329

До 375

преди 11 години

Когато критикуваш някого и нещо, се очаква да знаеш какво говориш и пишеш. Както и да е - подробности.По темата - коментарът е ненужен. Показателно е с какво се занимават 90% от хората в България. Винаги е имало глупави и, да не бъда вулгарен, прости хора. Винаги ще ги има. Когато те станат "ВИП-ове" и има толкова техни почитатели, проблемът е сериозен и говори за нивото на цялата държава.

328

слава ней

преди 11 години

12 е прав да покажат дипломата за средно,и бакалаварска степен да видиме бе ,нищо повече. А как е взимала изпитите после ще разискваме ,макар че вариантите са малко или много ясни (*_-)

327

анонимен

преди 11 години

Златки винаги ще има,лошото е ,че в наш Абсурдистан те са на почит.За доказателство вижте момента в който това "светило" на просветата излезе от къщата - ще бъде най-желания гост във всички предавания по всички телевизии.Ще спретне няколко голи фотосесии за мъжките издания и срещу солидна финансова компенсация ще забрави колко е проста.

326

Анонимен

преди 11 години

Просто Златка вижда бъдещето в Европа.

325

Анонимен

преди 11 години

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, златка.

324

Марто

преди 11 години

До АнонименПо ИкЪномика - както тя сама каза. Не знае как се произнася специалността и.

323

Анонимен

преди 11 години

"Учи, дъще, да не станеш Златка"? Да, ама Златка е магистър по икономика от БСУ.

322

366 и 368

преди 11 години

До Петър, 366Като гледам как си написал коментара си, едва ли си много по-учен от Златка. За тебе явно не съществуват запетайки, точки, буквата Ъ си я изхвърлил от азбуката, пълният член го слагаш, както се сетиш, не знаеш разликата между пробутвам и прибутвам и т.н.Хайде, поучи малко и ти, че тогава критикувай другите колко са умни! 368 - Софи, има морални и неморални начини за изкарване на прехраната. Но когато липсата на морал и задръжки се комбинира с простотия, става лошо и смешно!

321

Курко Доколенков

преди 11 години

Простотията няма пол, възраст, етнически или религиозен ...... накратко - няма граници :)

320

Анонимен

преди 11 години

в тази държава тъпанарите са на почит

319

Стадо сте

преди 11 години

348 като не гледаш, от къде знаеш какви са хората в шоуто :? Ееееееее *** много сте интересни... Психопати!

318

BI TRIABVALO

преди 11 години

имидж или пи ар или добра визия и т.н.- нали това е основната функция на т.нар популярни личности, модели, плеймейтки и подобни. когато една красива жена, модел, плеймейтка и пр. покаже добра обща култура, това веднага прави добро впечатление. тоест тя не си е свършила добре работата

317

Софи

преди 11 години

А Вие тука "умниците" и "многознайковците" с какво допринасяте в страната си, че сте седнали да коментирате кой какъв е ?!?!?! Златка не е станала известна с олимпиада по математика. Независимо колко умствен багаж има, факт е, че е популярна личност, а и както виждаме не е лош човек.... Това как си изкарва парите си е нейна работа, в държавата ни това никак не е лесно. Знам от опит, че само с учене не става ;)

316

Петър

преди 11 години

Цяла България видя умственият багаж на Златка,Тя наистина се показа пред всички колко има багаж в главицата ,Ако бяха я попитали в света каде има заведения и хотелчета и каде ги е посещавала със сигурност щеше без грешка да ги каже,Много е права тази приказка - Учи дъще че да не станеш като Златка,Не зная Златка до кой клас е учила но със сигурност са я прибутвали да премине от клас в клас,

315

Анонимен

преди 11 години

Искаш да кажеш да не би Памела да знае столицата на Мексико или Канада, или Куба. Да изглеждаш добре не трябва да те ограничава и в останалите аспекти. Едва ли не й отнема цял ден... :)) може Каква е работата на Златка и останалите й колежки ли са като нея?

314

Неразбиращ

преди 11 години

Не разбирам, защо Златка трябва да знае столици. Ок няма обща култура но нейната сфера на работа е друга. Да не би Памела да знае столицата на Сърбия или Македония, тя даже не е и чулава за тези държави. Роботата на златка е да изглежда добре и тя го прави. Не е задължително човек да има обща култура за да бъде добър в своята област, което всъщност е важно. А Златка си е ограничена безспорно.

313

топала

преди 11 години

златки е имало и ще има лошото за народа е това че в момента златките са в народното събрание и министерския съвет това ще затрие държавата но след като сме избрали министър председател златка ще търпим

312

Анонимен

преди 11 години

Лошото е бе че Златка съществува, като вип персона. Лошото е, че я харесват. Те нещата са свързани.

311

Анонимен

преди 11 години

защо се ядосвате толкова, да не би и на вас да ви убягват елементарни познания? златка е фотомодел, работата й е да изглежда добре и да забавлява хората.. а ниската обща култура така или иначе е отличителна черта за повечето млади хора. вместо да я оплювате подкрепяйте подрастващите да се занимават със смислени неща, събудете им мозъците - нека да четат повече и да участват в културни мероприятия... :)

310

Sad But True

преди 11 години

Срам,пълен срам.Тези момичета не могат да осъзнаят,че красотата ще е до време.Но русата го каза преди време-колкото,толкова са буквите в азбуката.Тотална деградация.Лошото е,че такива като тях успяват,а умните хора мизерстват.