12

Viki

преди 11 години

Любимата ми певица, НО много фотошоп, направо не е на себе си. Изглежда толкова злем че не знам как се е съгласила да разпространят тази грозна снимка.

11

qze

преди 11 години

И как ще е стара, бе? Току-що навърши 30 години! Това стара чанта ли е? Значи всички, които го твърдят са педофили, аз не виждам друга логика! Чудя се, дали друга жена, отдадена на трудния и натоварващ живот на шоубизнеса (още от дете), родила 2 деца едно след друго, преживяла купища проблеми, БИ ИЗГЛЕЖДАЛА ТАКА КАТО НЕЯ!!! А ДА, И ПОСТИГНАЛА ТОЛКОВА МНОГО НА 30 ГОДИНИ, КОЛКОТО ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ, ДОРИ ДА ЖИВЕЕШЕ 300!

10

Анонимен

преди 11 години

Тая съвсем се побърка!

9

qze

преди 11 години

И още нещо - тя е съдия в X factor us, а там взимат само най-големите звезди. И то това е най-малкото, което може да се каже за Бритни. Плюс това въпросната реклама комбинира в себе си четири нейни визии, три от които руси...тя е била с черна коса и перуки и за много клипове, участия и турнета, така че новината сама по себе си е нищожна и за ***! А пък коментиращите са контейнера за ***!

8

qze

преди 11 години

Вие сте ненормални. Бритни е на върха и никога не е слизала! Даже е за възхищение, че се пребори с всичките си проблеми, че гледа двете си деца перфектно, успя да си върне перфектната фигура и кариера! Песните й винаги са били най-големите световни хитове! Тя е една силна жена, запомняща се завинаги фигура и има милиони фенове, които знаят защо я ценят и защо тя го заслужава! А вие тука балкански маймуни - чули, недочули нещо отпреди години, пишете за `Бритнито`.Толко сте смотани и си го знаете.

7

Анонимен

преди 11 години

И Бритни остаря , заляза и се изтърка вече...Не е актуална милата. Затова пък още по-големи недоразумения като Гага, риана и т.н я заместват и то доста успешно...не ми се мисли след тях какво ще е.

6

Анонимен

преди 11 години

Черна коса не отива на всеки- подчертава цялото лице! На Бритни не и отива! Русата коса прикрива недостатъците...

5

123

преди 11 години

Стара чанта, ама лачена!

4

iKoko

преди 11 години

... и яко фотошоп?

3

Анонимен

преди 11 години

Залагала близо 3 десетилетия на платиненорусото-ми тя е на 31-излиза,че се изрусява от бебе.Оф,посредствеността е навсякъде.*** и Пульо-журналист...

2

Анонимен

преди 11 години

тая предрусалата жива ли е още ...

1

Софиянец

преди 11 години

На Мадона ли се опитва да се прави?!?! Грозно трико, кръст...