78

Анонимен

преди 11 години

Ей затова е много права!"Хората не искат Панорама. Те не искат да бъдат предизвиквани да разсъждават. Искат да бъдат забавлявани. Не желаят още една трибуна, в която им се говори за нещата от живота. Те искат да забравят за нещата в живота. Искат да им се даде възможност да иронизират някого, да му се подиграват и когато се съберат покрай телевизора, да им е забавно, че някой е по-***, по-жалък, по-уязвим, отколкото са те."

77

jhg

преди 11 години

Ама коя си ти бе, *** нещастна???? Фалшива изкуствена незначителна и жалка B****ачка на мутренско-милиционерски ***.

76

ТЕЛЕзрител драг

преди 11 години

Съгласен съм с умозаключенията на г-жа Колтуклиева.Аз затова не съм гледал нито едно от това реалити,защото се срамувам да надничам зад пердетата на хората,макар и бутафорни.За жалост,това не е единствената телевизия в България,която "работи"за опростачването на нациятя...!

75

Анонимен

преди 11 години

тази Бони е толкова гнусна интригантка , дори и *** го вижда.Но то си и е в кръвта !

74

Анонимен

преди 11 години

Тази след като дойде от чужбина да участвува в това тъпо предаване с тия *** е ясно колко и е акъла. Ама сега нали трябва да злобее и да плюе.

73

кк

преди 11 години

"...и когато се съберат покрай телевизора, да им е забавно, че някой е по-***, по-жалък, по-уязвим, отколкото са те."Ето това си казва истината за хората, които гледат и тоя брадър.

72

VIP

преди 11 години

Tazi "VIP persona " s izkazvanijata i odumki za men e VIP mahlenka ! Nulevo nivo !

71

Snega

преди 11 години

Тоя Биг ли е Вип ли е? Гледам го, докато по други ТВ дават реклами. Те и другите ......Но има един страхотен филм с Джим Кери ...е ... това е биг брадър!

70

Valka

преди 11 години

Хора , направете им бойкот и не ги гледайте.Тази телевизия опростачва населението.

69

до 87

преди 11 години

Прав си. В това число включваш и сигурно и Соня Колтуклиева, която е видна ВИП участничка.

68

Анонимен

преди 11 години

или да !!

67

Анонимен

преди 11 години

И тази господжа ли е ВИП? Простете, ама не я познавам! Прилича ми на подобие на Мартина Вачкова. Ама на тия нито маникюрист, нито коафьор може да помогне! Не става!

66

комик

преди 11 години

ЗАЩО НОВА НЕ СЕ ОСМЕЛИ И ПО-ТОЧНО НИКОЛАЙ КЪНЧЕВ ДА ПОКАЖЕ ДЕБЕЛАШКИТЕ СНИМКИ НА КУЛТУКЛИЕВА-НАИСТИНА ТАЗИ ДЕБЕЛА И МАЗНА ЛЕЛЯ ЗАСЕНЧИ ВСИЧКИ С ТОАЛЕТИТЕ СИ,ОСОБЕНО КАТО СИ СЛОЖИ И ШАЛ КАЧУЛКА-КАКВО ИСКАШЕ ДА ПОКАЖЕ ПРЕД МЛАДИТЕ НЕ ЗНАМ-ТА КОЙ И ОБЪРНА ВНИМАНИЕ-СТАНА ЗА СМЯХ-И ТИЯ СИЛИКОНОВИ УСТНИ-МНОГО И ОТИВАТ КАТО НА БАБА

65

НАЛИ!

преди 11 години

Колко са ГОТИНИ, всички в къщето,...глуповати,***,смешни,самовлюбени,нещастни,претенциозни,шемети,ВИП-есенцията на държавата ,....а каво ли е по-надолу ,....БЕЗХАБЕРИЕ ,ЖИВОТ ОТ ДЕН ЗА ДЕН ,присъщ за ***?Народа в Бг ---ИЗТРЕЩЯ!

64

КУР

преди 11 години

Кой го боли к.ра.Нямате ли си проблеми, че сте седнали да ми обсъждате тази глупост.

63

БИГ

преди 11 години

До ВИПДо "ВИПА" от 65 коментар. Аре да не ни казваш какво трябва да гледаме и с каква цел! Гледай си го ти и останалите 70% чалгари това предаване и се забавлявайте с простащина.То е ясно,че не си чувал за доста неща,не само за тая Колтуклиева.Сигурно от мен ще чуеш за пръв път,и че Земята се върти! О Боже земята се въртииии!!!

62

jeronimo

преди 11 години

Ега си грозното и безпардонно нещо ,показано на снимката !

61

азе

преди 11 години

Къде е ---СЕМ ?НЕ САМО В ТОВА ПРЕДАВАНЕ ,НО И В ПОЧТИ ВСИЧКИ ПРЕДАВАНИЯТА ,...НЕ СА ИЗЧИСТЕНИ ОТ ЦИНИЗМИ/ПОНЕ ДО 22ч./,И ПРОСТОТИИ ,КАКВИ ПОКОЛЕНИЯ ДА ОЧАКВАМЕ ...,КАКВИ ЩЕ СА ТЕХНИТЕ ----ЦЕННОСТИ?

60

gtf

преди 11 години

неква стара чанта дето вместо да е поумняла и улегнала се мисли за звезда тийнейджър ..па тръгнала да дава и акъли ...е*ти звездата, не че повечето в къщата са цвете ...

59

Мира Ялова

преди 11 години

Тая каква гъзолизк@ е на Бойко не е истина.Остава да се подредят на стълбицата с барАков и курв***лезич.