33

58

преди 11 години

от къде ги вади парите- може би от джоба си

32

Анонимен

преди 11 години

Това е хубава идея , но защо точно преди изборите това трябваше още в началото на мандата

31

www

преди 11 години

А КАКВО ДА ПРАВИ МИЗЕРСТВАЩИЯ НАРОД ??????

30

Срамота!

преди 11 години

200 000 ?!Какво е това ?!За преместването на съда в малкото НДК 5 млн,за реклама на завода за *** 1 млн,само за фъркането на ББ 7 млн за Авиоотряда +270 000 при военните,а за уникалните ни исторически паметници тази подигравка?!Да,това наистина е новина,да видим как се харчат парите ни и какви са првиоритетите на управляващите!

29

Анонимен

преди 11 години

И какво? Чалготеки ли ще им построи на туристите?

28

Велика Плиска

преди 11 години

Няма по-успешна столица в Балканската история на Българите от Плиска. Разширявала се е държавата, нараствала е силата и. Но един заблуден "велик" християнин я загърби и направи Преслав за столица. И тръгна България надолу, заедно с Византийския вирус, научил Българите на демагогика, измами и лъжи. Божествено узакони ограбването на по-слабите и бедните. Божието Божие, Кесаревото Кесареву. Заличена бе историята ни до религизацията. Заменено едно Космическо учение с една ограничаваща Човека религия

27

Аз

преди 11 години

Ами стремя се да разбирам, стремя се да гледам от няколко гледни точки за да не съм кон с капаци. Защото повечето българи предпочитат този подход. Дали за или против сега няма значение, говоря принципно. Имаме способността да сме винаги черногледи и да търсим конспирация навсякъде, което честно казано е малко досадно.

26

Аз

преди 11 години

Тук съм напълно съгласен. Традициите са нещо което всички пропускат, но са с доста голямо значение.

25

Анонимен

преди 11 години

Абе нали нЕмаше пари? Кво стана сега???

24

lele

преди 11 години

Току що гледах снимки на жената на Дякнов - някаква си Каролин Фройнд/ Лелеее тая е супер грозна - отдавна не бях виждал такава грозотия.

23

Аз

преди 11 години

До АнонименНапълно разбирам, но в такъв случай надали само той е проопуснал да отиде. Не помня царя да е ходил, нито Костов, нито другаря Сергей. Ако са ходили и греша ме поправи.

22

Аз

преди 11 години

До АнонименАз не го оправдавам, защото не твърдя нито едното от двете. Ако съм бил свидетел щях да знам. Просто реално той е на 40+ години, и се съмнявам че никога не е ходил в Плиска или Преслав, или пък Мадарския конник. Аз съм 2 пъти по-млад и съм ходил по 2 пъти, какво остава за човек на средна възраст.

21

пеДянков

преди 11 години

Здравейте палавници , аз съм изпедеДянков , имам меки ръчички, девствен съм и в училище бях много задръстен.момичетата ми се подиграваха, жена ми е грозна като *** и мечтата ми е да напляскам Путин и руснаците. Имам супер гласче като евнух , обичам да ми правят букаке върху очилцата

20

Аз

преди 11 години

До Как не ви писна бе..Ами просто това е най-лесното, да обвиняваш всичко и всички, но не и себе си. Който се е хванал и работи здраво е прогресирал. Неволята учи ама някои хора ще си я чакат вечно...

19

Аз

преди 11 години

До АнонименЧе кой го крие, просто искам да кажа че няма как да знаем всяко едно място което е посетил или не е посетил. А и дори да не го е посещавал в последните 4 години, преди със сигурност е.

18

Как не ви писна бе..

преди 11 години

Как не ви писна на всяка новина без значение коя и каква е да храчита и да го обръщате на политика бе..как не видях едно положително мнение за нещо (каквото и да е)? Все политиците ви са виновни за всичко, за това, че сте необразовани, неграмотни и мързеливи или затова, че чакате наготово някой да ви свърши вашата работата.Вместо да плюете тук, се хванете и свършете нещо полезно за себе си.Имаше една приказка "Колко дълго ще чакаме промяната?"Отговорът беше:"Ако чакате, ще е дълго" Бъдете здрави

17

Анонимен

преди 11 години

IZRODIIIIIIIII OGRABIHTE I PRODADOHTE DURJAVATA SMURT ZA VSICHKI POLITICI CHREZ OBESVANE DANO GORQT V ADAAAA UUUUUUUU.SHE DOIDE VASHETO VREMETO SHE DOIDE NISHTO NE OSTAVA SKRITO I BEZNAKAZANO NA TOZI SVQT NISHTOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

Аз

преди 11 години

До АнонименИ от къде си сигурен, че не е ходил там. Да не си му от личната охрана? Аз лично не мисля, че има българин който не е ходил и не се е поклонил пред славните ни столици.

15

ТЕ

преди 11 години

*** тия 200 000 лева са като дядо Марко да си купи навремето СЛЪНЦЕ без филтър...няма по голяма гавра от държава превзета от М А Ф И Я Т А .Емигрирам не от Б Ъ Л Г А Р И Я а от помията ГЕРБ но има Г О С П О Д. С тъга на сърцето си казвам сбогом на България и ще се върна когато М А Ф И Я Т А си тръгне от РОДИНАТА МИ................

14

Ех

преди 11 години

Обектите големи 200х едва ще стигнат за пътечки...както обикновенно пак някой ще се облажи .Така валяха пари на вятъра за природни бедствия и какво ли не накрая се отчита че парите ги няма а работата не е свършена.Куче влачи диря няма .