153

Калоян

преди 11 години

Въпроса "другарю" Стоилов не е зададен от 760 000 души нито от реалните 540 000 души подписали се за да може да продължите да крадете чрез АЕЦ Белене и Вашите подставени лица в НЕК . "ВЪПРОСА" сте ги измислили в БСП !!! И тези които не мислят ,а им се иска да се върне безплатното от времето на БКП са се подписали без да разбират под какво се подписват !!!

152

Анонимен

преди 11 години

Апел от ловно-рибарската дружинка на БСП !ТЪРСЯТ СЕ РИБИ ЗА "ГЬОЛО" !

151

До Всички

преди 11 години

Платени драскачи,още повече пишете!

150

Анонимен

преди 11 години

До 165 : С твоя подпис ще гледаш АЕЦ през "крив макарон" ако не се бръкнеш дълбоко ! Капито !

149

Алов

преди 11 години

Боже ..боже....в ГЕРБ има по 5 квадратни човека на метър.И всички са заможни имат жена и ***.

148

Анонимен

преди 11 години

Така е и най - големите хищници са от лявата страна.

147

Анонимен

преди 11 години

Комунагите "строят" АЕЦ Белене вече шест Петилетки, а сега инициират референдум "...за изграждането на ядрена централа на площадка "Белене" ?". !!!

146

АЕЦ

преди 11 години

Аз положих своя подпис за референдум за строеж на АЕЦ БЕЛЕНЕ, на не за атомна централа.

145

ANDO

преди 11 години

"Наведена главица сабя я не сече" е казал "премъдрия" български народ. Седите си удобно пред компютрите злорадствате, плюете и псувате тоя и оня и чакате някой да ви оправи. Жал ми е за вас дребни зли същественца такива. Като не харесвате кой и как ви управлява вдигнете си мързеливите ***, размер Фидосова, и вземете тоягата та да ги изгоним тия ***. To с драскане на злостни коментари по форумите не става тая работа иска се АКТИВНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО. Дано знаете значението на израза. Как искате да е различно като в театър, българско народно събрание, актьорите са все едни и същи (с малки изключения когато някой от тях вземе че умре и се наложи друг *** да го смени) само дето си сменят главните роли. едните не са по различни от другите. Ако се вгледате в историята на политическите ни партии ще видите как техен общ прародител е БКП, а те просто са преминали през различни метаморфози за да стигнат до сегашното си състояние. Това ни създава заблудата че има демокрация. А си е същата милиционерщина както е било през Живково време, само дето той се е грижел поне стадото му да не е гладно и да е заето та да не мисли за протести др. подобни "глупости".

144

Чекист

преди 11 години

И за всичко това дами и господа...другарки и другари:) ние плащаме. Плащаме им заплати, командировки, охрана, прислуга, джетове и мерцедеси...Може да се изброява още много. Това е зверилник с примитивни твари и няма как друго да се нарече. Левите наистина пропуснаха времето през мандата си да изчистят нещата и да направят процеса необратим. На ГЕРБ им се иска, но ги е шубе от чичо САМ. Искат да си оставят вратичка да ниглежират вота ако е положителен, но не застават срещу Без тях кворум няма

143

Анонимен

преди 11 години

Въпрос за референдума:"Да се развива ли?"

142

Анонимен

преди 11 години

мая манолова всъщност е човек на герб,на последните избори подари 8 мандата на герб,ако не е човек на герб значи е специалистка по най големите автоголове

141

Анонимен

преди 11 години

До всички спин социалисти. Прочетете това ...Как се става шеф на ПЕС? с автор Едвин Сугарев и се замислете.

140

Българин

преди 11 години

До до 158Вземи малко да попрочетеш,защото си написал една гоооляма глупост.

139

до 151

преди 11 години

Вярно е, имало. Викали му били йон. Учат се тия работи ама още в шести клас.....

138

Анонимен

преди 11 години

Всичкият цирк ще е до изборите.После всичко ще затихне и АЕЦ Белене няма да има.А Станишко ще развъжда жаби в гьола и ще ги изнася за Италия.

137

до 155 БиБито

преди 11 години

Разбрах че имаш голем опит с това че са ти прониквали отзад.Много ли боли братче?Кажи си не се притеснявай!Ние ще те разберем.

136

БиБито

преди 11 години

ще го заболи отзад много скоро

135

Българин

преди 11 години

Господи,В една нормална държава Фидосова не би била повече от санитар в една болница ,а ние сме я избрали да ни решава съдбините.За пореден път се убеждавам ,че сме народ от мазохисти.

134

Биби

преди 11 години

Боли ме дедовия за АЕЦ-Белене.А па вас кво че ви огрее та сте седнали да се дръляте по форумите?