23

Боби

преди 11 години

ГЕРБ вместо да строи ненужни магистрали - много важно че до морето се стигало час и нещо по-бързо, да беше хвърлило парите за такива неотложни и ежедневни потребности на хората. И боковото не се губи - пак щеше лентички да реже и да си е откривателят на всичко.

22

Анонимен

преди 11 години

Язовир Мокра Бяла се строи от 1979 год.С това темпо ще стане към 2079 г.

21

Анонимен

преди 11 години

Загубите на водопреносната мрежа на Севлиево е 70%. Лично съм участвал в замервания през 2005 год. И тогава имаше суша и режим на водата. Никой не си мърда пръста да сложи хидрофори в блоковете, от там да падне налягането в мрежата и да се ограничат загубите. Елементарна препоръка, направена още през 2005 год. Не я приложиха защото искаха да се построи огромен язовир.

20

ДО 20

преди 11 години

Кратунчо ,от 3 години ли е това положение ?Къде бяха предишните ТЮФЛЕЦИ?

19

Бг-политик

преди 11 години

На 100% ,има -----ДАЛАВЕРА !

18

Бени

преди 11 години

И тяхните батерии за вода са скъпи така че да с кууват водата . Няма го гадното ВНВУ във Велико търново да прати курсантите да копаят без пари . Лапаите кочана на Борисов на ви демокрация

17

Стършел

преди 11 години

Тази снимка от центъра на Севлиево е доста стара. Градът вече си има нов и изключително приятен център. Относно водата. Голяма част от водата на Севлиево се доставя от над 30 км. - Централна Стара планина. Истината е че водопроводите са стари и съответно загубите големи. Но най важното, е че някакъв съществен дъжд не е валял от близо половин година. Всъщност водата е проблем в почти цяла България но това се омаловажава умишлено от надупените на правителството медии.

16

ГРОБ

преди 11 години

Сега се очаква и воден данък да се въведе.

15

Б.Борисов

преди 11 години

Чакам молба от всеки гражданин на РБ ,...да напише къде го сърби ,за да знам ,къде да го ----ПОЧЕША!

14

до Етрополци

преди 11 години

Другари,вашият кмет е ---военен ,не подлежи на ДРЕСИРОВКА !Когато Гоепод ги е чакал на моста ,за да им даде акъл /на военните/,то ТЕ форсирали ----реката !?

13

Анонимен

преди 11 години

Забелязвате ли, че когато има положителни новини Бойко Борисов е първи ! А когато има трагедия него никакъв го няма !Тук въпроса не е, че трябва да се показва, но при непрестанните му медиини изяви.... е странно, че го няма !!! А по-добре изобщо да не се показва ! Сигнализирахте за неуместен коментар

12

Анонимен

преди 11 години

ПРЕДЛАГАМ НА ВСИЧКИ ЖАДНИ И ГЛАДНИ ОТ СЕВЛИЕВО ДА ОТИДАТ ПРЕД ПОКОЙТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ В МС И ДА СКАНДИРАТ ТА ДА ГО СЪБУДЯТ- НАРОЧНО ПИША ПОКОЙ ЗАЩОТО ТОЙ ТАМ СИ ПОХЪРКВА И НЕ ГО Е ЕНЯ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА! МОЖЕ И ДА РЕШИТЕ ДРУГО НО ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА ЩОТО ЦАР ДАЛЕКО БОГ ВИСОКО!

11

АЛОО,...СЕВЛИЕВО?

преди 11 години

Хванете си вода от р.Дунав,....защото от планината ви ще е по-лесно? ФЪФ Бг всичко се прави ,като в казармата ,...."Защо да е по-просто,като може да е по-сложно"?

10

НИЕ

преди 11 години

Другари,...фъф гр.Етрополе е същата ---ЩУРОТИЯ !Вода иначе има ,...но изтича в реките и долчините,ПРОСТО НЕ ИСКАМЕ ДА Я ХВАНЕМ -----МЪРЗИ НИ !ВИНАТА СИ Е ---НАША---!

9

СЛЕД ГЕРБ МОООР!

преди 11 години

ПРОБЛЕМА Е КОМПЛЕКСЕН ТАМ ДЕТО НЯМА ГОРА НЯМА И ВОДА! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕЧЕТЕ ГОРАТА И ЩЕ ХОДИТЕ ГЛАДНИ И ЖАДНИ! КАЛИНКИТЕ ОТ ГЕРБ РАЗРЕШИХА МАСОВАТА СЕЧ И ЕЖЕДНЕВНИТЕ ГОРСКИ ПАЛЕЖИ ТАКА ОСВОБОЖДАВАТ ПЛОЩИ ЗА БЕТОННИ ГРАДЕЖИ И СКИ ПИСТИ- ВСЯКА ПОЛЯНКА СКИ ПИСТА И КУРОРТ КАТО В БАНСКО- ПОСЛЕ НЕМА ВОДА! АМИ НЕМА И ДА ИМА ЩОТО НЕ ОСТАНА ГОРА. ДРУГАТА ПРИЧИНА ИЗТОЧВАНЕТО НА ЯЗОВИРИТЕ ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ. ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ И *** ИМ. БОЙКО БОРИСОВ Е ВИНОВЕН ГА ИЗТОЧВАШЕ ЯЗОВИРИТЕ ТА ДА НЕ ПРИЛЕЯТ Я ЧЕТЕТЕ НОВИНИТЕ СЛЕД СЛУЧЕЯ В С.БИСЕР- ЩО ЩЕ ПРАВИМ ОГЛЕДИ И АНАЛИЗИ КАТО МОЖЕМ ДА ИЗТОЧИМ ЯЗОВИРИТЕ И ГОТОВО- ГЕРБ ВИ РЕШИ ПРОБЛЕМА ОСTАВИ ВИ БЕЗ ВОДААААААА! ТИЯ КАЛИНКИ ОТ ГЕРБ ВИ ДОКАРАХА ДА НЯМАТЕ ВОДА ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ- СЛЕД БОЙКО И ПОТОП!

8

до 6

преди 11 години

Ами кой бе тъпоъгълник? Нали взеха властта в Севлиево, щяха да "градят" там? Всеки лев в тая държава се разпределя от Тиквата, тове не е ли ясно? След като не иска да даде пари за ремонт на водопровода там значи кой да даде друг? Тройната коалиция ли пак е виновна?

7

до 7

преди 11 години

Ами ---ИДЕТЕ И ХВАНЕТЕ КМЕТА ЗА ГУШАТА /ФИЗИЧЕСКИ/,щото нашите политици само от ФИЗИЧЕСКА РАЗПРАВА ИМАТ НУЖДА !

6

Аз

преди 11 години

И по-лошо ще става. Всеки ден през центъра на селата Г. Росица и Сенник преминават по 15-20 камиони-прицепи и ТИР-ове пълни с вековни дървета. Дъб и бук! Стотици декари гори са изсечени. Гола сеч! Реките Росица и Видима са пресъхнали, защото водата отиде заедно с горите в Гърция. И всичкото това - с благословията на обществено-опасният гербаджийски кмет на Севлиево - Иван Иванов.

5

алооо,...?

преди 11 години

Пак ли Бойко е ---виновен?

4

ДО СЕВЛИЕВЦИ

преди 11 години

От небето нищо няма да падне ,...вземайте кирки и лопати ,....и за 10 дни сте готови ! В София през зимата,как се построи ---ДЖЕРМАН-СКАКАВИЦА ---?