13

iughlig

преди 11 години

Тоя маймун с чехлите на снимката май му е все тая в коя посока стреля.

12

Анализатор

преди 11 години

Доказано е че всякакви мирни и дипломатически начини за комуникация със *** като тая на снимката е определено мисията невъзможна. Диваците разбират само от бруталност и груба сила , едва тогава стават контактни и податливи за комуникация. Така че просто забравете за мирния подход да се решат проблемите.

11

Анонимен

преди 11 години

Демокрация срещу джихад? Глупости!Цял свят виждаше какво предизвикват САЩ, ЕС, НАТО и ООН като натресоха демокрация в арабските държави. И продължават да извиват ръцете на Асад, въпреки очевидната картина в Сирия!Аз нямам отношение към разни джихадисти. Аз обвинявам за тяхните престъпления Обама, Барозу, Андерс Фог Расмусен, Ки-Мун и други знайни и незнайни световни демократизатори!

10

Анонимен

преди 11 години

До 7 Нещата се променят"вече търсят убийците на Кадафи"Чакай сега! Нали убиецът на Кадафи (онзи който му взел златния пистолет, за да го застреля) бил нападнат и ранен. Казват - от привърженици на диктатора. Пратили го на лечение във Франция. Но той наскоро умрял. Сега МВР-то на Либия издирва, за да съди онзи, който е посегнал върху живота на убиеца на Кадафи.

9

славянин

преди 11 години

Според мен възходът на джихадистките групировки е по цял свят, но какво прави светът (най-вече западният, ''демократичният'') по въпроса - бори се със ''диктаторите''!? Фатална грешка, която съвсем скоро ще плаща скъпо и прескъпо! Затова и друг път съм казвал, че нещата не стават само с демокрация, трябва и АКЪЛ!

8

Анонимен

преди 11 години

картечница ДШК

7

Патриот

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ СВЕТСКА СИРИЯ ,ДА ЖИВЕЕ АСАД ,СМЪРТ ЗА НАТОВСКИТЕ ТЕРОРИСТИ!

6

Нещата се променят

преди 11 години

Точно тази жестокост вероятно е накарала Свободната Сирийска армия да се постави отново под командването на Асад. Иначе, редовната армия разчисти не само Алепо, но и всички селища, където има разбойници, чужденци. Така че остават само чужди наемници да воюват срещу Асад. Сирийците отрезвяват и разбират, какво им готвят Натовците. Скоро и в Либия ще настъпи обрат, вече търсят убийците на Кадафи.Посолството на Щатите се изтегля от Либия.

5

dimitar

преди 11 години

nyama djihadisti-tova sa specchasti ot evropeyskite strani i usa.

4

Анонимен

преди 11 години

Тука "арабската пролет" яко закучи! Вече и за джихадистите се разчу, до скоро отричаха и други неща ще изплуват. Колкото по-дълго продължи бунта, толкова по-малки ще стават шансовете за създаване на демократична държава след Башар.

3

Анонимен

преди 11 години

Башар Асад - защитник на светските ценности!!! Не допускайте някакви селяни да завземат пвластта и в Сирия като в Египет ,чиято първа дама е някаква проста *** без средно образование,пастирка.

2

Анонимен

преди 11 години

Тая *** до като не се изтрепе една друга,няма да миряса.

1

Анонимен

преди 11 години

Кой го беше казал - фанатикът знае как да умре, но не знае как да победи. Сирииската армия ще ги спука от бой.