267

БСП извън закона!

преди 11 години

Станишев иска народът да му опрости борчовете по Белене, ама няма да го огрееНека да отговори защо не е подписал договор за АЕЦ-а, като е бил толкова изгоденВместо да задава гатанки наглият Петър Димитров да отговаря дали има договор и защо нямаАма комунистите са безнаказани от 60 години и се държаха от нагло по-нагло като им напомниха за съветската окупация и злополучните референдуми след 9.9.1044г.Показаха, че не са се променили и се подиграват с жертвите на комунистическия холокост

266

Анонимен

преди 11 години

Ееее гейбърите рипаа, рипаа, еле си се самонаденаа на среднио големио

265

Малииий

преди 11 години

Герп си направи егати и САМО*БАЧКАТА с този референдум. От тук нататък народа си знае, че "народния, техния си" референдум е прецакан от ГЕРП. Настоящият въпрос, гласуван от ГЕРП вече си е само техен на ГЕРП и е обречен, така ще оберат всичките негативи и последствия, които ще резултират на изборите.Единственото спасение е да се нареди на "***" да пита конституционния съд и да се отмени референдума.

264

Анонимен

преди 11 години

Алооо депутатите, кое е по правилно ДА ВИ Е.А МАЙКАТА, ИЛИ МАЙКАТА ДА ВИ Е.А?

263

666! СУПЕР...

преди 11 години

...И ФИДОСКЯТА НЕШТЕМ...!

262

666! СУПЕР...

преди 11 години

...НИКАФ НАТОМ НЕШТЕМ У МОИТА КУКЯ...!

261

666! СУПЕР...

преди 11 години

....КАК ЖИВЕХТЕ ДОСЕГА БЕ С НУЖНИКО НА ДВОРА...АЕЦ ЛИ...?...НАИ УБАВИТЕ ДЕЦА СЕ ПРАЕА НА ГАЗЕНИ ЛАМБЕТА ПРЕДИ 100 ГОДИНИ...КЛАСИЦИ ПИСАТЕЛИ КУМПОЗИТОРИ...А СЕГА ПРАИТЕ *** НЕОНКИ...!....С И Л И К О Н К И....!

260

Анонимен

преди 11 години

БСП и Станищев се съюзиха открито с ядрено-енергийната мафия в България.Излъгаха толкова много хора... Голяма част от тях така и не знаят за какво са се подписали.Но Станишев и сие ще си го получат. Мнозинството българи са против ядрената енергетика, както това е в целия свят. Показа го и последния референдум в Литва. Хората НЕ ИСКАТ ядрени централи.

259

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ САМА ЩЕ СИ ПЛАЩА ЗАЕМА С ПАРИ ОТ ПЕЧАЛБАТА ОТ ПРОДАЖБАТА НА ТОК -------------- Да, ако обаче не е държавна. Ако е държавна, заема за построяването трябва да го плаща държавата.

258

Анонимен

преди 11 години

права си янке партизанке , на социалистите тази подписка им трябваше за две неща първо за да емонстрират сила и мобилизация и второ за да имат извинение пред господаите си че не стана проекта а герб го подхлъзнаха да им играе спаринг партньор , никой нне я иска тази централа всички искат само да говорят а нея , интересно величеството дето я извади от нафталина гледаот страни и се хили , той своята работа за коятого поканиха *** в софия си я свърши.

257

Анонимен

преди 11 години

285 би ли пояснил кое ефтиното на ядрената енергетика , знаеш ли колко интерсно ще стане когато комисията Янев ако го направиразбира се изнесе с колко се е покачила цената на горивото за АЕЦ Козлодуй през последното десетилетие , а никой не слага в сметките за себестойността , цената на извеждането на ядрените мошности от употреба , цената на консервирането на ядрените реактори и последващото съхранение през следващите няколко века , ако не се намери приложение .

256

Джуро

преди 11 години

И във формулировката на ГЕРБ се съдържат два въпроса - "Да развиваме ли ядрена енергетика?" и "да строим ли нова централа?". Е, ако отговорът на комплексният въпрос е "да", къде ще я строим, като е нова? На трета площадка ли? Защото Козлодуй не е нова централа. А Белене би била.

