153

бита карта

преди 11 години

Кукунева си мисли, че без нея слънцето няма да изгрява от изтокпонеже вече не я викат за "съветник" и "експерт"Кунева , да знаеш че и без петел се съмваСкрия се и се засрами, защото няколко пъти подведе избирателите и не зае поста, за който хората те избраха. Ти си вече бита карта

152

Анонимен

преди 11 години

Меглена Кунева: Държавата не функционираЗатова трябва да дойде една кривоуста и алчна ***, като теб, Кунева, за да я досъсипе!

151

Анонимен

преди 11 години

Не ставаш, моме!

150

Иван

преди 11 години

Секретарят на движението Калин Томов заяви, че днешната ситуация в страната наподобява 1996 година. И тогава бяхме в международна изолацияСмешници - каква изолация , каква 96 година.Тези дребни душици алчни да се докопат до кокала май до днес са били в кома и сега се събуждат и сеят глупости.И на децата е ясно какви *** се наредиха до Кунева - Прошко от ДСБ - не успял а мераклия,Зеленогорски и той мераклия а и вече провален в синьото пространство.За какво говорим-само с мерак не става.....

149

Миро Янев

преди 11 години

Ако преимуществото на партийните драскачи във форумите се отразяваше положително на изборните резултати - ДСБ щеше да има абсолютно мнозинство в Парламента. Само че хората не четат поръчковите глупости на форумните хейтъри, а отиват и пускат гласа си за този, на когото вярват. В настоящия момент това е България на гражданите. Кунева все повече набира сила и социолозите добре го знаят, политиците от висшия ешалон - също. Затова виждаме колко изнервен е Борисов и колко тъжен - Костов.

148

АнтиМ

преди 11 години

НА ИЗКУФЬЛАТА КУНЕВА-ПРЪМОВА ПАТЕШКИЯ МОЗЪК НЕ ФУНКЦИОНИРА !

147

БПФ

преди 11 години

Първата от долупосочените четири мерки ще вкарат милиарди в хазната, втората и третата - ще спестят милиарди - това ще помогне рязко да се увеличат пенсиите на възрастните хора, както и да се инвестира в създаването на работни места - както директно от държавата, така и от бизнеса, чрез сериозни данъчни облекчения, включващи дори 0% данъчна ставка за новосъздадени малки фирми !!!Не може да има богата държава с бедни и безработни граждани, да оставим хората да се грижат за себе си !!!Български Патриотически Фронт

146

Анонимен

преди 11 години

Кунева критикува сегашното правителство и народа ги критикува това е истината ,че до тук всичките са една огромна коалиция ,мафията е навсякаде ,но трябва да се започне промяна и аз виждам в това г-жа Кунева ,друга алтернатива няма

145

162,

преди 11 години

Не се занимавай с конспирации.Тия ефекти от следи на самолети съм ги наблюдавал с часове като дете през 70-те години.Нали не си мислиш че 40 години всичко е законспирирано?

144

М-даа

преди 11 години

Като гледам мненията на хората, партията на Кунева, която е част от политическия картел ще събере проценти, за да влезе в НС само, ако изборните резултати бъдат манипулирани. Въпрос на задкулисни уговорки и ангажименти между групировките от политическата класа!

143

Анонимен

преди 11 години

Няма какво повече да кажа, за тази политическа особа. Дотук коментарите красноречиво говорят за мнението на хората за нея. Един разумен политик не залага на лъжите и не разчита на късата памет или неинформираността на народа. Тези които знаят що за продажник и лъжепатриот е въпросната персона, никога не биха гласували за нея.

142

до 162

преди 11 години

Един час по-късно виждам следите от това, което си видял и ти.Виждам ги всеки ден. Посоката е от северо-запад към юг, юго-изток. Но от парламента и министерствата нямат добър изглед към небето на София. Кунева също е късогледа.

141

Анонимен

преди 11 години

Утре ще е в провадия, вдруги ден в куртово конаре а подругиден в на мачу пичу в царевичака. Нали няма нужда да ви казвам какво ще каже на тези места, требе вече да го знаеме наизуст, ако случайно някой е пропуснал- "несвободните" български медии ще ни го покажат непременно. Особено тези медии които са на любо пъпката, оги ампулката и ивчо прокопиев. Много е кофти тва да няма свобода на словото и печата разбираши....

140

До мен си пак

преди 11 години

Доказано неефективно е да гониш някой, да не гласуваш за него, да го ликвидираш, да протестираш, да водиш войни!Спри да им вярваш и им спри финансирането! Този процес е започнал глобално и затова системата изнемогва е се чуди как да обере останалите!Пробвай да се запасиш с качествена храна. Така ако храната изчезне или стане непосилно скъпа за теб, няма да ти се налага да мародерстваш. И да не кажеш после, че никой не ти е казал!!!

139

Борец против сатана

преди 11 години

Дори,няма да прочета какво е казала " госпожа крива уста"...., част от сатанинската шайка...какво - време е да плащаш сметката си и ти казават да говориш неща ,които са реалност за да измамиш и да те гласуват?! Какьв огромен портфейл имаш ,да тьпчеш пачките , с които ти плащат за предателството ..!( извинявам се ,грешка...ти не си предател,защото ти не си от нашия народ,ти си от народа на твоя братовчед - соломончо )Па как се извьдихте такиви кадьрни бе,все вие искатете да командвате!СРАМ !

138

Анонимен

преди 11 години

Пръмовица май не се усеща че колкото повече плюе без да казва нищо конкретно толкова повече и пада рейтинга, просто обикаля из страната и показва на хората че не знае и не може нищо освен да лее пумия.Това го можем всички, номера не е да кажеш какво не е наред а как да го оправиш, а Мегито и Прошко ежедневно доказват че са некъдърници с неясна визия .До тук никой не чу нищо конкретно, само общи лафове. За това и рейтинга и се срива, поредният неуспял месия...

137

Анонимен

преди 11 години

Госпожа Пръмова знае всичко. И всичко може. Откъде знае че се вдигнала контрабандата. Сигурно работят за нея.

136

skatelite

преди 11 години

мхм.. да .. абсолютно вярно. 290 000 са останали без работа .. към настоящия момент 350 000 са общо безработните т.е преди три години 60 000 човека са били без работа .. при 2 000 000 работещи 3% безработица преди 3 години ... нещо не излиза сметката, аз си спомням едни по - големи числа /и то дали са били верни/.

135

Аре, нема нужда...

преди 11 години

Хубаво е да критикуваш градивно, но не и да се оливаш. Мога да обвинявам т.нар. служби, че не могат да намерят братя Избегалеви, но за атентата в Бургас... Ако беше Пръмова сигурно Прошко щеше да прати да трепе терористите. А той пък, миличкият, се изказва за Боце и елитите... А тези двете блокчета в Лозенец, дето си ги построи и са по 1700-2000 евро/кв.м. не са за елита, а? А като добавим и разни напористи младежи, които се надат да влезат в политиката с леля Куна... Не, благодаря!

134

До 164

преди 11 години

Не бързай да разсъждаваш.Запознай се фактите! Погледни небето сега и се загледай поне 5 мин.Има филм в нет-а "Аерозолно престъпления" или напиши в търсачките "Химически облаци"Цял свят е луднал. А 1 щат в Америка след протести е забранил на военните да разпръскват тези химии. Тук не очаквай от медиите да разбереш нещо реално от света и у нас!!!Търси алтернативни медии в интернет и вярвай на собствения си опит..