195

Анонимен

преди 11 години

***, престани да си пишеш сам и сам да си отговаряш...

194

Анонимен

преди 11 години

Хахаха! Къде пребивали руснаци? Че те са изкупили сума ти имоти, и затворени комплекси си направиха.

193

до 222

преди 11 години

Май нещо не си наред.За каква руска зависимост говориш и искаш да правиш на *** другите?Руски банки няма,телекомуникациите са западни,електроразпределението е западно,добива на злато е на канадци,софииска вода е на французи,тецовете са на американци,фотоволтаиците са на турци и западни .Печалбите от банките се изнасят на запад.Американски бази,мисии в Афганистан ,списъка е дълъг,по южното черноморие хотелите са на турци,там ако стъпи руснак го пребиват и ограбват.Лукойл е на рокфелер.

192

Анонимен

преди 11 години

В момента пощят пак Белене при Росен Петров - гледайте!

191

до Мончо Мунчев Пасе

преди 11 години

Някои идеи са добри.Но...1. По' ми се струва вероятно да вземаш на подбив Паси'( знаеш КОЙ), защото предложенията в 222 са абсурдни за демокрация, развитие на света.А може би нарочно пишеш така.Трябва да се скъса със зависимостта от Русия, за да ВЪРВИМ НАПРЕД.А и София не вярва на лъжи, ПОДСТАВЕНИ лица и "под прикритие".Мончо М.Пасе, смотрел this ( нямам е оборотное за етот) фильм?

190

Анонимен

преди 11 години

А направи ли ви впечатление кога се появи инвеститора , след като Атомстрой повдигна иск за 1 млрд и в период в който американското посолство у нас е без посланник хоп зайче американска компания регистрирана в офшорна зона прати индиец представител да рзяазяснява намеренията и и то с посредничеството на червената фирма Риск инжинеринг , пародията е пълна не смятате ли.

189

Мончо Мунчов П.Пасе

преди 11 години

Пичове, гласувайте за идеите ми по-долу с Thumb Up & Thumb Down! Не се стеснявайте! Нека от тук тръгне идеята за един истински референдум, на който да се види колко от живеещите в България са против руската окупация и тормоз, на който сме подложени! Нека видим дали ще се намери достойна политическа струкрура, която да застане зад тези дълбоки копнежи на българския народ!Предлагам като начало всички съгласни да започнат да пишат на латиница, за да скъсаме омразната пъпна връв с чуждата нам Русия

188

Анонимен

преди 11 години

До от 222Май си се превъзбудил нещо.Да не е от водката?Поне я пий в умерени количества.

187

от 222

преди 11 години

9. Да се забрани на руски туристи да почиват в България! Да се върнат парите и да се изземат обратно всички имоти, закупени от руснаци!10. Да се съборят всички руски паметници на територията на Р. България!11. Да се забрани на българи да пътуват в комунистическа Русия!12. Да се забрани употребата на водка!13. и пр. мероприятия за прекъсване на комунистическото влияние на Русия в НАТО-вска България!Вечна дружба с НАТО! Да живее ЕС, ! Вечна дружба с братския англосаксонски етнос!Амин!

186

от 220

преди 11 години

4. Да се излезе веднага от Южен поток5. Да се извадят от употреба в Българската армия всички оръжия с руски произход!6. Да се спрат всички ТЕЦ-ове, строени по руска технология!7. Да се спрат доставките на въглища, метали и други суровини от комунистическа Русия!8. Да се забрани на български фирми да изнасят за Русия! Нека се мъчат без нашата пърцуца и боядисана спиртна тинктура!(следва)

185

.

