107

Анонимен

преди 11 години

американците строят ли тук централа, аз емигрирам далеч от тая държава.

106

Анонимен

преди 11 години

Самото обръщане към чернобилска технология от американци трябва да е достатъчно съмнително, освен всичките други съмнителни неща около този американски фонд.

105

Анонимен

преди 11 години

Българи ! Електрическа енергия произвеждаме предостатъчно. Не разбрахте ли, че с този "бизнес" няма да забогатеете, а храните най-продажната "Партия" за всички времена !

104

Анонимен

преди 11 години

До 160Най-вероятно си прав... Ама, ходи докажи какво става. Пълна мъгла.. Ясно е, че американци няма да строят руска централа, това е просто смехотворно.

103

Гражданин

преди 11 години

На защитниците на референдума и АЕЦ Белене искам да кажа следното. Не съм привърженик на ГЕРБ, но по отношение на Белене взеха правилно решение. Има няколко елементарни истини. Когато един проект е печеливш инвеститорите се бият за него! Има ли такова нещо при Белене? Не! В момента имаме евтин ток от Козлодуй, но нима крайните потребители (народа) да плаща по ниски цени от тези в съседните ни държави за, които изнасяме ел. енергия? Не! Сигурно много от вас си карат колата на газ, въпреки да знаят че това не е безопасно а увеличава риска при надай си боже произшествие. Защо го правим тогава? Отговора е *** защото ни е по-евтино. Нима ако построим Белене в резултат на което няколко хиляди ще имат работа десетина години а целия народ (държавата) ще се потъне в дългове, а има опастност и да фалира ще ни е по-евтин тока ? Не! Само енергиината мафия ще се облажи! А риска от още една потенциална атомна бомба в България как смятате намалява или се увеличава? Разбира се че се увеличава! Когато страните в Европа се отказват от тези рискови технологии не е ли глупост ние да строим нова АЕЦ. Бъдещето е на геотермалните и ЕКО технологиите. А кой мислите утре ,като излязат от строя тези централи ще плаща за тяхното безопасно консервиране и поддръжка? Па ние, децата ви ! Мислете след като се информирата и несамо за днешния ден а и за бъдещето на децата си! Аз искам моето дете да живее в зелена страна!

102

До 158

преди 11 години

Стига с тези комунисти бе , не разбрахте ли че народа не иска мутри и крадци били те герб или бсп!

101

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 157Не са никакви американци, нито руснаци. Това са български пари, откраднати още по времето на Луканов и изнесени в чужбина. Всички останало са постановки.

100

анонимен

преди 11 години

Пълен ***, както и цялото управление на Герб е некомпетентно и идиотско! Няма в Европа "частна атомна централа", как ще даваме територията си за частна атомна централа, пълни идиотщини! Ако има атомна централа в Белене, то тя трябва да е държавна, всичко объркаха!!!Искат нещо да замажат преди визитата на Путин и все повече се объркват в своите антинационални некомпетентни, прохамерикански и протурски "проекти"!Тяхното безумие е като бездна, нямат никакво държавническо мислене, никакви кадри

99

Анонимен

преди 11 години

Мдааа... И на мен ми се струва, че това са американци от руски произход..

98

Анонимен

преди 11 години

По добре без атомна централа от колкото с частна такава. Герб са национални предатели!

97

Питам АЗ ???

преди 11 години

Може ли тези ФУРНАДЖИЙСКИ лопати дето си менят на 180 градуса мнението само в техен интерес да ни управляват? Ето малка част от диаметрално противположните им мнения:Ще вдигаме пенсиите от 1ви януари.Няма да вдигаме пенсиите от 1 ви януари.Ще строим Белененяма да строим БеленеЩе забраним цигаритеЩе разрешим цигаритеЩе поевтинее парнотоНяма да поевтинее парнотоЩе местим митницитеНяма да местим митницитеБратски народиВероломно нападение

96

СТАТИСТИК

преди 11 години

ГЕРБавите не спряха да тръбят, че Белене е губещ проект!!!Някой може ли да ми обясни КАК ЧАСТНИК СЕ НАЕМА ДА СТРОИ ТАКЪВ "ГУБЕЩ" ПРОЕКТ?Някой много ни лъже вече над три години...ама много!

95

Анонимен

преди 11 години

Време е Бойко да отреже лентата на закриването на държавата.

94

Анонимен

преди 11 години

ХА ТАКА ,ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ЯДРЕНА ЧАСТНА ЦЕНТРАЛА,РОБИИИИИИИ,ИЗЛИЗАЙТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕЕЕ,УТРЕ ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПЛАЩАТ НА ГОСПОДАРИТЕ ВИ ОТ САЩ

93

Анонимен

преди 11 години

Защо ми се струва, че гадните руснаци стоят зад тази "американска" фирма ... Пак за забъркали някоя машинация ...

92

Анонимен

преди 11 години

"От БСП смятат, че инвеститорът не е неочакван, и че разговори с него се водят от шест месеца." - ОТКОГАТО СЕ МАРАМУТКА НАРОДА С РЕФЕРЕНДУМ. СТАВА ЯСНО, КОЙ СТОИ ЗАД ОФШОРКАТА - ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ.

91

Анонимен

преди 11 години

Идеята за "Голямият член" (част от който е АЕЦ Белене) изглежда привлекателна и за други "инвеститори" и според изявленията върви към групов секс...,а за по-демократично на наивниците се педлага референдум за доброволно заплащане на услугата !

90

ФАКТолог

преди 11 години

ГЕРБ са най-голямата злина сполитала ни някога.Тея нещастници затриха НАРОДА, нацията и държавата.АНАТЕМА!

89

Анонимен

преди 11 години

До Въпрос.134Никой не знае колко ще струва,но се знае кой ще плаща.Ние,Народът.Чрез баснословно надути цени на тока и.

88

$

преди 11 години

България трябва да излезе най-малкото на нула при реализацията на Белене, заяви министърът >>>Е баш на нула няма да е, но със сигурност ще бъде с минус единица и ДЕВЕТ НУЛИ отзад!