176

e

преди 11 години

До: PRIMEMINISTER***GOVERNMENT.BGОтносно: narodnoto doverie...Дата: Петък, 2012, Октомври 19 11:25:08 EESTБорисов,то е повече от ясно,че най-строго пазената "държавната тайна",която остави за последния "момент"на мандата си и че е АЕЦ"Белене",не може вече вече да бъде завоалирана с Номерата ти.Няма да можеш да се ползваш от цветановия номер "Носене на чувалчета" по време на гласуване,нито от пристрастните социологическите агенции,които също няма да останат без надзор.Както големия енергиен Театър,който гледаме още от времето ти на кмет-"Софийските ***" до сега.И още трябва да знаеш,че национално отговорните институции,както и медиите-такива,ще си направят труда за подробен анализ и до къде смяташ да "Я" докараш.Ти някога си помисли,че чрез големите си амбиции,преди държавническите "постове",ще можеш да прокараш и тази си политика на държавно ниво.Да,ама не Борисов.Никой вече не се интересува какви сте били с Цветанов и Флоров,но директно към сегашните ви Амбиции относно "народното доверие".Все още се намираш в еуфорията на Власт-привилегиите,но запомни,че не "цикличността на нещата",както се формулират някои,но естествено- "Невъзможността от повече Безобразие"/меко казано/ към "Бащинията ви" наречено народно доверие.Смятах да допълня с някой -друг епитет,но ще ти оставя за "домашна работа " на тебе при следващите -наближаващи избори.

175

АК-74

преди 11 години

Бий гербераста по главата бий бий бий.

174

Омерзен

преди 11 години

"...няма да допуснат думата Белене да фигурира във въпроса." А защо?. Та това е основното във въпроса за референдума. И защо ГЕРБ толкова се изплашиха от провеждането на референдум - и то първия в историята на страната.

173

johnny

преди 11 години

ако бсп спечели убедително изборите догодина което е доста вероятно поради пълната липса на алтернативи, *** ще бъде ауспухно оноден и ще стане първата политическа жертва на прехода.

172

СИМО

преди 11 години

ЗАЩО ГЕРБ НЕ НАПРАВЯТ ПОДПИСКА ЗА РЕФЕРЕНДУМ С ВЪПРОС: "КОМИСИЯТА АНТИМАФИЯ КЪМ ЕС ДА РАЗСЛЕДВА ЛИ ПРЕМИЕРА ЗА ВРЪЗКИ С МАФИЯТА?"P.S. СКОРО ЖУРНАЛИСТИ СЕЗИРАХА КОМИСИЯТА

171

!!!

преди 11 години

Долу БСП. Само се хабите червени платени плювалници да пишете по форумите, никого няма да излъжете. Збогом, бяхте много вредни за страната.

170

АЗ

преди 11 години

НЕКА ВИДИМ КАК БСП ЩЕ УПРАВЛЯВАТ(СЛЕД КАТО ОСТАНАТ ПАК ВТОРИ НА ИЗБОРИТЕ)БЕЗ ГЕРБ...НЕКА ОПИТАТ..ХАХАХХАХХАХАХАХАХАХЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ...ТЕЗИ,КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ СА В ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ ТЕЗИ,КОИТО ГИ МРАЗЯТ...МОЖЕ...В МИНАЛОТО ДПС ДА Е БИЛО СЪЗДАДЕНО ОТ ЧЕРВЕНИ,НО ДНЕС....БСП Е САТЕЛИТ НА ДПС !!!!!!!ТАКА,ЧЕ АКО ВИ ЛИПСВАТ ТУРЦИ...ИЗБЕРЕТЕ СИ СТАНИШЕВ..ХАХАХАХАХА

