49

Анонимен

преди 11 години

Малката балерина решил да шмъркоти, що на занимавате с глупости.

48

що така

преди 11 години

И защо веднага се оповестява чии брат е ? Този Асен си е пълнолетен, женен и т.н. Какво общо има Митко с цялата тая каша.ПП. Ако беше някой висш чиновник никога нямаше да разберем.

47

Реалист

преди 11 години

И какво толкова чудно има в тази "новина"?!?! Поредният Български никаквец и ***,който си живее разгулно и със широки пръсти под голямото крило на известния си брат и си мисли,че всичко му е позволено и може да играе ролята на Бог из територията на България.... Същото ако си спомняте да кажем стана и със братът на Ицо Стоичков - Цанко.... :( Нищо няма да му направят... Споко... Кинтите на Митко Бербатов ще го спасят и сега това ***... Най много някоя условна двегодишна да му друснат ;) !!!

46

Анонимен

преди 11 години

Спира патрулката кола с водач,жена му и детето му на 2 годинки за проверка.Духай-казал старшинката на водача-отчело алкохол.-Е сега к'во пра'им!-казал полицая-Грешен ти е апарата!Я дай на жената да видим какво ще отчете.Духала и тя-алкохол!-Я дай детето да видим!Духнало и то-алкохол!-Виде ли,апарата ти е счупен!Пуснал ги полицая и след 1 км мъжа казал на жена си: Видя ли,че нищо няма да му стане на детето от една ракия.

45

SS

преди 11 години

Асенчо Бербатов май се е полакомил, или не се е отчел навреме. 20 гр. кокаин е количество за разпространение на дребно. Интересно, как милицията точно пък неговата кола са тръгнали да гонят, пък и са претърсвали дунапрена на детското столче? Със сигурност е поръчан, сега остава да видим дали ще има някой лев да се откупи, или други ще го откупят срещу още по-голямо затъване.

44

Анонимен

преди 11 години

Е, само гонката с полицията в града не е ли достатъчна?

43

а,дали?

преди 11 години

Да не би ГЕРБ-аджийската мутренско-милиционерска *** да иска насила да върне Бербатов в националния?

42

Голям праз!

преди 11 години

Открили 20 гр кокаин в някакъв си брат на футболист!А за министър-председателя на държавата има стотици публикации, че е замесен в търговия с тонове амфетамини, а резултат нулев!Има ли някой, който все още не е разбрал, че държавата България се управлява от наркомафия?

41

Анонимен

преди 11 години

PRI GALABIN BOEVSKI VAV EDNA KILIA

40

:)

преди 11 години

има пари купува си кокаин ...20 грама доста добре е платил за тях мисля дори,че са за лично Шмъркане ! :)))))))

39

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е някой да обясни на този Бербат че не става нищо нито от него нито от брат му.. !

38

Hamalin

преди 11 години

VIP *** на България

37

!

преди 11 години

И този ще е като Боевски,единия не усетил,че куфарите са с 10 кг отгоре (все пак щангист,не си знае силата),този сигурно ще каже,че столчетата ги произвеждат така.

36

Анонимен

преди 11 години

Много подхвърлена е тази работа? Ако има само 20 гр. и е имало гонка..... сори, ама за има няма 2 хил. лв да стане за резил!? Защо не ги е изхвърлил? Тук има нещо гнило?

35

Анонимен

преди 11 години

Всяко стадо си има ***.

34

Анонимен

преди 11 години

И бащата Иван Бербатов изнасили девица и лежа в затвора.

33

Благоевградчанин

преди 11 години

ЕЕЕЕЕ пишете за празнествата по случай 100 години от освобождението на Пиринска Македония. Тука не е имало такива подготовки откакто се помня. Вие занимавате цяла България с един наркоман. Тоя друса по цял ден.

32

бай пенчо

преди 11 години

Директно при столчето ли са отишли, или са преровили цялата кола? Щото това малко ми понамирисва. Колкото това какви стойки и чупки в кръста прави Асенчо, ми хубаво си е момчето , майката също я харесвам. Колкото до Бербатов-а нека всички да се стараем и да постигнем поне наполовина това, което той е постигнал.

31

Shame

преди 11 години

Ей злобна и гадна нация,УМИРАМЕ НЕКОЙ КАТ НЕ НИ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА ДА ГО ОЧЕРНИМ И ОПЛЮЕМ ПУБЛИЧНО.ДРЕБНОДУШИЕ И ЗЛОРАДСТВО НА БЕДНИТЕ ДУХОМ!!!!!!

30

Анонимен

преди 11 години

NALI E BRAT NA BERBATOV 6TE GO ISKARAT NEVINEN A DIMITRI4KA SAS TESNATA PI.....KA 6TE PUSNE NA NEKOI ADVOKAT4E I 6TE KAJAT 4E SA KUPILI STOL4ETO OT MAGAZINA I NE SA SNAELI NI6TO