дежурства...............................................или това не е важно!!!!!!!!!!!!!!!!!

250

До 301

преди 11 години

До до 300Може да не се заяждаха само с охлюви като теб. Колко хора са яли бой за нищо няма да повярваш. Тези заспалите са си чисти милиционери.

249

Анонимен

преди 11 години

До Баба Вида - моста е пуснат още 01.07.2012

248

BG

преди 11 години

Някой няма ли да направи сайт за публикуване на такива снимки. Може и анонимно, щото много хора имат какво да покажат от "действията" на властта, ама малко го е страх.

247

by the way

преди 11 години

Не виждам какво обследват.Всичко е толкова ясно,но нали всички са си рода...Най малоумното и нагло управление!!!С нетърпение чакам изборите та да ги изметем.

246

Ехо

преди 11 години

Сбогом ЦЦ

245

Бургас

преди 11 години

Приканвам момчето, каквото и да е било преди, сега да си я съди. Да видим какво е правосъдието ни под натиска на ББ и ЦЦ - подкупно или честно. Иначе думите й са излъчени ясно - какво има да правим комисия. Тя конкретно НАГЛО обиди български гражданин и ТРЯБВА да бъде наказана. Още един тест какви ще са изборите !

244

Баба Вида

преди 11 години

Китай пусна вчера движението по най-дългият мост в света, прекосяващ морско пространство.Той е дълъг 42.4 км., широк 35 м, струва 1.5 млрд. долара. Мостът има формата на буквата Y и се простира от процъфтяващия пристанищен град Циндао до индустриалния център Хуандао и летището, построено на близък остров.

243

ибаси

преди 11 години

И*АСИ и ДЪРЖАВАТА!!нещо средно между КГБ ЦРУ МОСАД и шуробадженащина на разни тутманици облечени във власт!!! БРАВО НА ЧОВЕКЪТ!!!аз лично не бих ги снимал и качил !ЕВАЛАТА НА ЧОВЕКЪТ ПОКАЗАЛ ИНСТИТУЦИИТЕ КАК РАБОТЯТ НА РАБОТНИТЕ СИ МЕСТА! ако спрем да им плащаме данъци да ги храним и легнем да спим Ние,какво ще стане??!??