270

Анонимен

преди 11 години

Андрйда е много грозен!!Съгласен съм с 285 и 295.Миндиле пускай си ехографа в хола и виж дали ще ти тръгне някое парче да му се изкефиш

269

do 299

преди 11 години

колко "назад" са бе отворко?

268

Анонимен

преди 11 години

Епъл *** може да пробва да се изкаже и в съседната новина за това как британски съдия бил изумен от наглостта и гнусотата на епъл. Еми не е само тоя съдия изумен. Вземи прочети какъв смешен резил са направили в мексико поради което айсифон 5 няма да се продава в мексико :))

267

Анонимен

преди 11 години

Ами фирма която печели с произвеждане и продаване на телефони прави по 20 модела на година, а фирма която печели в Американския съд и се пробва с тарикатлъци да мине из света и им сглобяват един продукт на година в чужда фабрика с чужди части произведени в чужди заводи продава половината на първата. Майкрософт произвеждат много популярни софтуери по едно време държаха 99% от софтуера който се ползва за персоналните пс и сега не са далеч от този процент, та не му давай акъл :)

266

Анонимен

преди 11 години

Самсунг продават два пъти повече смартфона на годишна база от Епъл.3 от 4 смартфона са с андроид.Такива са цифрите ти си ги интерпретирай както си решиш смучи си ги от пръстите прави им стъкмистика ама шефа на майкрософт каза, че епъл не са голям играч :)

265

до 294

преди 11 години

Продажбите на 5-цата са много далеч назад от бройката на 4С. :-)

264

mindo

преди 11 години

От една купчина параметри си избирате един добър и казвате, че той е най - важния. Все едно в каца с лай!@на да видиш лъскава стотинка и да кажеш "Ах, колко е хубаво!"...

263

mindo

преди 11 години

След като продава толкова много, защо и пада пазарния дял на ябълката? Като си толкова интелигентен и разбиращ от продажби, я обясни на мен селянина какво означава свиване на пазарния дял за една компания?

262

Анонимен

преди 11 години

Толкова много продават, че въпреки всички малоумно измислени забрани и простотии в съда аха аха да стигнат половината на самсунг ама не успяват. Фанатизираните *** са болни хора, психично болни.

261

Анонимен

преди 11 години

тъподателЕЕ няма бан, а има БАНан ама не в устата :). Смешно е как ябълковите фанатизирани *** защитават ли защитават марката, а тя се дъни ли дъни как ли не и къде ли не по съдилищата из света :).

260

mindo

преди 11 години

Откакто се наложи епъл да публикуват реклама на самсунг на сайта си съвсем изтрещяхте. Ей на, наблюдател изчезна някъде, може и бан да има...

259

mindo

преди 11 години

Къде видя омразан в поста ми бе ПИЧ ;) Ако си мислиш, че някой те мрази защото имаш айфон, вземи се прегледай. Посочи поне едно от нещата които съм казал да не е верно и тогава ме наричай невежа и хейтър. Много ти се дават категории на хора, които ти показват,че монетата има 2(две)страни а? Също като един друг пич тука - Наблюдателя, като нямаш какво да кажеш атакуваш постващия. Всички айфенове ли сте такива или само вие двамата ? То и епъл са такива - като губят технологично съдят за глупости!

258

mindo

преди 11 години

До 282 Виж ся ***, ако ти смяташ че докстанциите са единствената възможна периферия можеш да си вземеш една и да си я завреш там дето слънце не огрява(в ухото де, няма да сме некултурни...)Ти къде видя, че съм писал, че няма периферия за айфион??? А ПИЧ?? Щи викам както желая и няма начин да ме спреш. Поста ми беше отговор на мнението на ***, който твърди че няма периферия за андроид. При положение, че ти си този ***, мислош ли че можеш да ми казваш какво да правя в хола си?

257

Анонимен

преди 11 години

Resolves an issue that prevents iPhone from using the cellular network in some instancesConsolidated the Use Cellular Data switch for iTunes MatchFixes a Passcode Lock bug which sometimes allowed access to Passbook pass details from lock screenFixes a bug affecting Exchange meetingsАхахах, а кога ще дойде ъпдейт на картите, че ползваме гугъл още пък от година казаха да не го ползваме а предимесец казаха да ползваме :)

256

Анонимен

преди 11 години

Bugs which are officially announced to be resolved via iOS 6.0.1 Update are mentioned here under:Fixes a bug that prevents iPhone 5 from installing software updates wirelessly over the airFixes a bug where horizontal lines may be displayed across the keyboardFixes an issue that could cause camera flash to not go offImproves reliability of iPhone 5 and iPod touch (5th generation) when connected to encrypted WPA2 Wi-Fi networks

255

Анонимен

преди 11 години

Вижте какво андройд обезомели от омраза и глупост фенове. Никой не се опитва да ви накара да си купувате епъл продукти. Вие така или иначе сте се набутали за вашите евтини продукти от където и да ги погледнеш, и за вас е късно. Не е нужно обаче да бълвате глупостта си и да парадирате с невежеството си! Трайте си там, направете си интернет страница с форум в който ще си блеете, ще си направите Миндила и още един двама от тук модератори и си блейте там! А от там ще научите от Минд(ъ)о как да си настройте кардиографа и апарата за пулс за да си пуснете музика в къщи и да се забавлявате, хванете се за ръчички и почваите да танцувате около него. Колко сте безмозъчни лелеее !

254

Анонимен

преди 11 години

"туко що излезе ъпдейт на ИОС - 6.0.1 !" да а *** ябълчни фенове сред които и набухвателЕЕ се напъваха да ни обясняват колко е як софтуера. С новата версия се подобрява надеждността на връзката с Wi-Fi мрежи, нещо което ябълковите тикви отричаха като проблем, но ето го доказателството направо от огризката.Иноватора умря, а епъл правят издънка след издънка и се излагат като кифли в съд след съд.

253

mindo

преди 11 години

Музика пускам от който ми е кеф. Имам самсунг, лг, хтц и айфон4с като марки. Сони нямам в момента и не планирам скоро да взема. По едно време мислех... За ядрата - телефона ми е двуядрен. Едното ядро съм го изключил, защото и това което остава ми е достатъчно мощно, а понякога ми се налага да не зареждам седмица. Съжалявам дето не си видял такова приложение. Явно си ги пробвал на стари андроиди. От както станаха двуядрени и над 1 Гхз, не съм имал никакви спекове дори с едни ядро.

252

Анонимен

преди 11 години

За всички apple users, туко що излезе ъпдейт на ИОС - 6.0.1 !

251

До Рапана Миндо

преди 11 години

Миндиле искам док станция работеща с Самсунг, HTC, Sony или LGKakъв си рапунгел. Ти вкъщи кой от апаратите който си изредил ползваш, да си пускаш музика бе безмозъчико ?