22

Анонимен

преди 11 години

Чета коментари и какво става .. ако държавата не плати дълга на болницата, от Девин псуват Дянков, а ако държавата плати задълженията на болницата, другите хора псуват Дянков. А де, някой да реши какво да се прави?

21

дк

преди 11 години

до 20само борино може би е пашалъкадевин доспат триград -недай цифри и тогава говоритова си е чисто българско население и не ги принуждавайте да стават други ,че сега им е по лесно отколкото преди 200 години, а джамиите ги строят разни емисарски организации с цел,а резултата е сърницакато не си е на място държавата така ще еа вижте и обидите по форумите ,където стане въпрос за родопитебез вина виновен

20

Китайчето

преди 11 години

До тихата_стъпкаРазбрахме, че си върл комунист и платен списвач на "Позитано" 20, и по всички теми се изказваш неподготвен и манипулативен като Станишев пред конгрес. Е, стига толкова де, не разбра ли, че хората въпреки всичко ще гласуват за ГЕРБ и вие платените списвачи на червената ***, *** от тавана да си ударите злобари, да пак няма да стигнете и на милиметър от това, което тази партия направи за близо 4 години. БСП е вече история и скоро ще бъде забравена, както всичко останало! Амин

19

Лисици

преди 11 години

Ау,Ау,Ау какви капани си залагате сами.

18

Фото

преди 11 години

Ще дава страх го да не усети някъде любовта на народа....

17

до 17

преди 11 години

изобщо не си наясно с нещата около ДЕВИН,а относно БЪЛГАРСКОТО самосъзнание-преброй им джамиите,и виж ка им завършват фамилиите-около Смолян,Неделино Мадан,Рудозем,Лъки,Чепеларе-ДА,но Девин и надолу е пашалъка на Доганя

16

тихата_стъпка

преди 11 години

Браво на Дянков, пожелавам му да "вади" милиони от джобовете си за добри каузи и след като партията му падне от власт, а Бойко все така да продължава да вади от "собствените" си пари за асфалт и след като мине в опозиция. Естествено в момента, в който ГЕРБ вече не е на власт, това "вадене" ще секне, а тези "техни" пари ще станат наши, щото Дянков е евреин, а Бойко- обикновен селски популист.

15

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО НЕ ИЗВАДИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ БЕ СМОТЛЬО!

14

dk

преди 11 години

до хахапърво за дпс гласуват само онези помаци около рибново ,а тези от девин и района даже не се самоопределят като помаци ,а българивторо-като не знаете как се пътува в тези райони 100км ,просто не говорететрето-когато отивате на екскурзийки в тази величествена планина настръхвате от гордост че е част от БЪЛГАРИЯ,КОГАТО СЛУШАТЕ ВАЛЯ БАЛКАНСКА СЕ ГОРДЕЕТЕ ,ЧЕ ТАЗИ МУЗИКА Е ЧАСТ ОТ ВАС,а когато е необходимо да се даде нещо като болница на тези хора-плюетекакво е планината без

13

хахаха

преди 11 години

не бойте се-за ПОМАЦИТЕ$ЕЛЕКТОРАТА НА РАСИМЧО ще се намери,българчетата да му мислят,не бойте се...

12

Анонимен

преди 11 години

И откъде ще ги "извади". От езерото с въдицата ли? Не. От държавния бюджет. Не че имам нещо против, но от ГРОБ да спрат да се хвалят като раздават държавни пари.

11

az

преди 11 години

Tui nedodqlano caisato gei4e puk kvo se obajda

10

Анонимен

преди 11 години

Шимон Дянков да си събира еврейските приятели и предатели от парламента и да си ходят в израел. стига сте подлагали нашия народ на геноцид!!!!!!!

9

дедо

преди 11 години

Дянков,я направо закрий държавата.Стига с тази агония.Ще закриеш това,ще приватизираш онова и тн....Направо закривай България.

8

Анонимен

преди 11 години

Някой ако не е виждал ид*от,това е !

7

Анонимен

преди 11 години

Ако това стане, то това ще е краят на ГЕРБ!

6

Анонимен

преди 11 години

Дянков! Ако дадете на тези *** пари, стягай куфарите! Няма да гласувам за *** като теб!

5

Анонимен

преди 11 години

Бе какви пари за тез бре! нали ДПС ги лекува! Да го духа*!

4

ъъъъъ....

преди 11 години

"Дянков готов да извади 1мил...."*** тоя много богат от неговият ли джоб ги вади или от нашият на данакопладците явно трябва да го приемаме като милостиня ***!!!!

3

Каспичан

преди 11 години

Ами на мен???