369

до 437 IQ146

преди 11 години

Е, да не забравяме Софиянски все пак :)

368

Анонимен 2

преди 11 години

За първи път да видя разумни коментари!Навсякъде в цяла Европа крадат, но и правят!Някой написа-"строят се магистрали, ама не може да не се е облажил някой" , ама има магистрала нали?И в Германия крадат като правят инфраструктура, но я и правят!!!Когато се краде, но се и прави някак си хората не го забелязват, защото виждат нещо налице!!!

367

БГ ПОЛИТЦВЕТОВЕ

преди 11 години

ГЕРБ - СИВИБСП - ЧЕРВЕНИДПС - ТЪМНО СИНИСДС - СВЕТЛО СИНИДСБ - ТЪМНО СИНИАТАКА - ЧЕРНИНДСВ - ЖЪЛТИРЗС - СИНЬО-ОРАНЖЕВИ

366

?

преди 11 години

Има ли информация какви са и какви са били субсидиите на партиите от 2009 до 2012 г. вкл.?Защо не я публикувате?

365

Анонимен

преди 11 години

Е, много са ми смешни мненията, които спорят, кои са по-добри/по-лоши - бесепари или гербери! Като че ли не ни се изредиха всички и за 23 г. всяка партия не даде своя принос за положението, в което сме! Според икономическата и политическата конюнктура за дадения период! Ето, поредната "спасителка" чака на опашката да яхне (отново) българския народ.

364

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Твоето Айкю не е 146, а 180... - браво!!!...

363

Deneris

преди 11 години

Кунева като типичния непочтен човек си служи с мръсотии и клевети, за да спечели гласоподаватели. Само критикува ГЕРБ и ББ. Вместо да залага на компромати и мръсотии, защо не се опита да изпъкне с нещо положително и така ще докаже че на нея може да се разчита. Но не го прави, защото няма какво да ни даде.

362

Деса Поетеса

преди 11 години

О, Мегито е ходила на курс по ефектно говорене пред публика. Доколкото си спомням тя пускаше едни еднотипни и изтъркани шлагерни фрази, а сега предизборно е подменила речника си. Какво ли не правят хората, за да се харесат на електората и да се домогнат до капчица власт. Сменят не само речници, но кожи, цветове, партии, фамилни имена и пр. Жалка и тъжна работа.

361

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

427Направо си в десЕтката... - само да допълня - Бойко Борисов направи длъжността министър непривлекателна и много ветровита, а не топло местенце като мечтата на Големанов, Борисов допуска грешки, но се поправя в крачка и се вслушва във всяко добро предложение, а не е твърдоглав като ***, Борисов е кане и приет в цяла Европа и цял цивилизован свят - с изключение на Рушия разбира се, Борисов работи за България и това го прави враг номер едно на ***, които не са българи...

360

Людмила

преди 11 години

Много запозната ще дойде Кунева. Да не би да се опитва да ни убеди че тя ще управлява според закона. Дълбоко се съмнявам.

359

D. Yankova

преди 11 години

Нима Кунева е толкова загрижена за атомната енергетика, или по-скоро наистина е, но за това дали румънският АЕЦ Черна вода ще продава повече у нас... Лицемерно е човекът, който участва в пъкления план, подписващ смъртната присъда на родната енергетика да се изказва толкова смело и най-вече да търси отговорност. Ако има по-добри идеи и най-вече западни инвеститори, нека се обажда. Май да се намерят такива не е толкова лесно...

358

Анонимен

преди 11 години

Като сме почнали с въпросите да попитам Кунева:-ще намали ли броя на депутатите на 120-ще отмени ли партийните субсидии-като член на борда на банка Париба, тя има ли интерес да си върне парите от заема по АЕЦ "Белене" и ако влезе във властта ще се занимаваме ли с конфликт на интереси-на кого ще даде АЕЦ Белене-кой финансира кампанията й-как ще интегрира ***-как ще разчисти групите за радикален ислям и как ще прекрати инвазията на чужда религия и култураЗа сега, толкова!

357

алфа

преди 11 години

Бета, хайде ,моля, не изпростявай и ти.Влез в Гугъла и прочети всичко за Кунева.Четох , четох достатъчно глупости , ама и да ни излизаш и с този номер,нещо го прекали..Много точно и премерено изказване,конкретно и с въпроси ,които засягат всики ни , ако ще да те е правил и....същият де.

356

Анонимен

преди 11 години

мамаказачещемикупиколелоАМАДРУГПЪТ

355

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

425Някой пита ли те как си изразходваш заплатата... - субсидията е на база електорална подкрепа...

354

Анонимен

преди 11 години

Нещастници червени, викайте, слагайте минусчета, ама на изборите сте обречени!!Хвърлете си гласовете за кунева и за серго, ама вашето време няма да се върне повече. Извадката в днес.бг слава богу няма нищо общо с българския народ. Колкото и минусчета да наслагате, толкова бой ще ядете на изборите. Народът ви ненавижда и се радвайте, че не сте на бесилото!!

353

20 000 000 за ГЕРБ

преди 11 години

Герберските 20 млн./г. как се изразходват?А има ли годишен отчет за тях?А кой го осъществява?И какви са Отчетите за 2009, 2010, 2011,... 2012 г.

352

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Таа стои стои, та вземе да пръдне, като Владо Данаилов, но смърди, та се не трае...

351

ВЪПРОС КЪМ ГЕРБ

преди 11 години

Кунева попита защо ГЕРБ не искат да намалят партийната си субсидия, която е в размер на20 МИЛИОНА ЛВ ГОДИШНО?

350

тина

преди 11 години

Да, а шегата е придружена с виц за "кадърния" ББ