98

Анонимен

преди 11 години

Томахоук са крилати ракети, каквито (от същия клас, но с други наименования) Русия има в преизобилие.--------------- Когато някой русофил почне да превъзнася "руските ракети", той обикновено има предвид Сатана, Топол, Булава и прочие груби инструменти. Русия наистина има крилати ракети, но с тях може да се перчи на Грузия, дето и е под носа. А САЩ може да се перчи на някой, който е на 15 000 км от границите им. Ако обичаш недей да ставаш за смех на кокошките.

97

Анонимен

преди 11 години

Който подкрепя войната с Иран, подкрепя мира.

96

losovelamigusi

преди 11 години

До муспи малоумникът, който *** следното: "Има и още един сценарий, бъзливо премълчаван. Да започнат най после масови убийства на евреи по цял свят, без обяснения, ултиматуми, заплахи".Ей, запъртък! Такива като тебе трябва да ги скопяват, още от най-ранна възраст, за да не може хейтърското им семе да възпроизведе още едно поколение от неудачници!Абе, помийна хейтърска мижитурко, ако знаеш, колко много още болка, мъка и страдание те чака през жалкия ти животец. Бих искал да кажа-жал ми е за тебе, но не мога...да лъжа.

95

Анонимен

преди 11 години

Леле искренно се забавлявам с коментарите тука... "Русия ще ги смачка","Щатите ще ги пуцат с ракети", "Китайците ако се намесят", "Израелците ще ударят първи"... Колко типично жалка за българите картинка... И изказваня тип "аз тая държава не знам къде е на картата, ама знам всичко за историята и, въораженните и сили, скеретните и проекти, и манталитета на хората там".Щото българите на приказки всичко разбираме и всички можем да ги оправим, само нас си не. *** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА!!!

94

Nonhater

преди 11 години

До мюсли(където ида се е ***)-Искам да те поздравя със следващия Рамадан..., на който няма да можеш да се радваш...и да ти пожелая от все сърце скоро миризма на труп да издаваш и червеи да храниш...а всеки, който плюс ти сложи, скоро кръст, паметна плоча и два кубика пръст да лежат върху му!!!

93

@109

преди 11 години

ДАНО не отвьржат юана, че ако трябва сами да произвеждаме всичко, ще настане ад - *** по 50 лева и опашки за ел.крушки - американската криза ше ни се види песен в сравнение с китайската!

92

до 108

преди 11 години

Нито съм за Русия,нито за САЩ.Да те питам--колко от постоените от СССР заводи работят и днес?И само да не кажеш че Бойко ги е затворил.

91

до 106

преди 11 години

Ами янките боб хвърлят ден и нощ кога Китай ще либерализира курса на юана.Той е твърдо привързан към долара в съотношение 6.30 към 1 долар.Но истинската му стойност е 1.7 юана за долар.Как се отвърже юана и китайските *** ще станат три пъти по-скъпи.Така че долоро си е долар,колкото и да не ви харесва на ***.

90

За България

преди 11 години

Нито съм за САЩ, нито за Русия.Само искам да попитам колко завода и фабрики построиха американците след идването на демокрацията в България?

89

Neanonimen

преди 11 години

До муспи "Има и още един сценарий, бъзливо премълчаван. Да започнат най после масови убийства на евреи по цял свят, без обяснения, ултиматуми, заплахи"Ей, червей! Ако те докопам, ще ти направя клизма със сярна киселина...

88

Друга е причината

преди 11 години

Причината за войнсвенноста на Щатите не е толкова Иран, а това че губи позиции в Световната икономика и финансии. До една година, Китай става водеща сила в икономиката и финансиите. Китайският юан ще измести американският долар. снование дава и преместване на центъра на Ротшилдовата империя в Шанхай и Хонконг. Война с Иран само ще влоши още повече положението на Щатите. Зад Ромни стои Ротшилд, зад Обама - Рокфелер. Това е и битка между двете световните банки.

87

до 103

преди 11 години

Напиши своята статия да прочетем и да направим сравнение.. че то така всеки може.. по хейтърски :)

86

Анонимен

преди 11 години

Глупава и безмозъчна, тенденциозна статия, разбира се, от руснак..

85

bg

преди 11 години

Posledni ***:Izrael 4e napadne Iran do tri dni.

84

bg

преди 11 години

Scenarii #8: agentite na Mossad izsmukvat taini ot USA i gi predavat na Rusia.

83

bg

преди 11 години

USA se presuedinjava kum Izrael i Izrael stava 4-tata po golemina strana v sveta.

82

Анонимен

преди 11 години

98 закачаш се а палавник/чка второто би било по добре хахахаахах

81

Анонимен

преди 11 години

Най-хубавото е, че иранците не познават ислямо-левичарите, защото това не е написано на челата им. Така че когато почнат да думкат мирното население, доста техни поддръжници също ще издухат супата. :-)

80

bg

преди 11 години

Bibi Natanjahu vzima moite hap4eta.

79

bg

преди 11 години

Ako ne beshe Rusia Shtetite nemashe da gi ima.