140

Брей

преди 11 години

Къде се намира Дойранската епопея ли, ми в учебниците по военно дело и история. Един блестящ пример за себеотрицание и героизъм, един невероятен стратег и джентълмен на име генерал Вазов, пред който се свеждат знамената на Империята. А географски къде се намира е въпрос, чиито уточнение ще доведе до ... нека отгатна, може би, до поредното дълбоко философско проникновение, за нещастния и *** български народ.

139

kireza

преди 11 години

Турция ще нахлуе в Сирия,но преди това прати своите убийци,които избиват невинни жени,деца,старци!!!Убиват някой от семейство,заплашват да избият всички и принуждават хората да избиват приятелите си!Сега пращат масово свои "туристи" в България,които ще са 5-та колона при окупацията на България,която САЩ са обещали на Турция в замяна на помощ за Сирия и Иран!Страшни "приятели" ни намери еврейчето Паси,а еврейчето Младенов яко ни привързва към екзекуторите ни!Приготвяйте фесове и се обрязвайте!

138

Перт

преди 11 години

Историята на форумите на Днес.бг се дели на преди Ястреб и след Ястреб. Някои го псуват, някои са му фенове, като първите са обикновено новаци на форума, а вторите - стари форумци, които вече са го опознали. На никого не вреди, освен ако не почнат да го дразнят. Ако умеете да общувате на неговото ниво, няма да съжалявате, ако го дразните, много ще съжалявате. Знам го от личен опит. Просто казано, ще се отнася към вас така, както вие се отнасяте към него.

137

Премиерка на РъБъ

преди 11 години

Турските *** са любвеобвилни ,страстни и всеотдайни!!!!Имат добра полова хигиена и ние всички-леките мъже от ГЕЙБ сме луди по тях!!!!

136

бай Кондьо

преди 11 години

Ура ! Искам турски *** да ми смазват розовата халка....

135

Myctafa/Indje

преди 11 години

Gledam go gospodin ''Qstreba'' (Atmaja) dosta 4esto pravi izkazvaniq po razli4ni temi, vqrno dosta kompetentno i ne po prostashki nachin. Ako sly4aino ne e nqkoi Bulgarin - internet Troll platen da za6titava partiini interesi po forymi i da syzdava konflikti i da puska kiorfisheci, ako naistina e tyr4in az kato bulgarin sum dosta y4iden puk i radosten 4e ezika ni dobre e nay4il, ot dyrjavata i novinite ni se interesyva, sega ako mi kaje 4e i danyci v bg pla6ta i BG zatove si e zel - evala

134

Анонимен

преди 11 години

146. И аз не живея в България , но какъв е този *** Ястреб дето се е появил , пишещ български . Поне е над 60 години , учил по онова време . Сега едва ли не светът му е на разположение . И каква работа има с България та се вре тук ? " И понеже вече е стар-българките трябвало да му плащат ".Аз искам да чета нормални хора , този злобар не ми се иска да се показва , да си пише с неговата етническа група на Турски сайт.

133

Анонимен

преди 11 години

ястреба е сороски ***, дават му да кълве трошички от господарската софра,за да провокира хората и после да клевети държавата в която живее, пред чужди институции, пишещи доклади за нарушените права на етническите маргинали. *** в различни теми, с различни никове или без ник, но винаги можете да го познаете по еднотипния изказ, бедния речник и елеметарната провокация. той никога не изказва обосновано мнение и не води смислен диалог, а обидите му са скучни и примитивни. заради пълата липса на логика, няма да се учудя, ако е жена от типа на любовницата на волен... някой много ловко и безжалостно използва това наранено и комплексирано същество с болна душа да му върши мръсната работа, но пък в една система не може без отходен канал

132

.

преди 11 години

Дойран в момента е в Гърция , а като се научиш потурчен неблагодарник да четеш , ще разбереш и какво е станало там , търси генерал Владимир Вазов.

131

Ххахах

преди 11 години

Тоя потурчения шизофреник пак ли е на линия , ти си много луд бе :D Инъче по темата , лошо няма да заповядат и по-щедро , аз турците само като туристи ги обичам да снасят пара.

130

Анонимен

преди 11 години

Гледайте в ютюбКолко сме бедни българите

129

Атака

преди 11 години

Не ни трябват турци тук!

128

"добрия" с

преди 11 години

Лицето на цяла Турция се вижда в Ястреб. Не стига че е лепнал турското знаме върху българското на аватара си, а и се подиграва с усмивчици за турските кланета.

127

"добрите"

преди 11 години

Лицето на цяла Турция се вижда в Ястреб. Не стига че е лепнал турското знаме върху българското на аватара си, а и се подиграва с усмивчици за турските кланета.

126

хората не са прости

преди 11 години

Дано руснаците направят черен списък,защото някой *** стиснати и алчни си мислят че всяка година ще им минава номера и ще лъжат хората с цени и не нулево а под нулево качество на много неща,така сладко обеща из интеренет офертите им..Не можеш да се подиграваш с хората и после да чакаш пак да върнат,та повечето от ол-инклузив работите не стават за нищо...

125

LAST OTTOMAN^S

преди 11 години

bum turizma bum naselenierazbrahte go vie......

124

до 156

преди 11 години

Преди да ми зададеш въпрос, би трябвало сам да можеш да си отговориш на него. Най малкото, за да можеш да прецениш дали съм прав или не (това е поне ако си горе-долу разсъждаващ човек). Иначе си остава само плюене по другите.В този смисъл отговори ми на собствнния си въпрос. Можеш ли?

123

DOTURK

преди 11 години

Горски ако живееш във англия питаи там твоите англииски авери за ДОИРАН после питаи познават ли генерал ВАЗОВ следи и внимателно мисълта какво ще ти кажат

122

до 132

преди 11 години

Хммм тоз е готов да продаде и майкаси за пари.

121

до 147

преди 11 години

Да не ти бръкнаха в дупето с рязана карабина, че подскачаш по тоя начин ве *** кон?