438

Анонимен

преди 11 години

Още ли има ***, на които да не им е ясно, че Турция работи активно срещу страната ни, че иска нашата земя /няма значение под какъв предлог/ и пълно влияние в региона? Че за тях ние продължаваме да сме "рая", която трябва да си знае мястото и временно се е изплъзнала от контрола им? Турция винаги е работила тайно и явно против националните ни интереси, а мераците за отцепване на българска територия дори не се прикриват!!! Политиците ни са за бой, от тях трябва да почнем!

437

Анонимен

преди 11 години

Има ли още ***, на които не им е ясна ретроградната роля на тази етническа партия?

436

Анонимен

преди 11 години

на тези които се чувстват - ,, по - малко българи ,, и повече *** ...... с а м о с е д н а п р о м я н а в и з б и р а т е л н и я з а к о н и с т е а у т ........... само трябва да се гласува в парламента , където дпс е едно нищо , като брой депутати ........ и край на ,,изборният туризъм,, .......

435

перо

преди 11 години

Е, какво стана накрая. ДПС показва мускули, да отговори ГЕРБ.Доколкото зная държавата дотира тютюна.Значи има пари за тютюн , а няма пари да се увеличат детските надбавки. Докога???

434

Анонимен

преди 11 години

То за тези от ДПС Ботев и Левски са терорирсти...

433

Анонимен

преди 11 години

Ей тия *** е крайно време да се изритат от властта.Все едно в част политици от Юг да отказажат почетно звание на генерал от Севера който се е сражавал в гражданската война.

432

Анонимен

преди 11 години

Всичките ни национални катастрофи са от национализъм. И от лакомия. Кога България е владяла Цариград че изкрейзилия Фердинанд хвърля армията да го превзема? И падат 70000 човека в това блатисто и тясно пространство на Чаталджа? Турската лакомия и национализъм ще им изиграе лоша шега пък на тях. Сами ще се докарат до задънена улица. Свръхнаселението им ще гладува хронично само след 20 години и тогава политиците им ще трябва да им обясняват да ги залъгват.

431

до 534

преди 11 години

ти научаваш, защото не си си учил уроците и не си чел достатъчно. Не обвинявай за неосведомеността си друг а търси вината в себе си.

430

Анонимен

преди 11 години

Най-голямата тъпотия на националистите е следната: Нашия национализъм е полезен а всички чужди национализми са вредни. Е да ама истината е че абсолютно всички национализми са вредни. Нали ако се осъществи блянът за Велика Турция хората ще живеят по-зле даже и турците. Ще има войни и разруха и това не е от полза на самата Турция. И те добре го знаят но им трябват ограничени избиратели които да лъжат на изборите. ДПС също се бори за излъгване на избиратели, нашите националисти също.

429

до 535

преди 11 години

това е пълна глупост - при тоталитаризма е така но при демокрацията кмета се избира от мнозинството. Не може трима българи да определят кмета. В кой век живееш. На Босилеград, на Тараклия и много други места пък кметове са българи. Важното е тъпите национализми - турски и български да бъдат осъзнати че са най-голямото зло и хората да живеят в мир и добросъседство. Но вие искате гласове на всяка цена и не ви пука какво мисли българина и турчина, важно е да се докопате до кокала.

428

абе

преди 11 години

явно тези хора не им се живее в България, затова се въздържали при гласуването.Крайно времебългарина да престане със своята толерантност.Слава на Ген. Делов, но трябваше да ги про-гони такива.Който не му се гласува в България е враг на българите,турска *** е.

427

Анонимен

преди 11 години

ДПС трябва да се изкорени от българската политика,ако трябва и със сила.

426

Анонимен

преди 11 години

ДПС е против Белене но задкулисно. Те мразят своите избиратели и искат да им плаща скъп ток а България да внася ток от Туркийе. Основен съюзник в тая антибългарска идея им е Костов има и други.

425

до 532

преди 11 години

Българския национализъм не е вреден,такива като теб са вредни! Това е български град,и в него трябва да управляват българи.

424

Анонимен

преди 11 години

и дюнер яж , и ибрик използваи , обаче малко по надоло от м. търново . щом не ви харесва тук .... а т у к а не е турция ..... т у к е моята д ъ р ж а в а ..... това се отнася за всички от ,,дпс,, ..........

423

Наблюдател

преди 11 години

Незабавно отнемане на Българското гражданство

422

Анонимен

преди 11 години

Продължава от историята да се прави политика. Така се помпа български и турски национализъм които са си еднакво вредни. Нима българите от югославия биха искали да се даде почетно гражданство на Босилеград на Никола Пашич. Защо не се изтъкне някой културен деец например. Но не трябва да става скандал. Делов не е родом от Кърджали нали? От Котел е ето къде е редно да е почетен гражданин. Сигурно съм по патриот от истерясалия политически националист - българин или турчин. Стига партийни циркове.

421

Анонимен

преди 11 години

И така България се управлява от турци!!!

420

ДСБ

преди 11 години

Време е вече в българското законодателство да се въведе наказание "изселване", заместващо затвора. Наказанието да включва и отнемане на цялото имущество (движимо, недвижимо и пари). То да се прилага както към радикалния ислям, така и към всеки, който не зачита правата на жените. Ако това стане, до четири години в България няма да има мюсюлмани.

419

Анонимен

преди 11 години

"Религията е въздишка на потиснатата твар, тя е душата на един безсърдечен свят, както е и духът на едно бездуховно състояние. Тя е опиум за народа." Докато има необразовани и нецивилизовани хора,религията ще бъде използвана за етническо и религиозно напрежение,сблъсъци и войни.