361

Анонимен

преди 11 години

Ми не тъподателЕЕ, моя телефон е Верту, струва много повече от твоята китайска играчка и не ми се налагаше да я чакам по куриер. Разбира се, аз понеже съм точен човек, не бих започнал да те убеждавам какъв як телефон е, не защото не е як просто е скъп. Скъп е и айсифона, но спрямо нокиа 3310 иначе си е поредната китайска играчка , но с необосновано надута цена, благодарение на което такива зомбирани като теб да избиват комплекси. Е избивай си ги ние няма да ти пречим :))

360

mindo

преди 11 години

Той не плаче над айфона ти пич, той плаче от смях :). Че се оказва че правиш доста смешни неща. Човека е прав, какво го плюеш пак? Според мен, ако не беше трагичен, щеше да си много смешен ;)

359

Анонимен

преди 11 години

НаблюдателЕЕЕЕЕЕЕЕЕю!В началото беше смешен, после започна да дразниш.Толкова ограничено мислене като твоето, може да бъде резултат единствено на целенасочено усилие. Не знам за какъв си се помислил, но се въздържай от епитети, ако обичаш. Въпрос на възпитание е, ако разбираш...

358

Анонимен

преди 11 години

"Моят iPhone 5 32GB (отключен) ЩЕ ми го донесе куриер в къщи и ще ми струва еквивалента на 1370 лв...". Значи още не си пипал айсифон 5, не си го докосвал не си работил с него не си го тествал, но го защитаваш яростно все едно си зомбиран айсифон фен ..Ей това е да си издуха Хамериканец. Жалко, че не си висял по опашките.

357

...

преди 11 години

да си iХейтър си е станало диагноза като гледам...баси скуката дето имате щом по цял ден само плюете и даже и 90% не знаят защо :D....пийнете малко вода че ще пресъхнете :D...

356

кисела Ябълка

преди 11 години

До НаблюдателЕE значи си го поръчал от Apple Store извън българия?

355

кисела Ябълка

преди 11 години

Доре де пичове кажете ми дали е нормално да си кръстиш операционната система гумен бонбон, еклер или сладоледен сандвич и да искаш хората да те възприемат като мноо cool :-), това ако беше българска компания същите хйтърчета щяха да са я оплюли по стар български обичай, но монеже е корекомска фирмичката и всички заблудени мноо яко се кефят , смехотворно е даже вижте: Андроид - "гумен бонбон" Ха Ха Ха голям майтап, сигурно някой от прекопирчиците на iOS e искал да стане сладкар но мама недала

354

mindur

преди 11 години

Сега се чудя дали хейтърчетата са разбрали още една от многото причини поради които iOS и iPhone са светлинни години по-напред от Android'ите.

353

mindur

преди 11 години

Проблемът е, че android е инсталиран на много устройства от нисък клас, които не подържат 4.1.

352

mindur

преди 11 години

Три месеца след пускането си на пазара последната версия на операционната система на Google - Android 4.1 Jelly Bean, е инсталирана едва на 1,8% от всички устройства, показват актуални данни. Така тя е дори с по-слабо разпространение от почти тригодишната версия 2.1 (Eclair), която все още работи на 3,4% от всички устройства с Android.

351

кисела Ябълка

преди 11 години

До НаблюдателЕE Това е супер кажи от къде го поръча защото неискам да си купувам с договор

350

!

преди 11 години

Техномаркет пусна отключен" iPhone 5 за 2099 лв.НаблюдателЕЕ, тичай веднага до магазина!

349

кисела Ябълка

преди 11 години

Аз пък неразбирам неграмотните хейтъри тук защо се лепят като мухи на *** по статиите за продукти на Apple, като неразбират защо хората обичат техните продукти да си коментират в блоговете за Андроиди нормалните хора не влизат в заведения които не харесват нали?, A може би са мазохисти, обичат да им обясняват защо Android базирани слушалки нестават за нищо в директно сравнение с iPhone.

348

Андропауза

преди 11 години

Ей писна ми от полу-грамотни хейтъри пълни с комплекси да сипят помия без капка мисъл в главата, изказванията им са в стил Бай ***: Показали на Бай *** най-новия Ролс Ройс, а той попетал е за какво мие това кола бе то с това кола стари болери и печки, железа и избушени дивани не могам да си карам, е*ати колата тогава тя за нищо нестава, а като му казали цената Бай *** не спрял да псува цяла нощ :- )))) Така изглеждат и хейтърчетата които неразбират с какво е най-добър този телефон.

347

Анонимен

преди 11 години

449, a гледа ли клипчетата за сравнение на функционалност, че там айсифона е гола вода. някой хора не им е важно дали телефона е от стъкло и метал (което пречи на обхвата), дали зарежда приложение за 1,4 секунди или 1,37 секунди, просто защото след година си сменят телефона с по новия. Година за която айсифон феновете са на половината на изплащането. Не ми трябва телефон, без карти, без нормално работещ блутут, без универсално зарядно, без добра камера правеща ливали отенъци надраскан в кутията.

346

mindo

преди 11 години

Ихааа сега ще уча НАБЛЮДАТЕЛЯ на гугъл.Като стар айфен той е на вие и със старите и със новите технологии. Особено с тези на гугъл;) РЗБА СЕ ЧЕ ИМА ВРЪЗКА М/У ВСИЧКИ НЕЩА. Щом има връзка между думите епъл и технология, то между всичко останало може да се намери връзка :) Та какво казваш за говоренето? Нещо напоследък не можеш да се спреш май? За обясненията - знам, че имаш нужда от много обяснения, но не съм ти майка, не съм ти баща. Плащай, ще обяснявам ;)

345

Apple

преди 11 години

iPhone is a King again :-)

344

Андропауза

преди 11 години

Днес гледах you tube сравнителните тестове между iPone 5 и Galaxy sIII и мисля ,че на всички интелегентни хора които се интерсуват от темата им е станло пределно ясно че iPone e по добрия телефон във всякоотношение: бързина, качество на диспле, качество на изработка, кчество на използваните мтериали, здравина , оперционн система, еко система, и в дропдаун тестовете е по-здрав от Самсунга,единстения проблем е картите като всъщност това е проблем с второстепенно значение......

343

Анонимен

преди 11 години

Представи си шефа ти, ако има толкова акъл, ти като негов служител колко имаш :)

342

До 444

преди 11 години

Това го кажи на шефа ми, на който сметката му от браузване извън ЕС през телефона беше 10 бона като се върна тук. Аз лично не желая да давам такива пари на мобилния оператор, ако ти искаш, заповядай ;)