19

Анонимен

преди 11 години

БРАВО НА СЪРБИТЕ---ГЕЙПАРАД,БАЛКАНСКИ ДА СЕ ПРОВЕДЕ В АНКАРА.....ТАМ ИМА ЗАЧИТАНЕ ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.....НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ПРЕЧИ-СЛЕД ПАРАДА-КОНСУМАЦИЯ....!!!

18

mnb

преди 11 години

Правителството е задължено да защитава всички свои граждани и да спазва правото им на протест, а в Сърбия имат голяма нужда от подобен протест на хората с хомо и бисексуална ориентация, самата отмяна на парада говори за това. И коя страна в ЕС няма гей парад, че аз не се сещам за такава?

17

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се подкрепяме сърби, гърци, българи, че този път напастта не идва с ятагани, а въоръжена с "толерантност" и строежи на джамии.

16

до 15

преди 11 години

Нещо не ти схванах логиката на написаното.

15

Анонимен

преди 11 години

Сега разбрахте ли, че сърбите си заслужаваха и Босна, и Косово. Те са героите на съпротивата срещу робството на глобализацията. Единственият народ, който се противопостави на чифутската инвазия. Браво, достойно!

14

Анонимен

преди 11 години

6 октомври ли?Датата нарочно ли е търсена?Та това е рожденият ден на бай Митре Хаджиниколов от УНСС, съветникът на Гоце от Сирищник! Нали покрай това съветничество се уреди да го изберат за професор ... А бе, има си крушка опашка, правилно го казва народът!

13

Анонимен

преди 11 години

БРАВО СЪРБИ САМО ТАКА НИКАКВА АВАНТА ЗА НЕНОРМАЛНИЦИТЕ -ИЗВРАТЕНЯЦИ

12

Любопитстващ

преди 11 години

Да бъде веднага преместен ГЕЙ ПАРАДА от Белград в Тирана в Албания или в Косово за да видя от любопитство, как и до колко демократично ще се състой!

11

паро

преди 11 години

както беше казал един нашенец да успееш трябва да си гей иначе еврей

10

men

преди 11 години

V BG vseki den ot 20 godini nasam e Gey parad .

9

анонимен

преди 11 години

Сърбите имат Премиер е..ч,а ние д.......ч

8

Гошо Тъпото

преди 11 години

Не може така бе...сърби,трябва да сте...толерантни,иначе няма да ви харесат за ЕС.Едно парадче на...година -голяма...работа;най...важното е да няма...обидени и ревящи лесбийки,че ще ви наклепат в Брюксел.

7

до татко

преди 11 години

Не българина е дребно човече а нашите управници са долни и без достойнство!

6

Анонимен

преди 11 години

Напълзяха геювците с минусите! Хахахахааааа! С гъзобрък политика се не прави

5

Браво!!!

преди 11 години

До 2Не си прав. Не бъркай понятията "народ" и "управляващи" /подлизурковци по отношение на поредния "голям брат"/. Българите отхвърлят с възмущение опитите за празнична демонстрация на този тип мутация. Точно затова ни хулят някои презокеански манипулатори. Сърбите го снесоха пред шиптърската напаст и гледат по всякакъв начин да правят мили очи на Русия - ако в Москва се гледаше с добро око на гей парадите, в Белград щяха да ги правят по два пъти годишно. В БЪЛГАРИЯ ****ЕРАСТЛЪКЪТ НЕ ВЪРВИ !!!

4

Анонимен

преди 11 години

Браво на сръбските политици!

3

Retro

преди 11 години

Сърбите хич не си поплюват! Хвала на такъв народ и управляващи.

2

Татко

преди 11 години

Има ли нужда да коментираме ,драги ми българчета???? Кой балканец има достойнство - българите или - сърбите??? Срам за нас ,че сме толкова лесни ...Хората в Сърбия са разумни и достойни,нищо че изстрадаха много и се сринаха отвсякъде ...Пак имат ДОСТОЙНСТВО! Думичка ,която е непозната за дребното човече - българин..... СРАМ!

1

Анонимен

преди 11 години

Брачата срби са си латентни хомосексуалисти от време оно, колкото и да бият малцината осмелили се да излязат на тоя парад не могат да се прикрият.