255

Янка

преди 11 години

Гербавите окончателно паднаха в капана, който им скрои дългия инкасатор. Със тази своя формулировка освободиха БСП от отговорността за провала на референдума. Сега вече референдума е на ГЕРБ, а БСП ще имат трибуна и тема да лаят и да ги отразяват. Хитро.Даже могат и да си го платят от субсидиите, както искаха ......

254

молко по-умен

преди 11 години

До Анонимен 282Цял свят се бори за евтена атомна електроенергия,само ние се пишем специалисти и умуваме това което не е за нашите глави.Хората усъвършенствуваха колелото ,а ние още умуваме дали да се качим на него.Хората сменат правителства на три месеца,до като се оправят,ние ги търпим докато ни закопаят.Търпелив народ .за това си заслужаваме правителствата изедници.При турско е било по добре

253

Янка

преди 11 години

Другият довод на ГЕРБ е, че въпросът, който съдържа името на конкретен проект за ядрена централа, влиза в противоречие със закона за безопасност на ядрената енергия, чийто чл. 45 ал. 1 изрично посочва, че ядрена централа се изгражда по решение на Министерския съвет. И не би могло да е другояче. В подменения от ГЕРБ въпрос обаче също се съдържа намерение за изграждане на "нова ядрена електроцентрала". Нима това не противоречи на закона по същата логика?Но надали има смисъл да се влиза в подобни юридически обяснения, след като целта е да се намери под вола теле. А и що чинят нашите скромни доводи пред блясъка и могъществото на монтанската правна школа, олицетворявана от Искра Фидосова? Само че има една малка подробност, която май убягва на властта - идват избори и суверенът, комуто се опитаха да запушат устата с милиционерска арогантност, рано или късно ще потърси реванш.

252

Има разлика

преди 11 години

Аз вземам заплата.Аз вземам депутатска заплата.

251

Анонимен

преди 11 години

на този Ангел 266 не му дойде акъла в главата и му слагате плюсове явно не е сам 22 млрд разделено на 100 млн прави 220 години , хайде да не са толкова а наполовина 110 или и това няма да ви хареса последно 55 , да но това значи при същите разходи 0,3 евро за квч , как сте червенотиквеничковчета.

250

Анонимен

преди 11 години

а нещо за новите компактни ректори ще кажете ли или така сте се вторачили в този стар руски Москвич за 22 млрд. , че нищо друго не виждате а руснаците през това време с помоща на вашите пари дето ще им платите за този чайник подготвят реактори от ново поколение малки компактни започващи от 2 мвт , Китайците също работятв тази насока и познайте кой е вдъното на това Бил Гейтс какво прави в Китай, но ние нали сме си селянипровинция дълбка , какво ли интересува.

249

Анонимен

преди 11 години

Абе каква втора АЕЦ ,какъв бизнес със електроениергия??? Все едно през 80те като изнасяхме ток нямаше режим на тока!?! София е тъмна дупка в сравнение с Виена (Австрия няма АЕЦ)... Трябва да си пазим земята. Да имаме редовна армия и силно земеделие. Всичко друго са руски,турски,гръцки и всякакви други интереси. Станишев е украинец! Айде стига с тая смотана червена пропаганда. След комунистическия режим външния ни дълг беше 12 милиярда...Сега колко е бе отворковци? И защо Куромбашев има ВЕЦ?

248

бренеке

преди 11 години

Благодаря ви,че сте просветени по отношение на авариите по света т.е. не само в Чернобил и Фокушима,но и във Франция и САЩ са ставали аварии.И по пътя на тъпата логика трябва да стигнем до извода,че при тях стават аварии по различни причини,а при нас не може да се случи,защото сме "Нация техническа,нация икономическа" .На мен ми е ясно,че има далавера и при ветрогенераторите и са с по ниско КПД,но са безопасни.Бях и против шистовия,докато не се изясни вредата от добива му.