16

Анонимен

преди 11 години

Тъпо, по-тъпо, днес.бгСъвет: когато преписвате нещо от някъде, редакторът ви да поне да има 90+ IQМоля Ви, не се излагайте, ние читателите все още ви уважаваме.

15

mlad6ito

преди 11 години

аз не съм красив но ми върви с жените. искам да поздравя всички красиви момичета благодаря ви че противоположностите се привличат.

14

mlad6ito

преди 11 години

Аз винаги се държа като *** умишлено така си пресявам скучните жени като си търсят интелектуалци значи не при мене. аз мога да им осигуря забавления, неангажираща връзка и много добро и джентълменско отношение, но за 3-4ч. няколко пъти в седмицата МАКСИМУМ. една жена като те харесва каквото и да правиш какъвто и да си тя си те иска а пък такива където им се подмазват и слагат са най-долните хора и самите жени не ги искат.

13

Жена

преди 11 години

А не ни плашите, но си прочетете коментарите и после си дайте сметка защо не ви третираме като хора, а само като донори и портфейли.

12

BIG SHA

преди 11 години

Всяка хубава пичка се надува нали,но това при нас не върви, не върви.Ако се надува веднага я удари,това е начинът да разберат, разбери.Хвани я за косата и я удари със коляното,после я блъсни във ръба на пияното,хвани и ръката и я прискрипи със врататаи я блъскай във главата, и я блъскай във главата.Нека се научат да не се правят на важнии да разберат, че не вървят този път.Хей, момичета искам само да знаете,че ние ви обичаме, но без да се лигавите.

11

Патриот

преди 11 години

когато си мил интелигентен и добър си казват ,тоя е *** мухала пълен балък и не те бръснат за нищо .Когато си *** ,селянин чалгар , и ги унижаваш веднага ти кълват и много те обичат .Това е жената тъпо създание,третираш го като *** то те обича ,уважаваш го не ти обръща внимание!

10

ha ha

преди 11 години

друго си е да вкараш болният в реанимацията, после нещата сами се нареждат, или се оплескват здраво.

9

бичето до #12

преди 11 години

да, от женското дупе по-убаво нема. да *** прощават евгенито минчев и ония *** от паламента... и за острилка не стават...

8

бичето

преди 11 години

като ми върже некой ***, немам спирка докато не го надупя. като ми утече мерака и видя, че е като други *** се фана, че па съм останал без пари... нема оправия на тоя свят...

7

Тед Бънди

преди 11 години

За мене е полезна статията "Как да не плашите жените" в друг смисъл. Щото като ме видят и се плашат:)

6

Един от вас

преди 11 години

Тука няма онанистиВсичките са специалистиДо един професионалистиИ секс-разбирачи и ***.И перфектните свалячибаш ледоразбивачиИ вие маструбаториЖиво превъплащение на вибраториКато ви питат дали стеСекс-инструктори и секс-учителиПо-добре кажете, че сте ръководителиЗащото ръководен пост това еС ръка пред монитора да се мае

5

Анонимен

преди 11 години

няма какво да се лъжем - в днешно време жените много повече плашат мъже. устати, арогантни, агресивни, превзети лигли с безкрайни претенции, покрити с грим и навлекли прозрачни парцалки, дебнат да изманипулират и вържат всеки що-годе приличен мъж. а ако е и с добър доход - сафарито става безмилостно

4

Анонимен

преди 11 години

"Фокусирате се прекалено върху секса"- а не, бе!!

3

Анонимен

преди 11 години

Ако си много мил 100% губиш. Добре е да имаш избор. Добре е да не ти пука. Ако се прави на интаресна кажи и чао с поведение. Не я търси.

2

Анонимен

преди 11 години

най-съвестно прочетох съветите-дори си ги записах на едно листче за да не ги забравя...после отидох на среща...но жената пак се уплаши и хукна да бяга...значи австралийката Саманта Брет не е наясно с нещата според мен...:)

1

Анонимен

преди 11 години

Най-голямата грешка е да бъдете много мил. Може да я обичате, но ако й го показвате ще ви изневерява с ***. Бъдете груби.