85

до 102

преди 11 години

Ами тва е нормално... Може би зца сектанти като теб е нормално да живееш в средновековието,но свет се променя. И семейството като съществен конструкт от социума също търпи промени. Променят се такива неща като ролята на мъжа и на жената,продължителността и характера на съжителството и др. Отдавна са минали времената на моногамията за цял живот и та работещия мъж и домакинстващата жена,раждаща деца.

84

до 101

преди 11 години

Бегай на сянка бе сектант...Кво ме занимаваш с тия щуротии от 1001 нощ,приказки му разни..Ебратле ,тия глупости не ме интересуват...Престанете със религиозните проповеди,тук не ви е сайта на папството...

83

до 102 от психиатър

преди 11 години

Не знам за новия сметовен ред,но май вече е ред да си пиеш хапчетата , 7 минава

82

до 101

преди 11 години

И откъде реши ,че произлиза от там...Все едно да кажеш,че кръста произлиза от христянството,а той е просто геометричен знак който присъства и в куп други религии и нерелигии..Ема си ***

81

дъгата...

преди 11 години

Да погледнем и от друга гледна точка.Сатанинският нов световен ред е предизвикателство срещу Божия световен ред.Това,което виждаме днес е върха на айсберга на необявения още официално нов световен ред,когато семейството вече няма да съществува както го знаем.Например организацията"Фронт за освобождение на гейовете"според уикипедия работи за"сексуалното освобождаване на хората за които хетеросексуалността е културна задръжка"и за"трансформация на обществото без сексуално определени роли "

80

дъгата...

преди 11 години

Харесвам дъгата,а неделя е,ден да дадем храна и на душите си и си припомним откъде произлиза...Битие 9:17"И каза Бог на Ной,това е белегът(дъгата)на завета между Мен и всяка жива твар на земята".Тоест,всички освен тези в арката са били унищожени с потоп заради злините на хората,но Бог обещава,че няма да има пак потоп,ако живеем по Неговия отреден ред,дъгата като печат на обещанието.Как ли изглежда знамето с печата на обещанието погледнато отгоре?

79

до 83

преди 11 години

Да ,разбира се,той си държи да си живее като *** и *** и никой не иска да му пречи,та кой ще се занимава с простаци... И ще си останат на *** на географията ,дишойки пръдните на ЕС,а ние на Шенген...

78

до 82

преди 11 години

Ами направи парад,някой да те е спрял. Аз се надявам поне невроните,които са ти останали да успеят да те спрат,защото това ще е парад на маймунините,далеч си от "хетеросексуален".По-скоро вегетативно-импотентен.

77

до 94

преди 11 години

Това е традиционно социално мероприятие,поне в цивилизованите държави и ние като европейска дйржава трябва да работим в тази посока.Ето затова се правят. Като не ви харесва си стойте в 14 век,но новото време налага нови мероприятия и събития,точно такова е и гей парада. А вие че сте свикнали БКП да забранява паради и концерти на мадона,това го знам...Но не става,влакът се движи в друга посока...И не - не е наляво,а напред - никой не иска да ви променя сексуалната ориентация,това е СОЦИАЛНО,светско,лайфстайл мероприятие - който иска ходи,който не - не ходи.Защото аз мога да сметна за парадиране една футбулна агитка или свещениците дето дават по телевизията. например.Това е проповядване на религиозна основа и размътва мозъците на подрастващите със разни еврейски измишльотини.А да, и твърденията за объркване на малолетните и за "заразния" характер на хомосексуалността са абсурдни и недемократични,защото ако вие кажете:хомосексуализма е грях,аз казвам - няма бог и не е грях... 50/50!

76

до 90

преди 11 години

Що бе, тя да не ти е бащиния та ще казваш кой ще стои и кой не.Сганта и търтеят говори за ***...

75

Ъц

преди 11 години

Абе, тези що не вземат да си направят гей парад в новопоявилите се демокрации в Египет, Тунис, Либия или Йемен?????

74

Лесбийка

преди 11 години

Аз съм лесбийка, но това да се показва, че си с друга сексуална ориентация и да парадираш с това не го одобрявам. Всеки има право да бъде щастлив по свой си начин, но да се правят паради за да го покажеш е глупаво.

73

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера каква е целтта на тези демонстрации.Защо трябва да ни натрапват сексуалността си.Може би комплекси....

72

Ромни

преди 11 години

Вие сърбите сте много задръстени! Забранявате гей-парадите, забранявате сектите... Ако се бях родил в смотаната Ви държава щях да съм никой! А вижте ме сега - кандидат за президент на САЩ! Ето затова сме страната на неограничените възможности - всеки може да бъде президент, независимо от убежденията и наклоннсотите му!

71

Анонимен

преди 11 години

Ех, къде е Уорлик да го види! Щеше да се просълзи, милият...

70

C

преди 11 години

Парад на гейската орда.

69

Анонимен

преди 11 години

ПЕС и Главният Гей със сигурност остро ще осъди поведението на сръбското правителство.

68

бг

преди 11 години

Поздравления за сърбите!

67

Not gay

преди 11 години

Аз не мога да ги разбера тези. От какъв зор ще правят паради? Ми да си се *** как искат, какво ще ни занимават с това. Аз правя ли парад като харесвам жени? Ми не правя. От къде на къде тази нужда да кажат на целия свят аз съм горд гей. Ми гордейте си се колкото си иската - няма нужда да занимавате хората с това и да правите манифестации.

66

Пушач

преди 11 години

"Гей парад на закрито в Белград"И тук е така. След като забраниха пушенето на закрито само гейове останаха на закрито.