38

Анонимен

преди 11 години

Еврейските медии се празнят от кеф, като им се отдаде възможност да приписват *** изродщини на българския народ.

37

Алекс2

преди 11 години

Да им е честита на френчетата новата придобивка...пожелавам им все повече чаавета да им пръкват . В края на краищата ще им помогнат да си усъвършенстват и културата и бита

36

kup

преди 11 години

PO GOLQMA PROSTITUTKA OT MUXOBOIKO NQMA

35

Шибил

преди 11 години

*** са производни на нас българите заради нашето отношение към тях и политиката последните 70 години,така че не се срамувайте от тях ,те са наши братя и щем не щем ще ни стават все по близки.Българка, ***,много важно ,***,сигурно българките *** са гимназялни учителки,същия *** !

34

Анонимен

преди 11 години

Ястреб, аз съм българин, и ми е малко неприятно да се обръщаш така към мен. Има ли начин да смениш изразните средства? Мразиш България-твоя работа, вероятно си засегнат много от някого. Лично аз не мисля лошо за турците, и не бих ги обиждал.Бъди здрав!

33

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

NAI MNOGO VI DRAZNI TAZI DUMA ROM NAPRAVO VI BARKA OTZAT . DASVIDANIE TAVARICH RUSNACI

32

Анонимен

преди 11 години

мааналка ли па е ?

31

до 31

преди 11 години

На паспорта на *** им пише българско гражданство.С 5 деца познай дали е истинска българка?Всеизвестно е,че *** в чужбина също практикуват тоя занаят.Те също ни представят пред света.А що се отнася тук да получават помощи се пишат за роми.

30

предсказател

преди 11 години

циханите са бъдещата визитна картичка на България пред света ,помнете го !

29

Анонимен

преди 11 години

то голяма разлика от румънски или български мангаля няма , се *** ,все с кафяви представи пред запада

28

Иво

преди 11 години

До _Ястреб_Абе ***, вместо да си хабиш времето да пишеш против нас, си събери багажа и заминавай за рая оттатък Капитан Андреево! Ние нашата си държавичка ще си я оправим, въпрос на време е.... Но Турция е голяма страна респективно с големи проблеми. Ако си вече там, по-добре отдай времето си за това да работиш, градиш и помагаш на своята страна, вместо да сипеш обиди по нашият народ!

27

до 31

преди 11 години

А дори българските турци като теб вече не не се ли срамуват, че си българи, м?

26

Анонимен

преди 11 години

Пожелавам на всички ***:- Все напред все Французи да станете!(за вбърдеще искам да кажа, но ако *** чететова , няма да разбере какво е бъдеще)

25

Анонимен

преди 11 години

Буров , прибирайте си пачите от европата !!! хленчещи жалки бг патриотчета

24

до 22

преди 11 години

не съм турчин ,не съм *** , не съм и *** , не съм от балканите , друго има ли ? или си от тези български *** който обичат да съдят и да определеят националността на някой без да го виждат ,в същото время повтарят едно и също *** ,*** ,*** . бе я си прибирайте пачите от европа че само хленчите и оплювате другите нещастници жалки .

23

От 26

преди 11 години

Коментара ми беше до 23

22

Анонимен

преди 11 години

На вън казваш да излезем!? Къде е това на вън г-н ще се спукам от омраза към родината си? Може би в някое от негърско-арабските гето в Париж или Марсилия? И какво ще й направят на тази *** във Франция? Аз ще ти кажа - едно голямо НИЩО! Всъщност може да й купят билет до България и да й дадат 300 евро, за да може след 1-2 седмици пак да се върне във Франция и да продължи да си прави мизерийте!

21

БУРОВ

преди 11 години

Вижте, отново поставям въпроса така. Какво правят *** с децата си,си е тяхна работа. Това е поведение на скотове, тях Бог ще ги накаже. Мен ме вбесява жалката БГ журналистика. Тя си има спуснати задачи и ги изпълнява позорно и и антибългарски. Откъде накъде *** винаги ще са анонсирани като роми в БГ и като българи в чужбина? Зная че работят по директиви, но не се ли намери един честен в занаята да откаже...

20

Анонимен

преди 11 години

Може да е сурогатна майка. Дано детето да има късмет и да попадне при родители, които да го отгледат с любов.

19

nema znachenie

преди 11 години

vijte kvo ,nikoga ne pisha i ne vzimam uchastie po tezi mesta shtoto mi e pod dostoinstvoto no niama znachenie sega se iznervih mnogo i ne se zdarjah. ta da si doidem na dumata .......bila takava bila onakava nikakvo znachenie niama tova ,ima prestaplenie i shte go otnese podobava.a ne kato v BG .........triabva da izleznete malko na van i da se poglednete siguren sam che shte vi stane tolkova gadno che nikoga niama da se priberete v GETOTO narecheno BALGARIA ....JIVEETE V ZABLUDA I LAJA .