121

Анонимен

преди 11 години

ПО ПОВОД НА ЕВРОПАРИТЕ- ДОСЕГА БЪЛГАРИЯ Е ДАЛА КАТО ВНОСКА 3,2 МИЛИАРДА, УСВОИЛА Е 1,2 МИЛИАРДА- И ГЕРБ СА УСВОИЛИ САМО 2 ПРОЦЕНТА-КАЗА ГО КОВАЧЕВА ОНЗИ ДЕН И КАЗА, ЧЕ ИМА СПРЕНИ МНОГО ПАРИ ПО ПРОЕКТИ ЗАРАДИ НАРУШЕНИЯ- НЕ МИ ПЕЙ ТАЗИ ПЕСЕН ЗА ПРЕДИШНИТЕ И СЕГАШНИТЕ. ОТ ТРИ ГОДИНИ СА СЕГАШНИТЕ. ЗАРАДИ ТЯХ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ДВА МИЛИАРДА ЗА БЕЛЕНЕ

120

ДО 139

преди 11 години

А КЪДЕ Е РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ДЕЙСТВИЯТА НА ЧЕСТНИТЕ ГЕРБ?

119

Анонимен

преди 11 години

ДО 137ЕЙ ТИ МАЙ САМО ГЕРБ СЪНУВАШ? ЗА ВСИЧКО ГЕРБ ТИ Е ВИНОВЕН НАЛИ? ДА ТИ ПРИПОМНЯ ЛИ ТРИМАТА *** (ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ) КАКВИ ГИ НАДРОБИ СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ, БРАТКО И БАТКО, МИЛИЯРДИ ПОТЪНАЛИ В БЕЛЕНЕ, ЦАНКОВ КАМЪК И Т.Н. И ДА ТЕ ПИТАМ ЗАЩО ТОГАВА БЯХМЕ НАЙ-БЕДНИ В ЕВРОПА НАЛИ ИМАХМЕ МИЛИЯРДИ ИЗЛИШЪЦИ? КАК ТАКА РУМЪНИЯ ИМАШЕ 2-ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ? НАЛИ ИМАХМНЕ МИЛИЯРДИ ИЗЛИШЪЦИ МАИ ПОТРЪНАХА В КОМИСИОННИ И ДАЛАВЕРИ НА ДРУГАРИТЕ .

118

дали

преди 11 години

А има начин мисля и то обективен човек да се отврати от Яне Янев.Такъв *** не е имало досега в нашата политика.И Герб са до него -много жалко!

117

Анонимен

преди 11 години

ПОРЕДНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА ГЕРБ- СЛЕД КАТО ОКРАДОХА ВСИЧКИ ПАРИ ОТ ХАЗНА,ЗДРАВНА КАСА И ПЕНСИОНЕН ФОНД, Е НЕПОВИШАВАНЕТО НА ПЕНСИИТЕ. ЗАЩОТО ПЕНСИИТЕ СА ЕДНИ ЛИЧНИ ПАРИ НА ВСЕКИ, КОЙТО ГИ Е ОТЧИСЛЯВАЛ, ИЗПОЛЗВАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА 30-40 ГОДИНИ ДОКАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОЛЗВАТ. ПОВИШЕНИЕТО В Т.10 ОТ ПЕНСИОННИЯ КОДЕКС Е ВСЪЩНОСТ ИЗПЛАЩАНЕ НА ГОДИШНИТЕ ЛИХВИ ОТ ПЕНСИЯ. ТРИ ГОДИНИ ГЕРБ ПРИСВОИ ЛИХВИТЕ НА ПЕНСИИТЕ.КАЗВАТ- 800 МИЛИОНА- ПО ТРИ ГОДИНИ КОЛКО МИЛИАРДА СА ? 2,4 МИЛИАРДА ОКРАДЕНИ ОТ ПЕНСИИТЕ.

116

соц. проучване

преди 11 години

Няма начин нормален човек да не се отврати от БСП и симпатизантите му!

