81

анонимен

преди 11 години

Чета коментарите, а пред очите ми е само лицето на това момиченце...и се чувствам да ви кажа гадно, низко, долно, горчи ми...няма така огромна злоба, бездънна. Абе мъчна работа. Бог да прости момичето.

80

До Нефертити 777

преди 11 години

Тежко ,брате, се живее между глупци неразбрани;душата ми в огън тлее, сърцето ми в люти рани...

79

Аз

преди 11 години

До do nefertiti 777На хората им е писнало да се борят с вятърни мелници. Разбираемо е един интелигентен човек, който се е уморил от беззаконие, несправедливост и липсата на гласност да иска да живее в уредена държава. Нашата е такава, каквато е, заради манталитела на българина. Вие си бъдете силна с 500 лева заплата, докато ви лъжат и скубят от всички страни. Ние "страхливците" ще си живеем в чужбина, където човек има права и където трудът му купува повече от хляб и кофичка кисело мляко.

78

Анонимен

преди 11 години

Зная какво е да нямаш брат или сестра,но сега зная и какво е да имаш.Май не е много добре .През Средновековието тази убийца щеше да бъде наказана справедливо.Сега обаче животът ни се измерва в квадратни метри, етажи и петачета.Май според везната на Темида ние тежим само 21грама.И с всеки изминат ден олекваме в очите на управляващите, защото ни наричат Улицата, т.е. ничии и на никого..

77

do nefertiti 777

преди 11 години

Ами разбира се че няма - хора като вас отказват да бъдат силни и да останат в България, родината им, мястото където са били родени, отраснали са, чийто език говорят. Вместо това предпочитат да действат като слаби страхливци - "зарязвам ви, оправяйте се, аз отивам да си намеря място някъде, където други хора са положили усилия, родината им да бъде по-добре развита от моята".Аз съм силна и смятам да остана тук и да направя каквото мога, за да стане страна ни по-добра и хора като вас да съжаляват

76

Анонимен

преди 11 години

народо изтреще

75

nefertiti 777

преди 11 години

До Justice napalno vi podkrepyam,ne sam se pribirala v BALGARIA ot 10 godini,nyamam i zhelanie ,tova ne e moyata Rodina ,Rodinata e tam ,kadeto se chuvstva chovek dobre..............zhal mi e za pensionerite ,koito si dadoha zhivota za ogromnata mizeriya ,v koyato zhiveyat ,.a sasto i za normalniya chovek ,koyto nyama nikakvi prava .....................i sled milion godini nyama da se opravyat nestata tam

74

потресена

преди 11 години

Но на тази олигфренка лелята това не й е първото провинение. Я прочетете в дир.бг какво е направила преди време с майката на Женя. Не се признавала за виновна! Че тя направо плаче за смъртна присъда!

73

Аз

преди 11 години

На Севетла да й отрежат двата крака,двете ръце,езика,и да й избият зъбите,а след това да я оставят да да тегли до де пукне!

72

Анонимен

преди 11 години

Така е във Варна . Много бедни фамилии имат имот, който след 1999 година се оказа ,че е на "златно място " ! Познавам във Виница /бивше село/ хора/братя/ , които са се се хванали за гушата заради един декар нива ! Виж как се обръща живота- довчера си пасял овце във виница, днес идват руснаци и софиянци и ти предлагат десетки хиляди евро за двочрето ти ...

71

do tur4in

преди 11 години

a vie rezanite ste mnogo nared a?????Predi dve godini pograbhta jivo momi4e zaradi tova 4e e poglednala 4ujd muj......Tova kakvo e bre *** takiva.....Q ne se mesi u nashenskite neshta.Kato si golqm tur4olqk begom kam anadolskite saitove ako i tolkova znaesh i turski de.Jiv *** si.......

70

A.C.A.B.

преди 11 години

За смъртното наказание.

69

Анонимен

преди 11 години

Хора, прочетете подробно какво пише номер 70Литературата,театрите, кината, пресата - всичко щеизобразява ипрославя най-низкитечовешки усещания,чувства и страсти. Ниепо всякакъв начин ще поддържаме ииздигаме таканаречените творци,да втълпяват...неморално поведение на хората.Моля ви, направете си ваши анализи във всеки филм деликатно се възпяват наркотиците, неморалното поведение, чест е да бъдеш престъпник, готино е да млатиш, да шмъркаш. Хората считат че е ОК да се убиват така, баси

68

kireza

преди 11 години

Смъртното наказание трябва да бъде върнато,така е по повелята на всички свещенни книги!В старият завет е написано черно на бяло:"Зъб за зъб,око за око"!Но в България властвуват чедата сатанаилови и нашите масонски *** имат за задача да унищожат даже и спомена за някогашната велика древна България!Силите на светлината призовават за причастност,но ние си спим почти вековният си сън и сатаната ни изпраща ЦРУ и дърти пиростии за организиране на сатанински атентати като в Сарафово!!!Амин!!!

67

чичи

преди 11 години

Сигурна съм момичето е на по-хубаво място. А тази 'леля" ще гние и след като умре в небитието, заедно с извършителя. Почивай в мир, мило момиче! И Боже дай сили на семейството им. Моля те!

66

турчин

преди 11 години

Не съм казвал, че при нас няма такива ***, но вие нали като се появи някаква лоша статия за турците веднага ни оплювате, че сме били първобитни и тем подобни, а вие се правите на богоизбрани, а вижте, че не сте такива за каквито се имате. Искам да го разберат така наречените псевдо патриоти. Иначе мога да кажа само мир на праха и.

65

Боце

преди 11 години

*** има във всички етноси. Българският не прави изключение.

64

Темерут

преди 11 години

Що, бе турчин? Да не би у вас да няма такива случки? Нещо много ме съмнява да сте по-праведни от праведниците! Какво пак се опитваш да насееш етническо напрежение с тези си цвъкни тук? Кой ти плати за това?

63

турчин

преди 11 години

Абе вие българомангалите нали се правите на много цивилизовани и интелигентни. А виж с какво се занимавате. Абе седна дума смешни сте.

62

Темерут

преди 11 години

А, бе и как с 500 лева ще си купи тоя и кола на старо, и лаптоп на старо? Само линч за тия!