36

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Бащата на Иванчо бил в Германия на гурбет и му обещал : синко ,ако завършиш средното си образование ,татко ще ти открадне един Мерцедес !

35

Анонимен

преди 11 години

ГОЛЯМОТО ТЕГЛЕНЕ НА ПАРИ ЗАПОЧНА..МОНИ ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ ДАНЪК....!!!!

34

KOKO

преди 11 години

ВЪТРЕШНА РАБОТА.

33

Тегло, а не добро

преди 11 години

Очевидно хората се уплашиха от новият данък и вече започнаха да "теглят" парите си от банките. Кой на мотор, кой с автомобил, кой пеш. Голямото "теглене" тепърва пердстои.

32

минчо

преди 11 години

ако на вас ви стискаше,и имахте топки....и вие щяхте да го направите. А не по цял ден на дивана пред компа,и *** да ви носи топла супичка

31

Анонимен

преди 11 години

До zagrizhenКой полицай е толко луд да гони престъпници , като може да си искара 50-60лв. е така от някой изстрадал човечец и после да си да си го префърга от единия крачол в другия.

30

стефан

преди 11 години

какво да правят хората,глада е по-опасен и от тока..

29

човек

преди 11 години

в ад заробен аз живея всичко българско и родно не живее вече плодно другари другари умря вече българия

28

Aбе, губертчията

преди 11 години

ти като замина за чужбина, с кой паспорт успя да се уредиш? С българския си ли или с ***-турския си такъв? Просто задавам риторичен въпрос, защото отговорът е ясен.

27

Ax...

преди 11 години

Ах Цецо.. ах кеф... в целата държава голям кеф...Защо ни занимавате с тези шумкари?Защо не пишете за безчинствата на канадците от Дънди и кой и защо им подари богатството българско?

26

zagrizhen

преди 11 години

На метри от най-пазените сгради в София - МС, Президентство, НС.. В супер активен час.. Къде е полицията? Какво правят?

25

радио Ереван

преди 11 години

Съобщение от радио Ереван: "Сутринта полицаи, преоблечени като гангстери, са обрали банка, охранявана от гангстери, преоблечени като полицаи."

24

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

АМИ КАКВИ БЪЛГАРИ ЩЕ СА ,АКО ЕДНА БАНКА НЕ МОГАТ ДА ОБЕРАТ ?! ДНК !!! А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ОХРАНАТА НА БАНКАТА СИГУРНО Е ИМАЛ ПО-ВАЖНА ЗАДАЧА ОТ ТАЗИ ЗА КОЯТО МУ СЕ ПЛАЩА ,СИГУРНО Е ПИШЕЛ КОМЕНТАРИ В САЙТА НА ДНЕС.БГ ?! ЧЕ КАКЪВ БЪЛГАРИН ЩЕ Е ,АКО ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА НЕ ПИШЕ КОМЕНТАРИ В НЯКОЙ САЙТ ?! ДНК !!!

23

lyka

преди 11 години

bravo

22

нечовек

преди 11 години

Охраната с водни пистолети ли е била ? Не че жаля за банката,даже моля момчетата,ако четатда праснат и Хампарцумян,че ми е много противен........

21

Яким Вълев Донев

преди 11 години

.... То стана КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.... :) ;) :) То си е наистина лекинко смешно ;) ако някоя банка.... ЕОН... ЧЕЗ... Топлофикация... кажат,че някой или някои краде от тях :) ;) :).... защото по големи крадци от тях едва ли има в България :) ! ........ Хората сигурно са се чудили как да си платят парното за миналия отоплителен сезон и да подсигурят да си плащат тока за тази зима и са решили в крайна сметка да откраднат от крадците.... :) ЕВАЛА СЪВРЕМЕННИ НАСЛЕДНИЦИ НА БАТЕ ВИ ЗОРО!!! :)

20

moto gp

преди 11 години

Евала сега си купете по-мощни мотори за следващия обир.

19

Анонимен

преди 11 години

комунисти, дърта *** на пазара да ви предскаже истината - бавна и мъчителна смърт, пак ще кажете че е поставена от Герб

18

Анонимен

преди 11 години

Тая банка охрана няма ли? Или тутманиците, бивши милиционери, само получават заплати?

17

Алов

преди 11 години

И чатите за моторетките са скъпи и бензина...Кво да правят хорицата...