210

Дядо Йоцо

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Браво, герберчета джуниър- аз ви бях отписал за тази.Прибрахте се, сипахте си по ракия и седнахте да изпълнявате заръката на Цецо от конгреса- да сте по- активни по форумите.Ама кликайте- може някой от вас да заработи поне един апартамент.....обаче 6 бр. са непостижими за вас.

209

До 23

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Спина вече се лекува,но ТИКВЕНСКАТА ПРОСТОТИЯ е НЕЛЕЧИМА!

208

Анонимен

преди 11 години

Що за безумна наглярщина?!Та това с купуването на гласове е точно патент на БСПинозните и съратниците им от ДПС!И доказано го има мнооого преди появата на ГЕРБ с 20-то левките, кюфтетата и кебапчетата!Какво Спинишев се се прави сега на пр.днал?!

207

Анонимен

преди 11 години

Доган пипер ли ти каза да купиш ? И ти го избираш червен :-)

206

НН

преди 11 години

Трябва да се намери начин да се спрат манипулациите и купените гласове на изборите, иначе герберите пак ще излъжат. Усещам, че от сега кроят пъклени планове в тази насока.

205

Анонимен

преди 11 години

Тъй като във вица има 3-*** участници (и не са измислени герои) аз смятам, че този виц не е само за Борисов!

204

Анонимен

преди 11 години

Забележете: мненията във форума и мненията на водещите политици - много си приличат. Нищо съществено, нищо градивно, никакво уважение към личноста, към човека, към сънародника. Ние сме много екзотична нация, дайте ни само да се "редим", нация от рапари, хейтъри. Що няма нещичко което да ни обедини и да е нещо добро, а не изградено на злобата!? Но трябва да призная, че откакто се помня, никога в България не са се правили повече неща, дали заради ББ, дали заради ЕС, дали заради всички нас.

203

Анонимен

преди 11 години

Гаден сьсел, ти ли ще разказваш вицове и ще се присмиваш бе *** срамна! Народа е стадо ама има и такива дето помнят долната ти душичка какви ги снесе кога ти се доверихме... плащай си на чалга *** да ти дигат рейтинга, само да ми паднеш твойта кожа... аххх!

202

Анонимен

преди 11 години

Тоя Станишев е егати НАГЛЕЦА :D:D. Не съм партийно пристрастен но за ТОЯ мишок никога няма га гласувам:D:D:D

201

До 222

преди 11 години

До до 206(Гошето)За мен е проблем,защото не може да проповядваш ежедневно за морал,а същевременно да обясняваш,че тъстовете ти,които са пенсионери ти даряват пари за жилища и притежават около 10 банкови сметки ! Не може да обвиняваш някой в най-тежкото престъпление и да издаваш присъди вместо съда ! Тоя същия има претенции,за ревностен пазител на Общоевропейските ценности и Закони,а се държи като Садам и Кадафи !

200

Гошето

преди 11 години

Да поясня : При Сергей бях добре,а приБойко още по-добре ! Но не благодарение на Бойко,а въпреки него ! Не се оплаквам от нищо и на никого,не обичам Станишев , но не го и мразя ! Същото се отнася и за Бойко ! Но истината е една-с рязане на ленти,ежедневни мачлета и смана на мнения и решения държава не се управлява ! А ония от вън гледат и знаят и оценяват! Ако Премиерството му пречи на футбола, да зареже премиерството! Ако не ще да ходи да рита при Тигрите !

199

Анонимен

преди 11 години

Тоя Станишев явно си мисли, че не сме ходили в часовете по математика. Ако стокита са поскъпнали с 20-30%, смятам че щяхме да го забележим.

198

Анонимен

преди 11 години

Вече виждам заглавията "Председател на ПЕС разказва вицове за Путин"..."Станишев цака с Обама", "Кандидат за премиер на България не си мери приказките" "Борисов оцелява след катастрофа, Сергей дерайлира"...

197

до 206(Гошето)

преди 11 години

Ще се намеся в спора ви. Не че съм голям фен на ББ, обаче защо да не ти харесва да реже лентички? По принцип и мен ме дразни да го гледам с тия лентички, но колкото повече са те, толкова по-добре за България все пак... А иначе това с апартаментите на Цв.Цв. ли е най-големия проблем на ГЕРБ??? Голям аргумент, няма що... :) Я се замисли повече, все пак има хиляди други аргументи. ББ също не е "моя премиер", но Станишев още по-малко.В крайна сметка обаче и двамата "играят на едно хоро"...

196

Нова професия

преди 11 години

Гей-циркадцжия. Не спря да се излага тоя другар навсякъде. Според мен е поне с няколко десетки пункта по-*** от Бойко Борисов. Той поне не разправя кога му падне вицове "ала Къци".

195

Анонимен

преди 11 години

Още го пазят от НСО, иначе с кеф ще му отвъртя два яки шамара на тоя ***... Big Sha да не му е роднина, че май намирам някаква прилика?

194

Анонимен

преди 11 години

Бойко, като е говорил за калпавия матриал, що не е уточнил, че *Матриала* харесва червени чушки и съчинява *** вицове ?

193

Анонимен

преди 11 години

Серьожа, а други вицове за Обама и Путин знаеш ли? :)))

192

Анонимен

преди 11 години

Серьожа, когда будеш в гости у Путина, разскажи му етот брилиантний анекдот, харашо посмеетес...

191

Повторение :-)))

преди 11 години

Веднъж Станишев, Царя и Доган заедно вдигали самолета. По едно време се разбрало, че имат само един през..., ахм, парашут, Царя обявил, че не му е сега времето, и отишъл да сбира дръвца за зимата.Накрая Станишев се запитал ... добре де, как ме минаха 14 пъти, като останахме само двамата с Доган?