106

Филия с мас

преди 11 години

*** мутра недостреляна.

105

Дръндер

преди 11 години

Тая финансова дисциплина е на наш гръб ти си развяваш оная работа по самолетите и за това отиват по 200 мои заплати на едно твое пътуване! Ай махай ми се от главата ***---л нещастен!

104

Анонимен

преди 11 години

Е..м ти финансовата дисциплина като умираме от глад!

103

Анонимен

преди 11 години

ДА СЕ ФУКАШ, ЧЕ ИМАШ НАЙ-ДОБРАТА ФИНАНСОВА ДИСЦИПЛИНА И ДА СИ НАЙ-БЕДЕН В ЕВРОПА- СМЯХ! ГЪРЦИЯ Е С НАЙ-ЛОША ФИНАНСОВА ДИСЦИПЛИНА И СА С 10 ПЪТИ ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ.

102

Анонимен

преди 11 години

КАКВА ФИНАНСОВА ДИСЦИПЛИНА- В РЕДИЦИТЕ НА ГЕРБ ЛИ- ОТДОЛУ НАГОРЕ ВСИЧКИ ДА СЕ ОТЧИТАТ НА БОЙКО- КАЛИНКИТЕ И КОРУМПЕТАТА????????????? СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ Я ИМА- ВИЖТЕ КАК СА СЕ ВПИЛИ ЕДНИ В ДРУГ И СЕ БРАНЯТ, ЗАЩОТО СЛЕД БОЙКО СА НА УЛИЦАТА.

101

М ДАА

преди 11 години

СЛЕПИЯ ДЯВОЛ ХАРЕСВАЛ НАЙ-МНОГО СЕБЕ СИ .

100

Анонимен

преди 11 години

Щом банковата сметка на министър -председателя нараства по аритметична прогресия всеки месец ,то е ясно за всички ,че той е финансов отличник!Другояче стоят нещата за народа! Той обеднява драстично и вече половината хора ,са под прага на бедността.Та явно оценките са според това кой на кого я пише...

99

байо от село

преди 11 години

А в мизерията ,цена нямаме

98

Анонимен

преди 11 години

Всички на тази снимка се държат естествено и непринудено,само нашия все едно , че е глътнал ***! И никой не ще да говори с него,даже му се присмиват на финансовата дисциплина!

97

Анонимен

преди 11 години

Има една арабска поговорка :Един път ми каза и ти повярвах, два пъти ми каза и започнах да се съмнявам, три пъти ми каза и разбрах, че ме лъжеш.Та така.

96

Az

преди 11 години

Цяло Позитано май се е изсипало тук да пише. Или пак са си взели наемници за преди изборите.

95

Анонимен

преди 11 години

Всеки полу *** може да се хвали,че е постигнал финансова дисциплина.Номерът е изключително ***-Не вършиш абсолютно нищо,режеш ленти,плюскаш оставените от предишното правителство финансови резерви,душиш бизнеса и го изцеждаш до последно,замразяваш доходи,като така не вършиш разходи и се самообявяваш за гений! Обачи талантривите,залагат на развиване на икономиката и повишаване на стокооборота и вътрешното потребление ! Обаче Тиквите не са ,като хората !

94

пол

преди 11 години

Аз не мога да разбера едно - в какво и пред кого сме отличници. Ние сме един убит от бедност народ, който няма повече дупки на колана. Що за риторика е това? В името на какво е тая държавно поддържана бедност и мизерия на хората? Банките всяка година бележат стотици милиони печалба, златото на България се изнася в чужбина, печалбите на монополите - също. Значи ако сме двойкаджии, просто не трябва да сме живи по тая логика.

93

Анонимен

преди 11 години

Колко ли му се присмиват в Европа на простотията и празните дрънканици на нашенския Ганьовец :) Но хич не е смешно, той резили не само себе си, но и цяла България, все пак отива да се разходи като неин премиер. Как ли се чудят европейците, колко трябва да е примитивен един народ, за да си избере подобен *** за премиер.....

92

Румен

преди 11 години

Виж си снимката ве Бойко ... що за *** си ... виж си тена виж си стойката виж си нааканото дупе ... само *** изглеждат така ве брат!

91

Anonimen

преди 11 години

I kvo me topli mene tova che sme bili finansovi otlichnici, naroda edvam svarzva dvata kraq... po dobre da sme finansovi dvoikadjii ama naroda da e dobre shtot se pak taq darjava ot naroda e sazdadena... mama mu da *** i gerberisti tapi

90

103

преди 11 години

Предстоящата зима ще отрезви и онази част от населението, която чака чудо от спасителя Борисов, в последния момент. Спасителя, бащицата Борисов пък се моли зимата да не е тежка, та поданиците да оцелеят ... Изобщо, " блажени веруищите ... ", а се говори че нямало духовност у нас, ай де бе ... Що се отнася до дебата магистрали срещу централи , на вас пука ли ви, защото на мен не. Това е дебат кой от къде да ***. Колко заетост осигуряват тези проекти, с какво ни повдигат стандарта на живот, ние българските граждани къде сме в тях ... С 310 лева минимална заплата за 10 - 12 часа труд ли участваме. Благодаря, много щедро " Цезарьо ". Искам дебат за нови идеи, за стратегия за развитието на страната, искам хора с виждане, а не с видения ... Вие да сте чували нещо за това, защото аз не. Аз чух, как за начало премиера набил приятеля на дъщеря си, после бие всички на мач, тенис и какво ли не, подчинените шляпат руснаците а ние плащаме, събарят по очи престъпността, а осъдени няма освен страната ни в Страсбург и пак плащаме ... Голям бой пада няма що. Та дори и ЕС може да го отнесе а защо не и света, нали на Доган му бе тясна страната за управление, що Борисов да е по-назад от човек миришещ на джибри ... Май електората ще изтрезнее, затова юруш на електронното гласуване народе ... Иде зима, иде зима ...

89

НН

преди 11 години

Отличници във финансовата дисциплина - ЗА СМЕТКА НА ОБЕДНЯВАЩИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!Нагло и безочливо =ББ.

88

do 99 :)

преди 11 години

hahhahaha!! VERNO BE, OT KOGA BOIKO STANA NEGAR?

87

...

преди 11 години

Виждам *** между група бели хора.