556

Анонимен

преди 11 години

Тоя живее в измислен свят. Айде да бяга в африка да се кефи и да не ни говори глупости!

555

kireza

преди 11 години

Пишат за Мароко???Аз вече години наред пиша че сме по-зле и от Занзибар и Танганайка(любимите ми най закъсали африкански райони:)))),а журналистите ще ми пишат за Мароко и др. северноафрикански държави!Ами че в Либия,по времето на Кадафи,хората получаваха десетократно по-големи заплати от нашите!Сега нашият стандарт е хиляди пъти по-нисък от този на пингвините в Антарктида!!!Цялата планета се грижи за просперитета им,а нашите крадат и плачат че няма пари за раково болните,децата и майките!!!

554

Дръндер

преди 11 години

До онбашията 700 Е заради *** като теб сме на тоя хал, извинявай ама по заплати и по свобода на словото ни изпревари Судан, който дръпна за една година 30 места. Когато нямаш информация и се изказваш неподготвен звучиш точно като Пър-Дянков, говори пълни глупости и се смята за интелигентен! Е те тоя ви кадър ще затрие ГЕРБ, даже няма нужда БСП, повече да се изказват!

553

онбашията

преди 11 години

не го знам кой е тоя драгомир стойнев, но явно интелекта не му е от силните, а и предполагам не е помирисвал африка, нито друга небяла държава. няма да е зле да натоварим всички споделящи мнението му и да го стоварим в африка, да живеят на висока заплата.

552

Българка

преди 11 години

Нямам нищо против заплатите, но да не са високи цените на разходите .

551

Дръндер

преди 11 години

До за 678 -680Живееш в самозаблуда, и то голяма, държавата може да наложи минимална заплата и който не може да я плаща просто фалира, това е. Защото в твоите заблуди за червените кхмери/от които е произлязъл твоето слънце Бойко/ вярваш само ти и още 20 човека вече. Скъпи герболетки престанете с глупавите оправдания, не разбирате ли че ви водят за носа?

550

напомняйте

преди 11 години

БСП,и да напомняте и да не напомняте когато разпределяхте вие капиталите за народа нищо не оставаше.Какво се правите на загрижени.ПФУ

549

заплатен

преди 11 години

Айде, да си одите ,хайвол, че народа ке ви отрепе!! Хич ва няма, ей, и аборигените са по- вред и държат на племето си.

548

но комент

преди 11 години

Заплатите и пенсиите в Бг са позорно ниски!Това е позор заради който българите трябва всеки ден денонощно да са на улиците и плищадите!да протестират и да се бунтуват, да покажат че са хора!

547

Анонимен

преди 11 години

рамо до рамо сме със северна корея

546

Виденов каза

преди 11 години

Най-лошото ,че тия които окрадаха държавата нямаха таланта да станат предприемачи и да дръпнат националната икономика.Похарчиха всичко за собствен лукс.

545

Анонимен

преди 11 години

До Стефан6to ne se skrie6 nqkude!! Ti zaplata polu4awa6 li?? Obqsni mi kak si polu4awa6 zaplatata i kak se pokriwat razhodite na firmata,kato nqma pe4alba!??! Sme6en,lqgai si burzo!!

544

do 689

преди 11 години

Коя е тази фирма с нула процента печалба, че и да 'работи' ?! Ти въобще нормален ли си, или както всички млади висшисти с купени дипломи и големи претенции си се надрусал преди понеделник ?!

543

Стефан

преди 11 години

Някак си не отива на депутат от БеСеПе да коментира заплатите в страната. Те докараха страната до два държавни фалита, а и доста от нас помнят краха на техните управления - Лукановата гладна зима и Виденовата средна заплата от по 5 долара и пенсии от по 3 долара месечно, гарнирани с няколко стотин процента инфлация (!) и тежки банкови фалити. БеСеПе не дават решение на проблемите, напротив - те ги забъркват. В нашата фирма (за компютри) работим с 10% надценка, а печалбата е точно 0% как тъй 40?!

542

КРАТАК

преди 11 години

Мисля да си отворя бизнес с погребална агенция! Тъй кът гледам, май скоро ще стане много доходен този бизнес

541

Анонимен

преди 11 години

Изберете си догодина пак тая Мутра и ще станем последни и в света! Не разбрахте ли, че на тази Тиква ВЪОБЩЕ НЕ И ПУКА ЗА НАРОДА! За нея е важно да ходи до Бургас за 3 часа, да изиграе там партия тенис, да порита или да излъже В. Златев на карти и да се прибере в Банкя, за да дърпа инструментите на кучетата си! Пфуууууууу, бахта в зоофила!

540

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е политиците да разберат че всяко нещо което е във вреда на народа е във вреда и на самите тях. Всъщност ние нямаме политици а тарикати.

539

Анонимен

преди 11 години

В новините постоянно повтарят "бизнесът каза: " , И никога "работникът каза:"

538

Анонимен

преди 11 години

БАНАНОВА РЕПУБЛИКА НО НЯМА И БАНАНИ.МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ПО-ТОЧНО БОЙКО *** МРАЗЯТ ХОРАТА.

537

виденоф

преди 11 години

е па тя българия верно у европейския съюз, щом и заплати вземат