31

Анонимен

преди 11 години

среден българин, да де, ама нали някой трябва да плаща моето момче. Български работодадел едва ли ти плаща тази заплата. Бъди жив и здрав и дълги години се реализирай. Не ме разбирай погрешно, радвам се на такива като теб, но имам усещането, че работиш за фирма извън България.

30

среден българин

преди 11 години

До Анонимен:Моята рецепта е за свободна професия,при коята се разчита на развити умения в дадена област.При управление на фирма или развиване на някакъв бизнес има много фактори,с които трябва да се съобразяваш и е доста по-сложно

29

13

преди 11 години

До АнонименТака е.. Има една приказка "Къде е Лом, къде е Лондон"... :)

28

Анонимен

преди 11 години

Докато пишете еФтина храна ....ще е така

27

До 27

преди 11 години

С цената на много усилия в ОК се става не средно печелещ, а супер! И това е разликата! с цената на много усилия в БГ преодоляваш създадените трудности, ставаш професионалист, развиваш собствен бизнес. накаря си като изстискан лимон за някакви си 10 години и ако имаш късмет - оставаш здрав! Но виновни са не хората, а бедната държава! Ниска покупателна способност, слаб оборот на парични средства, отрицателно търговско салдо....какво повече?

26

Студента

преди 11 години

на 29 години съм,карам четвърта магистратура,да може мама и тати да ме издържат все още.Живея в студентски с още 7 човека за 90 лева на месец,всяка седмица по автобуса мама ми праща буркани от Първомай,излизам- всеки ден ми е като 8ми декември,сутрин лягам вечер ставам,ходя редовно на чалготека,чукам евтини първокурснички от провинцията,кола нямам-карам колело на една гума.За закуска може да нямам,но еднолитрова бутилка Блек Рам е задължителна.Дай Боже и пета магистратура да запиша.

25

Анонимен

преди 11 години

До среден българин: Мобилизирахме се в моето семейство, имахме две фирми и общо 35 човека наети на работа и гледахме като писани яйца.Средната заплата беше 1100 лева. Няма сива икономика, няма неплащане на заплати, на часа, на деня. За грешки не наказвахме, отпуски плащахме както си му е реда.На всяка бременна се радвахме. Не бяхме богати, но бяхме щастливи. Да, ама дойде кризата, секнаха поръчките и какво да правим. Така, че не е само до мобилизация.

24

Анонимен

преди 11 години

93 пауна на седмица за храна, за 4 човека е около 360 лева. И си е предостатъчно, защото количката е пълна и прелива. тук, за 80 лева, едва се покрива дъното на същата количка. И това е храната за 2 човека. ТЪ.е извода е, че храните в ОК и БГ са по скъпи поне 2 пъти - като разликата е за тези в БГ. хайде сега Дянков да каже, че данъците са най-ниски в ЕС. така е, само че цените на храните са по скъпуи от тези в същия ЕС. Горивата са с почти същите цени. за лексратва да не говорим. Къде сме ние?

23

среден българин

преди 11 години

Обръщам се към всички,които се оплакват и подсмърчат.Дълги години и аз бях като вас,но се мобилизирах и с цената на много услилия се специализирах в една област за няколко години и станах много добър професионалист.Хората ми оцениха уменията и сега печеля колкото средно английско семейство.Затова ви съветвам-запретнете ръкави и се развийте в някоя област.Няма начин да сте професионалисти и инициативни и да стоите гладни.

22

Анонимен

преди 11 години

39 хил. лири на година, ама в средното британско семейство с две деца жената не работи...

21

Анонимен

преди 11 години

В българския северозапад има и хора, които вземат по 3 хиляди лева на месец или повече от среден британец изчислено като покупателна способност.

20

баче кико

преди 11 години

Средно българско семейство от северозапада - Жигула на 40 години 300 лева заплата на месец, я си ги видел, я-не , кабелна на булсата ако си успял да платиш таксата от 20 лева всичко отива само за храна и сметки.На почивка не са ходили от 97-*** .Детето кара с 2 лева на ден тоест едно евро...АБЕ Я ДА ДОЙДАТ ТИЯ АНГЛИЧАНЕ ТУКА ДА ВИДЯТ КАКВО И БЕЗ ТОВА СА ИЗНЕЖЕНИ ВСИЧКИТЕ ДА ИМ ДАВАТ ПО 100 ЕВРО НА МЕСЕЦ ДА ВИДИМ КАК И ФИЕСТА ОТ 1980 ЩЕ СИ КУПЯТ С 300 зора :Д

19

Голтак БГ

преди 11 години

Не ги мислете британците - те са на светлинни години пред робските бг-душици! иначе средното българско семейство - мъжа работи за 600- 800 лева (300-400 евра)!!! жената ако работи го прави за 450 -550 бгн! Имат едно дете което гледат с кански мъки (за него разбира се не получават детски (35 бгн!!!!!) ,няма място в детска градина за 60 бгн ,а трябва да му намерят в частна (поне 400 бгн) И нали можете да смятате ?Колко му остава за храна ,сметки? А дрехи,джобни,почивки,коли..това са екстри .

18

Анонимен

преди 11 години

39000 на година за цяло семейство са много малко. Ако имаш свястна работа, заплатата започва от 50 до 75 хиляди на година, това е само за един човек.

17

yeremis

преди 11 години

е нищо не сте написали за бирата и кви пияндета са??

16

Анонимен

преди 11 години

В ОК си нямат ГЕРБ и затова са ОК.

15

Анонимен

преди 11 години

srednoto bulgarsko semeistvo si puska pechkata diana na ediniqt reytan za po nqkolko chasa na den sled koeto plashta okolo 150 leva tok i da ostavat my 100 leva da bude sit,a zabravih da kaga che ii ymira ot stud shtoto za 150 leva tok na mesec mogesh da vkluchvash pechkata samo za nqkolko chasa

14

Анонимен

преди 11 години

Никой не ги кара насила да харчат толкова за фордове таратайки, има и много по-евтини индийски и китайски колици, ама форд та форд.

13

Анонимен

преди 11 години

Пропуснали са и слугинята-българка.

12

4

преди 11 години

Не сте уточнили, че средното съвременно британско семейство, притежава син Форд" но най-много на три години.