115

DDDDDDD

преди 11 години

KГАТО ЯНКА ПОЧНЕ ДА СЕ *** НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я СПРЕ

114

до Rad

преди 11 години

Ония верно че дигнаха пенсиите ама немаше криза тогава бе батка, не говори и ти като станишката че тогава било по добре. Верно , по добре беше ама освен че дигнаха пенсиите какво друго направиха? Оправиха си живота, сегашните поне строят нещо,Станишко като го питат за заменките и корупцията при него си има стандартен отговор- вече сме 2012г., квот сме крали -крали, минало е.......а ти ми обяснявай колко добре бяхме при него, и тогава пенсионерите се бесеха от глад а Р.Овч. се печеше в Рио.

113

Анонимен

преди 11 години

Много истерично реагирате бе другари! Да не би да имате нещо да криете?! нещо за заменките, за Батко и Братко, за спрените еврофондове......

112

Българин

преди 11 години

Няма начин нормален човек да не се отврати от ГЕРБ и от симпатизантите му. До вчера Янев беше "ненормален ,маша , ***" и т.н. епитети ,а от известно време стана "честен и неподкупен"...Вярвайте ми страшно съжалявам ,че гласувах за вас. Това никога няма да се повтори. Ще агитирам и моите познати да ви "отпишат" Вие излязохте едни неповторими лъжци и демагози в името на властта.

111

Диман

преди 11 години

Съгласен съм с втората част от коментара на т.н.Chiko,че това са милиционери и втора кохорта на комунистите. В първата част от коментара му трябва да опровергая това, което казва, защото България преди 89 година на миналия век беше в реален фалит! Просто нямаше производство почти на нищо! Аз съм съвременник, а пишещият, вероятно е слушал за онези години от баба си и дядо си -номенклатурчици на БКП!!!!

110

Анонимен

преди 11 години

129, ТИ ПРОСТО ЛЪЖЕШ!

109

Анонимен

преди 11 години

До син"Никога не съм харесвал социалистите, бил съм най-върлия седесар през 90-те, но със сигурност ще дам гласа си за БСП, тъй като само тя, убеден съм че ще измете тия комунисти, червени седесари, яневци и псевдонационалисти-атакисти от власт, които въобще не ги интересува състоянието на народа, а се занимават с всякакви всевъзможни идиотизми. Такова чудо и през живково време не е било. "И правилно

108

Дон Кольо

преди 11 години

Докато не покажем, че ние сме истинските управляващи, те ще правят каквото си поискат, това е. И ще се сменят - царчета, пожарникарчета, украинчета, соколчета, командирчета, психопатчета и тем подобни. Навремето народната "любов" накара Виденов да сдаде поста си. Пак ли ще трябва да се подпали парламента? Сигурно няма да помогне този път, защотото тия мутри ще отвърнат както си знаят - със сила. Докога ще търпиш народе, докога?

107

Анонимен

преди 11 години

ПЪРВО КОМИСИЯ, А ПОСЛЕ НАРОДЕН СЪД!

106

Анонимен

преди 11 години

ААААААААА, НЕ ТАКА ДРУГАРИ!ВСИЧКИ ПОДРЕД!НЕ МОЖЕ ОТЗАД НАПРЕД!БОЙКО Е ПОСЛЕДЕН.

105

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Бре то това събрание много комисионно стана-комисия до комисия,а резултатите 3,14.

104

Сокол

преди 11 години

Всички национални предатели в пандиза!! Като за начало Руменовците, Гоце, Доган и Станишко, другите после:))

103

Анонимен

преди 11 години

Ако тази комисия си свърши работата добре, по-голямата част от политиците и депутатите трябва да влязат в затвора.

102

Анонимен

преди 11 години

Chiko, ти нормален ли си? Водеща роля?!?!?!?!?! Технологии на световно ниво? Виждал ли си технология от тогава наша и на запада?Ти не си просто ***, ти си луд за връзване!