20

Анонимен

преди 11 години

ако сте следили парламентарния контрол сутринат- питане до Бойко Борисов за самолета на Бистришките тигри- отряд 28, Цецка го врвъща- не било до премиера, преадресират го министър на транспорта, не бил и той, препреадресират го до Дянков- пак го връщат- не било и за него. Кой отговаря за правителствения самолет - знае ли се в тази държава и ако се знае, защо Цецка не го е посочила. Така ще бъде за всяко нещо, за което питането не им изнася. ГЕРБ са мафиоти и разиграват мафиотски номера.

19

фейсбук!

преди 11 години

Тези дни ми се случи нещо много странно. Както си седях на дивана пред телевизора, изведнъж вратата на стаята се отвори и към мен палаво закуцука нещо. Подаде ми прогнил крайник и ми казва: приятно ми е аз съм Агония. Погледът ми отскачаше, не искаше да спре върху язвите опсипали съществото. Счупих всичко в себе си за да не избягам в ужас и се чух да казвам. Извинете ,че ви питам, но кои са родителите ви, кой може да си кръсти детето с такова име? Нещото ми се усмихна с беззъбата си уста и ме смая. Аз имам много родители, бащите ми са много богати и уважавани хора. Олигарси, които чрез приватизации-кражби, заменки, данъчни измами, контрабанда и др. са ограбили няколко милиона човека. И майки имам много, за по-лесно аз си ги наричам политици. Татковците ми са ги скъсали от чукане, но те не са се оплаквали. Сами са се подлагали, даже са стигали до бой помежду си коя мама на кой татко да му се надупи. Имам и много кръстници, пак за да не се мъча да помня на всички имената, им викам на галено магистрати. Кръстниците ми също са помагали активно за да ме направят. Те са държали на татковците ми мъдурите. Та така, всички заедно са ми измислили това звучно име. И благодарение на всички тях изглеждам така както ме виждате. Как да кажа на Агония, че не искам да я виждам? Не можех да я погледна. Докато смилах чутото, картини на страшни оргии се сменяха с още по-разюздани вакханалии. Реших, че трябва да видя. Колкото и да не исках, трябва. Казвах си, спокойно, това е като много страшен филм на ужасите, но все пак е филм, не е наистина. Взрях се в Агония.От плътта й се стичаше гной. Лакоми тлъсти червеи пълзяха по тялото й. Но въпреки всичко се виждаше, че някога е била красива, много красива. Тя сякаш ме усети. Знаете ли понякога сънувам странни неща. Прекрасни планини, розови долини, разкошни плажове. Усмихнати, спокойни, щастливи хора. Пристъпих към нея и започнах да махам един по един червеите.

18

Панталеев

преди 11 години

Не искаме да ни се разпорежда една гадна МУТРА с живота,чакаме с нетърпение изборите догодина.

17

кл

преди 11 години

защо Станишев не стане и да разкаже за великите дела извършени от баща му

16

БоСимеонов

преди 11 години

Големи мъже са Цветанов и Борисов, та се крият зад полата на "мамчето".

15

Т. Дончева

преди 11 години

С такива социалисти като М. Манолова следващия парламент ще имаме 10 депутата. За това активно ще работи и" умния" С. Станишев.

14

до 14

преди 11 години

Само че разходките на *** във властта ни струват по 10 000 лв., всеки час във въздуха, които ги плащаме ние и вие заблудените гербери, които блеете във възторг, докато хитреците ви стригат и доят!

13

Панталеев

преди 11 години

Гадовете от ГЕРБ отговарят само на въпроси който им изнасят,но така ще е до изборите после ще го наядат

12

Анонимен

преди 11 години

ей , *** , нещо ятаци взеха да ви се привиждат , нещо носталгия ви тресе! и се за Авиоотряд 28 питате , на аероплана да ви качат и без парашути да ви пуснат над Белене !

11

ined

преди 11 години

Цецка Цачева не е ятак, а направо цербер когато трябва да се защити Бойко Борисов.*** от ГЕРБ и за това са я сложили за председател на парламента.

10

Анонимен

преди 11 години

Айде пак се започва, цял ден фес.бг ще ни олива с помия, БСП казали това, БСП иска онова...

9

$

преди 11 години

А бе каква скука е в това народно събрание! Ето на снимката:един чете, двама се карат, трети дреме, четвърти върти далавери през работно време. Вземайте пример от Южна Корея- там редовно се млатят различните политици. И за това корейците са добре! По-добре някоя счупена депутатска кратуна, отколкото бедстващ народ!

8

Анонимен

преди 11 години

До Дружинната на Герп"комунисто-фашист" е термин, който може да бъде съчинен единствено от комунист, цялата им митология се базира върху тези две понятия, друго за тях просто не съществува

7

Дружинната на Герп

преди 11 години

Чиста комунистка, едно време такива с очила бяха класиката-дружинни,класни,партийни секретарки....Герб си е комунистическа партия,има ли още някой да се съмнява в това!?Само че истинските комунисти мислеха за народа а тези са мутирали комунисто-фашисти.

6

партизан

преди 11 години

Ми тя Цачева досущ прилича на ***-ятачка, само един ямурлук и липсва...

5

Анонимен

преди 11 години

То БСП-то така разсъждава - партизани, ятаци, агитация. Затова губят изборите.

4

Дръндеров

преди 11 години

Я тук само две герболетки как така?

3

Анонимен

преди 11 години

БСП тотално се оляха в тъпотията си. Хората спряха да слушат чалга, ама те отказват да разберат, че електоратът вече не е онзи бунак от миналото, когато избра тройната коалиция да го управлява.

2

Анонимен

преди 11 години

ДА ИЗГОНИМ ВСИЧКИ ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Еми ще им връща да. Да бяха честни комунисти, да не бяха крали, да не бяха се оляли народът щеше да ги избере и да си имат собствен председател. Сега да духат супата.