30

Анонимен

преди 11 години

Огнян Минчев е умен човек.

29

2

преди 11 години

който и да е български премиер получава едно великолепно наследство от последните 22 години, коментира Соломон Паси, председател на Атлантическия клуб в България и бивш външен министър.Тоя на какви наркотици е?

28

има значение

преди 11 години

Винаги президентът на най-голямата сила има значение. Не случайно в шоуто на Слави се изгавриха веднага след избора на Обама, че е отмъщението на руснаците. Не случайно човекът от еврейският отдел на КГБ казва, че американците много им помагали Фамилията Клинтън е на власт от 1992 до сега, не случайно Ромни каза, че до него е съпругата му, а до Обама Бил Клинтън. Фамилията Клинтън е лице на хай тек мафията, така че има значение кой е американският президент за това кой ще е бг премиерът.

27

123

преди 11 години

За мен има по - голямо значение САЩ да не съществуват в сегашния си вид.

26

Патриот

преди 11 години

Американската пета колона ,вън *** долни!

25

Анонимен

преди 11 години

- Има ли значение за нас кой ще е следващият US президент?- Не.

24

123

преди 11 години

не

23

Анонимен

преди 11 години

ЗАТОВА ЛИ НИ БЕШЕ НУЖНО ДА НИ ВКАРАТ В НАТО И ДА РАЗПОЛАГАТ АМЕРИКАНСКИ БАЗИ ,ТА ВСЕКИДНЕВНО НАТОВСКИТЕ САМОЛЕТИ ДА НИ ТРОВЯТ ОТ НЕБЕТО КАТО ОСТАВЯТ ХИМИЧЕСКИ СЛЕДИ ,КОИТО НЕ ИЗЧЕЗВАТ ЗА ДЪЛГО ,ТРЯБВА СЪД ЗА СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ КОИТО ПОДПИСАХА ЗА БАЗИТЕ И СЪД ЗА БОКО И ГЕРБАВИТЕ КОИТО ПОЗВОЛЯВАТ ДА НИ ТРОВЯТ ОТ САМОЛЕТИ ,ЯВНО БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕМ ОТ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ,ТА НЯКОЙ ДРУГ ДА ДОЙДЕ НА НЕЯ И ЗАТОВА НЕ СЕ ПОДБИРАТ СРЕДСТВАТА ЗА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

22

снимка на предатели

преди 11 години

Егати снимката.Всички предатели и USA *** са на нея.Начело с долният *** Пааааси.А за онази свина Минджев не ми се говори.Защо спасихме дядото и бабата на ***-за да може сега да ни го набута.Всички на бесилото мамицата им предателска.

21

Слон и магаре

преди 11 години

Има значение за американците. Едните дават приоритет на богаташите, другите на средно-богатите. За останалите няма значение, защото и едните и другите мислят от тях да вземат за да си решат вътрешните проблеми.

20

OBAMA foever

преди 11 години

iskam i az debat za prezident v bg , da umra ot smix , zashtot veche zabavnite formati na tapite televizii ne mogat da me rzsmeiat

19

Анонимен

преди 11 години

"Няма никакво значение, кой е американският президент."Единственото изречение, с което се съгласих.

18

Анонимен

преди 11 години

BG - malka, bedna strana, no sys samochustvie. na koi mu puka sa neia?

17

Анонимен

преди 11 години

Тоест ние сме в позиция да искаме от Съединените щати. Колкото по-голям съюзник си, толкова повече трябва да искаш...."А древните римляни са казали : "Никога не се доверявай на съюза си с по-силния от теб!"

16

Анонимен

преди 11 години

Който и да е ,рано или късно ще ни изтъргуват.

15

Алов до 14

преди 11 години

Абсолютно си прав. Еврейският *** лиже американски *** впрочем като всички евреи. Даже плака като вкезнахме в НАТО. Да *** Атлантика скапан. Къде е Америка ,къде сме ни ,та ще ни кара да им държим ***.

14

Анонимен

преди 11 години

По-голям цирк от американската предизборна кампания не съм виждал! Колко *** трябва да си за да ти отнеме ГОДИНА да водиш предизборна кампания? Тия или им слагат нещо в храната и водата или са вече толкова промити и гладки мозъчета че не е за вярване! А докато ония 2та си водят "талк-шоу" по медиите, зъбчатките на бюрокрацията им се въртят с пълна пара зад колисите и хората после пак ще гледат тъпо и ще се чудят... Цяла година да лъжеш хората за некви "гласове" - театър!!!

13

Паси педал

преди 11 години

Монката Паси - най-големия *** на американците. Гнус ме е от този човек само щом го видя. Ако може ще превърне България в 51-ви щат! И ще се разплаче от умиление накрая!

12

Алов

преди 11 години

По добре да си остане *** ,понеже другият е прекалено краен и пак ще прави патаклами по света.

11

Анонимен

преди 11 години

Колкото повече се гърчат взаимно Русия и САЩ толкова по-зле за нас.Щото не сме ни руснаци ни американци.Ще обираме негативите и от двете страни.А сме едни парцаланковци- с нищо не можем да им излезнем насреща.Да не си кривим душите.Затова изостряне и допълнително охлаждане на отношенията винаги ще е във наша вреда.Затова Обама.Оня другият е типичен "мачо мен" :"Здрави сме,силни сме,богати сме ,ще мачкаме малките ***-бедните да го духат"Йее,йеее , ама ние не сме нито силни нито богати..