146

Стоян

преди 11 години

До StefanЯ по- кротко, да не те накарам да си изядеш дебелото черво.

145

Гошо

преди 11 години

Баси смешниците ,дето защитават един ***! Мантинелата му бил изгнила ,бил карал "само" със 120 км/ч , а пък имало и дупки и те също били виновни ,колата му била от пластмаса,жена и дете имал... ще се разплача! Като имал дете и жена и да е мислел за тях! И като имало дупки да беше карал с 60 км/ч не със 120 ... интелигентен бил... ама не достатъчно .Да храни червеите сега като е бил толкова умен!

144

Анонимен

преди 11 години

Дано всички които се радват на смърта на един човек ги сполети същата участ . Живота е колело бе *** днеска е той утре ще сте вие или децата ви...никой не вярва ,че ще умре на пътя и вие си мислите на мен не може да се случи .....ама не се знае!!!

143

Stefan

преди 11 години

Mayka vi deeba prosta. Shte vi namerq vsichkite i shte vi izbiq edin po edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

142

Стоян

преди 11 години

Еми хората се радват, че един *** се е размазал, какво толкова...

141

Митко

преди 11 години

Тъмо ми е да ви чета коментарите. Нещастници прости. Отиде си един човек ей така за минути. И аз съм един от хората които бяхме там по време на трагедията. Само 5 дни преди това в Понеделник помогнах на едни хора с Фиат Пунто които се бяха ударили на около 5 км от мястото. Е и какво и те ли са карали бързо. Човека беше минавал стотици пъти от там. Жалко за Светльо който има и жена и дете на 3 години, има и сестра и майка. Лично го познавах и не беше нито *** нито хаймана.

140

от 144 пак за тъпите

преди 11 години

И това, че четете нещо някъде си не означава, че то е вярно или пълно! Светлин бе жив и контактен до пристигането на линейката, а това стана около 30 мин след първия сигнал! Скоростта му е била МАКСИМУМ 120 км/ч при ограничение 90! Което не го прави сериен убиец на пътя със сигурност!!! Причината са множество неравности и ДУПКИ, спукана гума и ИЗГНИЛА мантинела от времето на бай Тошо! Колкото и да ми цъкате минуси и да ме псувате няма да промените фактът, че СТЕ ЖАЛКИ ***!!!

139

до 152 от 144

преди 11 години

Ти май се опита да се направиш на интересен, а? Точно за Австралия не ми говори с такива примери, щото се изложи доста! Явно не си ходил на Батхърст! Да продължавам ли???

138

от 144 за тъпаците

преди 11 години

Причините за ПТП могат да бъдат милиони, ама вие *** веднага почвате да псувате шофьора, особено ако е на кола, която вие само на снимки гледате! Това как е смачкана една кола не е критерий за силата на удара, ама трябва малко интелект да го знаете! Едно на ръка, че на Корвет повечето външни детайли са ПЛАСТМАСОВИ и се разпадат дори при удар с 60 км/ч. Ама кво да ви обяснявам, *** мижитурки! Стойте и псувайте мъртвите по форумите, деграданти смешни! Най-трагичен е коментар 146!

137

Ламбата

преди 11 години

Карал ли е на ламби, ако не - това е причината !КАТърите с нобелова награда за интелект.

136

до144

преди 11 години

Да, сред какви '***' живееш!На друго място и в друга държава подобно поведение на пътя отдвана би вкарало твоя приятел в затвора и щеше да е жив!И то с активното съдейсъствие на подобни '***'.За сведение от Австралия: ако случйно се появи на пътя някакъв подобен 'състезател', който очевидно кара с превишена скорост, то '***' веднага ще се обадят в полицията!Точно за да защитят себе си и близките си от възможни последствия!

135

Анонимен

преди 11 години

144, имaм прaво дa съдя който си искaм. Всеки може дa ме съди мен. Тaкa сме ние хорaтa.

134

Анонимен

преди 11 години

Отново и отново естествен подбор.

