276

до Хм

преди 11 години

Е това въобще не е вярно, точно те скачат на депозитите най много, дай ми пример за по добра лихва от депозит от 6.90% прримерно ТБИ БАНК, умните с парите какви ще си купят ДЦК на 3% ли?

275

Анонимен

преди 11 години

Защо никой от коментиращите не обърна внимание, че след като се решават на такава стъпка за сравнително малка (за бюджета!) сума, значи нещата са загрубели до такава степен, че повече няма накъде? Т.е. държавата е фалирала отвсякъде... Но това си беше ясно още когато резервът на фиска, резервът на здравната каса, сребърният фонд и др. бяха опоскани. Явно вече няма друго за обиране... Ето това е управлението на ГЕРБ...

274

Хм

преди 11 години

Няма богат, който да държи пари на влог. Има други инструменти, които се ползват за да се печели. Милион не се слага на влог, "кухо" е - не може да си богат и *** /ще си наемеш хора дето разбират, да те посъветват/, та да затвориш пари много пари при мижави лихви. Така че, "честито" на бедните

273

до 305

преди 11 години

Написал си: "при 1000 лева, лихвата е около 50 лева годишно."Добре де, ами твоят кумир, бате ти Бойко, днес каза, че лихвата на 1000 лева е 3 /три/ лева и лицето ще загуби 30 стотинки. Той, бате ти Бойко, запознат ли е с това за което говори? Въобще знае ли лихвените проценти? Има ли нещо по което той да не е спец и да не може да вземе отношение? Защо го хвалиш, защо го защитаваш? Та той е едно парвеню, което закопава България.

272

Анонимен

преди 11 години

ПОДКРЕПЯМ ТЕ. БРАВО.

271

Анонимен

преди 11 години

До 22 Типично по български "аз ще загубя ама оня ще загуби повече, баси кефа" 22-ри много си ***. Това което се случва е посегателство към доходите на хората лицемерно облечено в измислена справедливост и пр заблуди. Отново ни показват, че ни смятат за абсолютни ***.

270

22

преди 11 години

Аман от слепи, глухи и прости!Към всички ония, които защитават една пропаднала система като червената идея, гласуват за богатите червени капиталисти, а пищят, че гладуват. Това се казва политически онанизъм - същото онава, което сега става в Гърция.

269

22

преди 11 години

Който и да е писал тази тендециозна статия, не е наясно с много неща. 1. От това не се пълни хазната - 152 милиона са нищо за бюджета. 2. Това е за справедливост- сто пъти го каза Менда Стоянова, че всеки доход се облага с данък. А при 1000 лева, лихвата е около 50 лева годишно. Данъкът на тази печалба е 5 лева. Та това е една кутия цигари, бе хора!Какво пищите! Да, богатия ще плати много, щото ако има 1 мил. лева в банката, печалбата му е 50000 лв. а данъка 5000лв. Е, кой губи? Кажете, де?

268

Даола

преди 11 години

Това че днешните управници са спасили България от фалит е залуда и лъжа.Проблемът на Гърция е съвсем друг, там германски и други европейски банки са изкупували на безценица държавни кредитни книжа, чиятоа стойност спада главоломно - затова Меркел се занесе там. Ами да не са се лакомили толкова за печалби тези германци като зтаят, че Гърция издръжа армия от държавни чиновници с високи заплати.А ние ? Държавните чиновници у нас не плащат дори осигуровки - плаща ги пък държавата, т.е ние.

267

до 302

преди 11 години

Подкрепям те. Само така.

266

Анонимен

преди 11 години

КРАЯТ НА ГЕРБ ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА. ГРОБОКОПАЧИТЕ НА НАРОДА СКОРО ЩЕ СИ НАМЕРЯТ МЯСТОТО. НА ИЗБОРИТЕ ДОГОДИНА.

265

Анонимен

преди 11 години

и бедни и богати - нека се вдигнем на бой срещу това омразно правителство, което иска да ограби спестените с толкова лишения пари на хората. Ние,които едва успяваме да изкараме тези пари, сега искат да ни ги вземат. Да вземат от тяхните пари /високи заплати, бонуси,безкасови по 1500 лв.на месец/ - всичко това са пари на народа, които управниците вземат на българина за своето безцеремонно забогатчване. НЕКА ДА ПОКАЖЕМ НАШАТА НАРОДНА СЪПРОТИВА СРЕЩУ ТОВА АЛЧНО И КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО.

264

Анонимен

преди 11 години

Ехааа,ама наистина много красив автогол си вкараха!Направо приказка.Никой от опозицията нямаше да се сети да им скрои такъв номер.Както се казва"Каквото човек сам си направи,никой не може да му го направи.Браво и на социолозите!Продължавайте да ги баламосвате,че имат висок рейтинг.Така де,те три години вече ни баламосват нас,все някой трябва да им го върне.

263

Анонимен

преди 11 години

Гербаджиите не си вкараха автогол ами направо се самоубиха с постоянното въвеждане на нови данъци и такси. Не виждам кой сериозен човек ще гласува за ГЕРБ. Те правят много голяма грешка като въвеждат закони и отстъпки които са в интерес единствено на твърдия електорат на БСП, надявайки се че ще вземат гласове от тази група хора, което е изключително нереалистично даже бих казал фантастично. Тези им действия ще отблъснат и малкото хора които все още са готови да гласуват за тях.

262

Анонимен

преди 11 години

Дори и да не го въведат,самата мисъл,че може да ни ***..ват така е ОТВРАТИТЕЛНА!!!! Долу гробокопачите на България!

261

Акъл море

преди 11 години

Тиквите нямат пари! Докато имаха пари от предишното правителство,простотиите им вървяха.Сега без пари остават само простотиите.И най-големите *** няма да ги търпят! Наздраве!

260

akud

преди 11 години

това НЕ са спестени пари , а кътани пари от ЛИШЕНИЯ !!!!

259

аз

преди 11 години

Нека преди да пишем,прочетем как и къде има подобен данък!!!Чета и си мисля-ние ли сме глупави или някои се опитва да ни направи такива!?Говори за фалит/нека да го посочи/,"какво заварихме"-думи на Държавен глава-нека да го докаже,обеднели хора-нека да погледнат в очите на всички!!!Демагози и неуки хора!!!

258

Анонимен

преди 11 години

Много добре ми се струва.Крайно време е да започнем да спазваме закона, а не да се занимаваме с кокошкарски номерца.

257

малкият принц

преди 11 години

"НАЙ-СЪЩЕСТВЕНОТО Е НЕВИДИМО ЗА ОЧИТЕ"Къв данък , кви 5 лева?!За Дянков е важен не мижавият данък върху лихвите, а "бонусът" към него - компютъра на НАП автоматично ще получава информация за влоговете на всеки един от нас и още по-автоматично ще я сравнява с това, което сме декларирали - и като не се се върже сметката - светва малка червена лампичка и започваш да обясняваш че не си камила. Как ви се струва това?