17

Муца

преди 11 години

Вчера от терасата ми с мъжа ми гледахме пожара ....беше красиво...виждаше се голямото огнище как свети в тъмното...красота ! Казах си ''Дано никога да не угасне'' ...после се прегърнахме с милото и ни обзе романтика !

16

Kiril

преди 11 години

Много странно как тази година пожарите все около пистите горят...

15

bla bla

преди 11 години

Чудя се скоро няма ли да се вдигнем хората и тук на протести, защото тия ни направиха съвсем на маймуни !! В гърция протести, в Испания протести, в Париж протести, а тук деяниме до дупка на всякакви експерименти спрямо нас.

14

Анонимен

преди 11 години

ДАЙТЕ ИМ ДА ЦИМЕНТИРАТ ТАЗИ ВИТОША И ДА СПРАТ НАЙ-ПОСЛЕ.....ПАРАЛИИТЕ СЕ ЧУДЯТ КЪДЕ ДА СИ ВЛОЖАТ ХАРТИИКИТЕ,ЧЕ КРИЗАТА ЩЕ ГИ ИЗЛАПА!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Да гасят пожарникарите и доброволците! Като угасят тоя, цековци-мековци друг ще запалят!Искат да налапат планината, ама не става! законът им не мина и сега по мутренски налагат терор!!!!!!!!Ей, ***, ръцете да ви изсъхнат, дето палите планината!

12

Do Роси

преди 11 години

Роси Роси....колко елементарно мислиш....ей за тва сме скапана държава ! -Щото е пълно с Росита като тебе !

11

tv

преди 11 години

пожара се разрази към 19:15-30ч вчера... А ТЪПИТЕ телевизии още нищо не са казали за него...В момента във всички сутрешни блокове теми са всевъзможни глупости ,но не и пожара във Витоша!Да живеят електронните медии!

10

Анонимен

преди 11 години

Хората,които гасят пожарите и са пред очите ни-нямат нормирано работно време, имат порцион от 40 лева,не се плаща извънредният труд,имат заплата около 550-650 лева,а от нова година не се очаква заплатите да се увеличат.Подкрепете усилията им за увеличение на заплатите им!Увеличение на порциона от 40 на 60 лева е подигравка!!!

9

nqkoi_si

преди 11 години

Цитат Смерть одного человека трагедия, смерть миллионов статистика. V pylna sila vaji i sega za tezi pojari.

8

Роси

преди 11 години

Не знам кое е локализирано, но сега ако някой погледне - огъня си продължава в посока София ... Е това беше начина да си направят лесен път за писта...

7

Вожда

преди 11 години

Локализиран друг път! Цяла нощ гори,като факла горе и се вижда много ясно от всякъде.

6

Анонимен

преди 11 години

За всички стана ясно, че серията пожари са умишлени, ясно е и кой има интерес от тях, но прокуратурата отново спи!

5

nqkoi_si

преди 11 години

Що не се вдигате сега бе, господа софиянци и пришълци?! Горят Витоша от месеци, а вие само веднъж и то дирижирано се вдигнахте... Докога ще е това овцедушие?! Давайте сега с минусите ;)

4

Скиор

преди 11 години

Пожар след пожар- Цеко все по- печен става в паленето.А доцентът пожарникар се прави,че не вижда пушека; нали ще му докара пак парички....Е- ще иде да резне лентичката на края на гасенето.

3

Анонимен

преди 11 години

Миналата седмица минах от там, боли ме много за природата и животинките.

2

Анонимен

преди 11 години

за съжаление, сигурно е, то не става така често от нищото...ясно, че определен човек си чака пистите, ама никой не иска да му потърси сметка

1

NYHC

преди 11 години

Дано не е умишлен палеж . . .