79

Кво ревете ,бе...

преди 11 години

ТОВА се казва Премиер.....ДА ОТКРИВА НОВИ РАБОТЕЩИ ОБЕКТИ ЗА НАРОДА!НА *** *** .....НЕМА УГОДИЯ:...КАТО РАЗВАЛЯХМЕ ТКЗС-тата.....РЕВАТ ,ЩО СМЕ ГИ РАЗВАЛЯЛИ ......КАТО СТРОИМЕ НОВИ ОБЕКТИ И БОЙКО ГИ ОТКРИВА ....РЕВАТ ,ЩО ГИ ОТКРИВАЛ.....ТОВА Е ПРЕМИЕР---ДА ОТКРИВА ОБЕКТИ !!!!АКО ЩЕ И .....ПО ДОЛНИ ***......НАЛИ Е ЗА БЪЛГАРИЯ?????!!!КАТО ПАРТИЯТА /БКП/бсп/НЕ Е КАДЪРНА ДА СТРОИ И ДА ОТКРИВА ......ОТКРИВА ГИ БОЙКО И ГЕРБ!ОПЛЮСКАХА ИЗЛИШЪЦИТЕ ОТ БЮДЖЕТА ....СЕГА РЕВАТ..ХА,ХААААААААААААА.

78

??

преди 11 години

Бре нямат край разходките на министрите и премиера за наша сметка.Дано някой не отиде на плаж, че изгаря като нищо.

77

Ха,ха,хааааа....

преди 11 години

МНОГО ОГЛАДНЕХА ***....НЕМАТ ВЕЧЕ СИЛА И ДА ПСУВАТ ПО САЙТОВЕТЕ..ХА,ХА,ХАААА...!..ПА И БИЗНЕСА ИМ НЕ ВЪРВИ , БЕЗ ДЪРЖАВНИ ПАРИЦИ..../бог високо ,"държавен бюджет" ,...далеко/!БИЗНЕСМЕНИТЕ НА ПАРТИЯТА , ГЛЕДАМ ВЕЧЕ ...БЕРАТ ДУША!КОВАЧКИ ВЕЧЕ В МАГАЗИНИТЕ СИ ЗА ХРАН.СТОКИ --ПРОДАВА КУКЛИ И ДЕТСКИ ИГРАЧКИ ....И МЕЖДУ ДРУГОТО И ХРАНИ!БИЗНЕСА МАЙ---БЕЗ "НАРОДНИ ПАРИ" ОТ ДЪРЖАВАТА , ГЪЛТА ЯКО ВОДА...!ЩО ТАКА БЕ ,ДРУГАРИИИИ.....У "КАПИТАЛА " на МАРКС , НЕ ПИШЕ ЛИ КАК ДА СЕ ПРАВИ КАПИТАЛ?!!

76

Beско Колев

преди 11 години

Никога не бях виждал премиер по анцуг с брада на 3 дни да реже лента.Някой нещо такова да е виждал EU или Африка?Давам 2л.отлежала ракия на 5г. за инфо. Прави са по-долу пишещите: само затвор.

75

Диман

преди 11 години

Не се ли свършиха лентите? То бива бива гьонсуратлък, ама толкова не бива!Все едно ,че си живеем по времето на комунизма!?

74

d

преди 11 години

боко го клати това девойче сто на сто

73

Markov

преди 11 години

Niakoi veche protekoha

72

Чекист

преди 11 години

Иванчо все закусвал в баничарницата на Марийка . Дава си левчето, тя му дава баничката и така от години. Един ден Марийка му поискала още едно левче .-Защо бе Марийке? Какво е това внезапно увеличение?-Лев за баничка, лев за Бойко-казала Марийка.Нямало що да прави Иванчо, Бойко му бил на сърце и дал още левче. Почнал да закусва за два лева. Минало време и Марийка един ден му върнала левче от двата подадени.-Значи отказал се човекът-зарадвал се Иванчо.Не, баничките свършиха-казала Марийка

71

ЛИЛА

преди 11 години

ТАЗИ МОМА Е ВЛЮБЕНА, В БОКО НЕМА ЛОШО,АМА ДА ГО ПОИЗГЛАДИ И ПОПРЕМЕНИ, ЗАЩОТО ВЪНШНИЯТ МУ ВИД НЕПОКАЗВА М,П А РАБОТНИК ОТ ПРИСТАНИЩЕ ВАРНА

70

optimist

преди 11 години

до 79 - Другарят Румен Петков (бивш МВР шеф) прекрасно знае къде са другарите му братя Галеви, та нали години наред им правеше чадър...

69

дипл.тулумбаджия

преди 11 години

Не се знае как строи,но "Хемус" от известно време е нашарена със знаци и ограничения.Интересно е тълкуването на ЗДП , то не са "диви животни",преминаващи "домашни животни",други "лилянки"и цветанов в засада на Богров.Всичко това ако бе спестено поне маркировката оградните мрежи и мантинелите щяха да оправят,ако не друго.

68

минко гергов

преди 11 години

До 73 пост -Петров.Така е.Напълно си прав.След 9месеца ще се събудим от този сън.И всички тикви и калинки-малинки без обяснение в затвора.Струва ми се обаче,че Главната тиква ще отиде при братята Галеви.Някой да е разбрал -къда са?Всички министри и заместниците им при:1.Развигор2.Софийски градски съд.3.Затвора.Вчера 6000 човека пред МС искаха оставката им.Скоро ще им бъде тясни в в МС.Само пандела за герберски мутри и тиквеници.

67

Акълмайстор

преди 11 години

Несебърски Кокошарници-идват изборииииииииииииииииииии.........................!!!!!!!!!!!

66

до 76

преди 11 години

Какъв човек от народа бе *** такъв ! Не си знаят парите с Цветелинка вече. Чудно ми е колко трябва да си ***,че да вярваш на глупостите дето ги дрънка тоя *** ?!

65

optimist

преди 11 години

до 73 - Това е човекът от народа! Не някоя мазна бяла якичка дето дрънка празни приказки облечени в сложно-звучащи думи.

64

optimist

преди 11 години

до 57 - Неграмотнико, спрягат се глаголи, а не съществителни. Ето красноречивото доказателство за истинността на екзит половете - за БСП гласуват нискообразованите, неграмотните, предимно възрастни хора от малките населени места!

63

Петров

преди 11 години

Имам чувството,че се намираме в някакъв страшно *** сън ! Може ли министър председател на държава от европейският съюз да има такъв външен вид ? Брадясал,подпухнал и с такова облеко ! Че той оня пич зад него с джапанките има по-представителен вид ! Просто нямам думи,дано по скоро се събудим от този кошмар !

62

Ф.С.В

преди 11 години

за съжаление в Бг прогнозата за времето е без валежи в следващото десетилетие хахахаххаа

61

войн

преди 11 години

Бих простил на Б.Б. издънките, само ако "изреже" турците и ***,иначе НЕ!!!!

60

софиянец

преди 11 години

брей комлексираната тиква вече и за светец ли ще го провъзгласявате?