169

АЗ

преди 11 години

ТОЗИ ФОРУМ ТУК ЗАПРИЛИЧА НА ДЕТСКА ГРАДИНА...ЧЕРВЕНИТЕ ПОДРЪЖНИЦИ КАТО НЯМАТ АРГУМЕНТИ И ЗАПОЧВАТ С ПЕРСОНАЛНИ НАПАДКИ,ОБИДИ И ЗЛОБА...ДРЪЖТЕ СЕ ВЪЗПИТАНО,МОЛЯСАМО ЕДНО Е ВИ КАЖА...СЛЕДВАО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ ГЕРБ НЯМА ДА ИМА...И С 0,00001 % ПРЕДНИНА ДА СПЕЧЕЛЯТ ГЕРБ ПРЕД БСП..ПРАВИТЕЛСТВО СЪСТАВЕНО ОТ ЕДИНСТВЕНО ОТ ЧЕРВЕНИТЕ И ТУРСКОСИНИТЕ(КАКТО МЕЧТАЯТ ОТ 3 ГОДИНИ) НЯМА ДА ИМА !!!!!!

168

Анонимен

преди 11 години

Моя странаааа , моя ГЕРБеееееерияяяяя...аааааааааа.

167

Русофилченко

преди 11 години

Снимката казва всичко! На плаката само трябва да се добави: "с братски съветски капитали"

166

Анонимен

преди 11 години

А правителството на ГЕРБ защо не формулираха решението си за спиране на изграждането на нова ядрена мощност, а спряха проекта за строителство на АЕЦ-Белене?????Нека отговори ФИДОСОВА!!!!!!КАКВО ИМ БЪРКА В *ЪЗА БЕЛЕНЕ?????????

165

До 210

преди 11 години

Аха ,да се монтират нови реактори на мястото на стари е точно като смениш двигателая на колата с друг-закачаш го с куката и готово.Голям си ***.

164

Т.Дончева

преди 11 години

Станишко е куха лейка. Защо БСП не попита още сега дали въпроса и конституцията се разминават. Някак си подозрително си мълчат, защото знаят, че отговора е да. Тогава какво се пънете та чак и избори ще печелите. Това може да стане но без Станишко и всички около него.

163

Българин

преди 11 години

На "гьола" в Белене ще се строи "гЪзова" централа по проект на ГЕРБ.За снабдяване със суровина - справка г-жа Фидосова.Атомна ,ако искате ядрена централа ще се строи в Банкя по проект на отбор "калинки"от ГЕРБ Ръководител на проекта е докторът на техническите науки Б.Б.

162

perekly

преди 11 години

Логично.ГЕРБ се страхуват от "ЗА" за Белене.От друга страна си оставят вратичка за "НЕ", ако здравомислещите са повече.Като цяло , превърнаха цирка във фарс. Лично аз се подписах да има референдум, въпреки че съм против да се строи. Сега горчиво съжалявам.Едни безмислено похарчени пари и напълно манипулиран вот ще се получи.

161

Филия с мас

преди 11 години

От герберасти само герберастий.

160

хаха

преди 11 години

олее колко сте прости само! не разбрахте ли че и едните и другите искат да има референдум, за да премерят сили преди изборите. иначе не им пука какъв ще е въпроса точно, защото като няма кинти каквото и да каже народа все няма да има централа. истината е че ще се пръснат едни пари нахалос, дето пак от нас ще ги вземат. как за толкова години не се научихте...ами още кълвете на въдицата на тия... ?!

159

Анонимен

преди 11 години

Като набиеш 10 млрд тока няма как да е евтин, защото тия пари трябва да се избият. Пазар за ток на Балканите почти няма, защото Румъния, Турция, Сърбия започнаха да строят АЕЦ. Населението ни за 20 г намаля с 2 млн, и ще намалява още, тоест потреблението на ток ще остане същото, или даже ще намалява. Няма икономическа причина да се строи нов АЕЦ. Спокойно в Козлодуй може да се монтират 2 нови реактора и ще сме обезпечени за 30 г напред.

158

Анонимен

преди 11 години

така де най-добре е да се изгради в близост до София и така да се открият нови работни места

157

Анонимен

преди 11 години

Аз пак да попитам... Значи ако баба Пена текезесарката реши, трябва да вземем кредит от 8 млрд. евро и после всички да го плащаме?