10

Анонимен

преди 11 години

Юнион Ивкони е турска фирма,на ДПС.На сина на Рамадан Аталай,Равин Аталай.А Рамадан Аталай е бил председател на енергийната комисия по време на тройната коалиция.Ивкони поддържа линии извън страната,с над 150 града,в страната между градовете.Обслужването не е на ниво.

9

крокодилски сълзи...

преди 11 години

Комунистите ограбиха България и я оставиха на последно място по доходи в Европа, а сега ронят крокодилски сълзи...

8

Анонимен

преди 11 години

БСП, МОЛЯ ВИ, ЗНАМ, ЧЕ ИМАТЕ РЕСУРСА, ОСТАВА ДА ИМАТЕ И МЪЖЕСТВОТО- ПОКАЖЕТЕ ИСТИНСКИТЕ ЛИЦА НА БОЙКО И ЦВЕТАНОВ , МОЛЯ ВИ !

7

Така си е ....

преди 11 години

При А.Капутев и Муфтачиев взел комисионни за спалните вагони ---нямаше сигнали за корупция!КОЙТО ПРОГОВАРЯШЕ......ПАРТИЯТА МУ ВИЖДАШЕ СМЕТКАТА!НЕМАШЕ РАБОТА ЗА НЕГО.....!

6

Гражданин за EРБ

преди 11 години

БСП вадят сигнали за корупция в СО и "Напоителни системи"Столичният транспорт е задлъжнял с 80 млн.лв., казаха от левицата ДОЛНА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА КЛЕВЕТО-ЛЪЖА!!!ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА СИК-ВОЖДА МухоБойко НЯМА КРАЖБИ.СЕГА ВСИЧКИ СИ ВЗЕМАТ ПОЛАГАЩОТО ИМ СЕ, СЛЕД КОЕТО СЕ ОТЧИТАТ НА ВОЖДА СЛЪНЦЕ...КОНГРАЧУЛЕЙШЪН

5

Unufri

преди 11 години

Любимия ми Кутев и до него Мутафчиев, червеният министър на транспорта, при който изчезваха цели влакови композиции от БДЖ :)Сигналите за корупция се подават към прокуратурата, г-н Кутев, а не в парламента, но друго си е да си направим класически черен ПР с клеветнически твърдения, докато се крием зад депутатския си имунитет ;)

4

ДС мафията

преди 11 години

Съсела, Тиквата и ***....страшна мафия !!!!

3

Пипи

преди 11 години

Ех, Див аграр, де да беше само в Монтана! Хората на ГЕРБ усвоиха навсякъде напоителните системи, а където не можаха ги разкопаха..

2

Смахон Дянков

преди 11 години

Че откъде пари да купуваме *** гласове на изборите. Вземаме ги от фирмите на котараците и другите наши хора. Иначе трябва да вадим от джоба си парите които откраднахме от фискалния резерв, от Сребърния фонд, от здравните и пенсионни осигуровки на хората ...

1

Партайгеносе

преди 11 години

Големият Гьобелс кърти!