11

барри

преди 11 години

Igra4a 97 е неверочтен ***

10

до 6

преди 11 години

Тоя телефон след 5-6години ще изглежда като мобфоните от 90-те / тухла/. И тогава ще вадят с отверка тия камъни и ще ги продават за стотинки.ПП. Хората с възможности правят нещата , само измекярите изплолзват " ще " . Ай със здраве.

9

до6

преди 11 години

И какъв е този подвиг ? 3-ка по български ли ? :)

8

до7

преди 11 години

Ти у ред ли си ? Какво са виновни "Ябълката" , че има разни бонуси , които дават пари , които нямат за да си купят неща за едната гъзария ... Не е проблема в тях пич , в бонусите е !

7

Селенжър

преди 11 години

хахаха , мааали те туй кат го треснем на масата у кафето ...

6

Igra4a 97

преди 11 години

mesto da pluete rabotete iskaraite pari i si go kupete. az she go zema shtoto sum postignal neshto v jivota ama vie...tctctc

5

Анонимен

преди 11 години

От айфон щели да пуснат нов мега гига як айфон 5, предвиден само за гъзари и мега богати хора, опциите за изплащане щели да са страхотно иновативни. А иновацията в този модел щяла да е, че картите са по нормално човешки.

4

Жоро Туца

преди 11 години

И много правилно. Аргумента на чалгарите, дето са фенове на тая шитня постоянно изтъкват като негов най-голям плюс материалите от който е направена айШитнята. Така че едни диаманти по него с съвсем на мястото си. Зомбираните технически параметри не ги интересуват, важното е че материалите са хубави - алуминий, кристално стъкло, диамантчета, джиджи-биджи :)))

3

Анонимен

преди 11 години

В какви глупости се наливат пари...

2

Терафлоп

преди 11 години

И какво от това,че във Великобритания нещо си се продавало?Някоя друга простотия няма ли да публикувате?Например,че КейтМидълтън си продава бикините.

1

Анонимен

преди 11 години

Скоро и в Чалгария