1370

Анонимен

преди 11 години

Като даваха Робинята Изаура, да не би Бразилия да е превзела Бал-каните?! Що за тъпотии пишете?!*** статии и нищо друго!

1369

Хай сиктир, бе!

преди 11 години

Ястреб, ти да не работиш за Днес.БГ, бе?!...:)

1368

9667

преди 11 години

Мързеливо племе сте българите - не можахте да издокарате коментарите до 2,000! И толкова ви помагах! ;-))

1367

Анонимен

преди 11 години

Широкоформатен трудовак я е изграждал...

1366

ТУРСКИ ЦИРК

преди 11 години

ЕДНА ОСКУБАНА ГАРГА ПРОПЪЛЗЯВА ОТВРЕМЕ-НАВРЕМЕ КАТО ЧЕРВЕЙ ОТ МИШАТА ДУПКА, В КОЯТО Е НАТИРЕН.

1365

Анонимен

преди 11 години

Не обръщайте внимание на нещастната ГАРГА. Той е само ПОРЕДНИЯТ ИЗКРЕЙЗИЛ ТУРЧИН.

1364

Анонимен

преди 11 години

ястреб ли си къв си след като живееш в България и ядеш български хляб нямаш право да ни плюеш. ако не ти харесва знаеш каде е родината ти прав ти път

1363

CrossFire

преди 11 години

Струва ми се крайно смешно именно немците да пишат този материал като се има предвид, че в Германия живеят (по официални данни) над 8 милиона турци и в цели квартали на Берлин не се чува немски. Може с този материал да се опитват да се почустват по-малки преебани.

1362

Анонимен

преди 11 години

Турците трябва да се изолират в гета,като ***!

1361

Анонимен

преди 11 години

До 9667Раята май надига глава,ще ви анихилираме ако не си отидете в в Анадола!

1360

Анонимен

преди 11 години

Годишнина от подписването на Ангорския договор между България и Турция ядоса националистите преди днешния парламентарен контрол.Този договор урежда имуществените отношения между България и Турция и тракийските бежанци. Над 250 000 българи са прогонени от техните родни места, припомни лидерът на Атака.34 062 къщи, близо 2 милиона декара ниви, ливади и лозя, 213 043 декара гори и пасбища оставят тракийските бежанци. Тези имоти се оценяват на близо 10 милиарда щатски долара, припомни Волен Сидеров.Това е обезщетението, което турската страна трябва да заплати за тези имоти, обясни атакистът.Близо 800 000 са наследниците на тракийските бежанци. Този въпрос не се поставя за разрешаване, недоволен е Волен Сидеров. Оказва се, че българското правителство е оттеглило през 2010 настояването си пред ЕК въпросът за имотите на тракийските бежанци да залегне като условия за членството на Турция в ЕС.Този въпрос е оттеглен от настоящото правителство, изумен е Волен Сидеров. Защо това е направено тихомълком, подчерта той.Турция потрива доволно ръце, потупва българския министър-председател по рамото и го нарича мой приятел, изтъкна националистът.Защо се отказвате от тези 10 милиарда долара?, попита лидерът на Атака, обръщайки се към управляващите. С какво ви купи Турция?, недоумява още Волен Сидеров. 10 милиарда долара нищожни ли са за вас, г-н Младенов, попита Сидеров дипломат номер 1. Атакистът се закани да стане ясно кой е изтеглил въпроса за тракийските бежанци.Такава външна политика на нас не ни е нужна, такова правителство не ни е нужно, категоричен е Волен Сидеров. Той обвини правителството, че води предателска външна политика. Лидерът на Атака се закани да продължи да поставя този въпрос пред властимащите.

1359

селянин

преди 11 години

Ястребче, престани с тъпите си коментари. Навлакъл си бронята на дебелоочието и вместо да четеш смирено историята и тревожно да приемаш настоящето, ти раздаваш нелепи оценки, единствено формирани в недодялания ти калъп, т.е. грачиш фалшиво и кресчендо, без да чуваш какво плещиш!

1358

9667

преди 11 години

1640 - Муспи, като ти чета коментарите, наистина много те съжалявам! Но един приятелски съвет - колкото по рано слезете от розовия облак на мегаломанията и почнете да ходите по твърда земя, толкоз по-добре ще е за вас! Че и за нас - нормалните хора около вас!

1357

9667

преди 11 години

1636 - През 2001 - 51% и през 2010 - 60% от новородените бебета в България са без официален татко - ще рече, ***! Та, рожбо копелдашко на копелдашкото племе булгарашко, разбра ли сега кой е *** и кое племе е копелдашко?И моля ти се, не ми се прави на корав мъжага - после много ревете като гуденца по коледни празници, празно лейко бугарашко!

1356

муспи

преди 11 години

Някои *** са много горди че правят сериалки. Правете и вие, пишат, но нямате нито артисти нито режисьори. Това е дъното на простотията, възможна само при *** и турци. Те не са и чували че сериалки се правят само от нискокултурни страни, - САЩ ги поръчват в Мексико, в Европа цялия този *** ако не е мексикански, ще е китайски, корейски и сега турски. Няма режисьор или артист да не вземе за лична обида приравняването му с турски сериал.

1355

до турчетата

преди 11 години

По принцип "турчин" е синоним на *** дума, защото всички по света знаят, че турците са една дивашка нация, подкрепяна от една армия, но никога от мозъка си. Справка - напъните и за ЕС, които продължават и сега, проблемите и с всички свои съседи, международни класации на държави според качеството на живот и много други. Срамно е да си турчин, синоним на ДИВАЩИНА. Още много поколения ще носите проклятието на народите като към ДИВАШКА *** !!!

1354

до 1636

преди 11 години

Не говори така за душевноболната ГАРГА. Той сега си лиже кървавите рани (виж горната снимка - кръвта е негова), а ти искаш на всичкото отгоре и кол да му навираш в ***.

1353

България

преди 11 години

1989г. имаше бойна авиация 300 самолета, 40 бойни въртолета, отделен военно-транпортен полк на 15 авиобази. Сега има 20 самолета, от които са останали годни 10. Нито един изтребител не е купен за последните 25 години. Ще ни закрилят турци и гърци. Благодарим ви СДС, БСП, ГЕРБ и всички "демократи", които закрихте България. От 9 млн станахме 7, пълно с нахални *** и турци. Вашта м.. "демократи" крадливи, загубеняци и предатели, търговци на наркотици и бандити

1352

До Ястреба

преди 11 години

До 9667. *** долен ти къде си роден бе урот долен турски? Да не си паднал от луната кюпек ***? А малко ви бахтахме през Балканската война. Такива предатели като тебе трябва да се провесват за червата, както сте правили прадедите ми през 1876г. Не се притеснявай, и твоето време ще дойде, ДПС няма да е вечно, пискюл ***.Туй червеното знаме ще те завра изодзадзе.

1351

до турчетата

преди 11 години

Срещнали се на полянка, туркиня и арабин, цуни-гуну, вади-тури, народили чукундури, хем ебливи, хем крадливи, но най-вече - ***, изкрейзили и злобливи.