преди 11 години

Добре, че Добрев не иска скрито-покрито!Но да има предвид:1. Може зад тези индийци да има РУСНАЦИ, защото всички българи с тях са от българо-руската клика: Манчев, Анчо, Овчаров, П.Димитров, големият шлем, изненадвам се за Хърсев, но изглежда"това е живота"2. Показателно е изявлението на Манчев, че ако след време се откажем( ако разберем, че ОТНОВО идват русские спец. и няма Глобал намквоси) ЩЕ ПЛАЩАМЕ НЕУСТОЙКА!!!? Е, тогава РУССКИЕ ще се хилят3.За Южен поток- минава през нас- ако замърсят?

184

Мончо Мунчов Пасе

преди 11 години

Предлагам за пореден път най-сериозно да се направи референдум за пълно и безусловно прекратяване на всякакви отношения с Русия в следния порядък:1. Да се спре немедлено доставката на руски комунистически газ по старата изгнила комунистическа тръба!2. Да се спрат незабавно и двата блока на руско-комунистическия АЕЦ в Козлодуй!3. Да се прекрати доставката на територията на България на всякакъв вид течни горива и продукти от руската рафинерия на Лукойл в Бургас!(следва)

183

Анонимен

преди 11 години

Така е, порастнах, поумнях, станах безроден ***. Абе, това "безроден ***" много сладко звучи :)))

182

BIG AL

преди 11 години

България нямало да плаща за "Южен поток", но няма и да получава транзитни такси 15 г....!!!???? Ето това е корумпирана , *** сделка !! След 15 години!!??, щели сме да ПОЧНЕМ да получаваме ПОЛОВИНАТА транзитни такси !!??Дотогава - ще изплащаме тръбите !!?? След 15 години !!?? Я камилата , я камилара..Дотогава ще има и шистов ГАЗ, и кой знае още какви еко - източници и ще има ПРАЗНИ тръби - за вторични суровини..И може и нулев-поток по този газопровод !! ЗАЩО ни е тогава този газопровод?? НАД 120-200 квадратни километра българска плодородна ЗЕМЯ-//с двата лъча - над 1000 километра газопроводи!!//-няма да е използваема - 15 години !!??- за да имало къде да си шиткат газта руснаците !!?? Ето това е сделка ..При това - до 15 ноември - преди новите изисквания на ЕС - за газоразпределението !! КОЛКО ви плати путин - гербаджиски мошеницииии.... Руски агенти - на квадрат - начело с Боко рапона и тези зад него ..Газопровод, през земята ни , БЕЗ ЕДИН цент - за България !!!

181

ДО 214

преди 11 години

Абе не знам дали са лакеи, ама са българи, пък като те гледам кви ги плещиш ти и българин не си, ами си безроден ***...

180

Nikolla

преди 11 години

До 209 - До NikollaМалко по-надясно съм от тебе.Радвай си се и ти на "следите",ако искаш изкарай и прашния противогаз от мешката под миндеря и го слагай като ходиш до бакалията да пазаруваш пиячка...

179

Анонимен

преди 11 години

Да, но в Турция всички са турци, а в България има 20% руски лакеи.

178

Анонимен

преди 11 години

Именно, след като не са опрели да печелят от нас, значи нямат работа тука.

177

киловатчас

преди 11 години

До 207: Че Турция е по-натовска държава от нас, пък строят 4 реактора - РУСКИ, и планират да построят още два! Финландците, като по-прости от нас , още си експлоатират два реактора ВВЕР 440 - каквито бяха на 1 и 2 блок на Козлодуй!! Ама ние сме по-големи натовци и от натовците!! И откъм икономическа ефективност, руските реактори са най добри, като съотношение цена- качество,затуй Уестингхаус им се молят да монтират руски реактор в Козлодуй..

176

Анонимен

преди 11 години

Дали и какво ми се привижда няма как да знаеш. Това, което е сигурно, че сме във военен съюз, който за руснаците се явява "вероятен противник". Оттук нататък мога да ти кажа, че мнението ми се гради на дълги години следене на руските медии и няколко посещения на тази страна. Оттук нататък фрази от сорта "мислиш с г*за си" и "оня гурел с бебешките джуки" издават само безсилна злоба.