133

Владо

преди 11 години

"Човекът караше 800 к.с. сили кола и беше изключително интелигентен и добър шофьор!"Като му гледам колата на снимката от най-интелигентните шофьори ще да е бил... Пък и като четох другите коментари как карал като ненормален по околовръстното, засичал другите коли и се снимал с камера сложена на покрива се радвам ,че е дал фира. Приятелчето му да последва!

132

Анонимен

преди 11 години

Скромното ми мнение е, че коментиращ номер 144 няма нищо общо с катастрофиралия.Зад тези му форумни изяви стои някаква психическа неудовлетвореност, желание за изява и желание за асоцииране с хора, които има 'статус'.По този начин стимулира самомнението за собствената си значимост.Просто не му обръщайте внимание :)

131

Анонимен

преди 11 години

Ти вместо да се пениш във форума, и ако си приятел на самоубилия се, вземи да помислиш как да помогнеш на семейството му. Не съди хората, на всички ни е писнало от самонадеяни герои. При тази скорост каквато и мантинела да му сложиш, резултатът щеше да е един и същ. Дано другия се оправи за да ви разкаже има ли смисъл да летиш на път със завои. И не мисли, че всеки иска да кара скъпа кола. Всеки иска да е жив.

130

Анонимен

преди 11 години

Чета коментарите и ми се повръща като виждам сред какви *** живея. Можело да ви убие децата и майките, ама НЕ ГИ Е, нали, *** мръсни??? Човекът караше 800 к.с. сили кола и беше изключително интелигентен и добър шофьор! Днес.бг що не напишете нещо за МАНТИНЕЛАТА и това как е поела тя удара?? Дори и да е карал с превишена скорост 99% от писалите нямате право да го съдите!! Обзалагам се, че и вие карате с превишена скорост!! Гнусни хора сте, гнусни! Видяхте Корвет и веднага се комплексирахте

129

Tormentor

преди 11 години

Mnogo hora zaginaha na tozi pyt! Sifiq - Samokov ne se podyrja, ot kym skalite ima okolo metyr i polovina navytre v platnoto napadali kamyni po caloto rastoqnie ot pametnika do veca, obrasyl e s hrasti i ne se vijda nishto pri zavivane, nqma li koi da si svyrshi rabotata...? Lesno e da se plue po shofyorite, no tam ima i hora, koito zaginaha i pri skorost 50 km/4...!

128

Бат Митю

преди 11 години

Този път е като капан за слаби шофьори. Внимавайте много по него! Има тежък трафик, не си пробвайте късмета! Има паднали камъни. След дъжд е по-хлъзгав отколкото предполагате. Има завои. Водачи които не са го опознали нямат идея колко да намалят преди поредния завой. А през зимата даже не ми се коментира за какво става въпрос. Там и с 2.8t 4x4 трябва много да се внимава и никога да не си опитвате късмета. Там карам с 50 зад камиони, но съм жив.

127

Анонимен

преди 11 години

Любимите ми коментари под подобни статии са когато някои *** започнат да квалифицират останалите, като 'злобни ***' или '*** по душа', 'завистници' и т.н. ..ЗАЩО?!Защото не проявявили съчуствие към един безотговорен тип, който ако не се беше самоубил , утре можеше да утрепе нашите деца, приятели, майки и бащи!Изключително отблъскващо лицемерие, което проси за съчуствие от хора, които не е уважавал и не е зачител приживе!С какви очи?!Тук, едва ли някой коментира конкретната личност!Какъв баща, син, съпруг и т.н. е бил?! Най-малко защото не го познаваме лично!Обаче, очевидно е едно: безотговорно поведение на пътя, което е потенциално опасно и застрашаващо живота на другите!Факт!За какво съчуствие може да иде реч при това положение?!Твърде много самозабравили се *** има в БГ и очевидно дори и подобни трагични инциденти не може да ги усвестят!А за загиналия - Бог да го прости!