78

анонимен12

преди 11 години

СТИГА СТЕ СВУРЗВАЛИ ВСИЧКО В ТОЗИ ХИМН С НАЙ-РАЗЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ ОТ ПОЛИТИКАТА.СТИГА КРИТИКИ ,МАЙ САМО ДА ОПЛЮВАТЕ МОЖЕТЕ.

77

Майна

преди 11 години

Объркали са текста на песента тия... Трябва да е: "От "Люлин" чувам още онзи славен грохот, животът ми е хероинов поход"...

76

Заралия

преди 11 години

А какъв е тоя сокол в клипа!? До колкото знам прякорът на Ахмед Доган е "сокола'', това някакво заиграване с тайния идол на всички левскари ли е?!

75

Анонимен

преди 11 години

Ха ха ха....тоя не може да говори, а тръгнал да фъфъфъфъфъ рапира. Една минута ми задържа вниманието.

74

Niakoi

преди 11 години

Я то станало 13.00 часа. Отивам да хапна една ЧОРБА :)

73

Суека

преди 11 години

Не трябва да се припознават БГ "футболните" ни отбори с хора от историята ни които са си дали времето (живота) за да имаме ние днес някакъв вид "свобода" . Ако видят днешната младеж и хора най-горе над нас управляващи те (хората от миналото) надали биха си дали живота отново като е нямало почти никаква полза сега да видят 1 ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ каквато е била 1 време :( . Затова моля "феновете" спрете да се определяте с хора доказали се завинаги като истински българи и си гледайте там "отборчетата" !

72

Анонимен

преди 11 години

Не смятам, че има чалгарски ритми. Между етно мотиви и чалга има огромна разлика... Както вече написах току-що, съжалявам, че тая организация по клипа не е създадена за някоя мелодична песен, да се помни и да се пее от всички. Но браво на човека, браво на всеки, който полага труд да свърши нещо. Лесно е да се критикува.

71

АУДИ

преди 11 години

ей тфа феновете на ЛеWCки и ЦЕ(*а са ми много смешни.Надрусани рахитчета филмирани ха ххахахаха направо се насирам от смех кат ви чета коментарите .

70

Анонимен

преди 11 години

Пичът се е взел много насериозно, явно е вложил много пари и труд по тоя клип. Проблемът е само този, че песен за един отбор трябва да може да се запее, да има поне хубав припев. Човекът явно не може да пее, затова рапира, искайки да е главен участник пред камерите, ама с тея вложени пари и труд по клипа, който определено е пипнат и личи голяма организация, ако беше поръчал някой да му направи хубава музика и някой да я изпее, тоя клип цена нямаше да има. Нищо, другия път :)

69

AUDI

преди 11 години

РАП с ЧАЛГАРСКИ РИТМИ ааахахаххахаххахаххахаххахаххахаххахаххахаххахахСМЕХ се от сърце

68

Анонимен

преди 11 години

До ЕстетЗабравяш кое бил ПОЧЕТЕН ПРЕЗИДИУМ:Генералисимус Сталин, маршал Тито и м-р председателят Георги Димитров...

67

ИВО

преди 11 години

Хахах и нещо интересно което забелязвам ... как в работен ден във форума е пълно с прасета . Хорааа ходете да работите , стига мрънкахте и хейтвахте ... направете нещо мамка му със скапаният си живот ... вижте ЛЕВСКАРИТЕ са на работа и нямат време за глупави спорове и коментари .... или и тази им активност ще оплюете .....драги ми социални аутсайдери :D

66

ИВО

преди 11 години

Първо на първо никъде ТОВА НЯМА ДА Е ХИМН НА ОТБОРА , ЛЕВСКИ има най-хубавият химн в БЪЛГАРИЯ и той е : https://youtube/watch?v=vTtteR9D3m4 . Тази песен е просто песен за феновете на ЛЕВСКИ , никои не иска да ви я натрапва , никои не иска да я харесвате , никои не иска да я коментирате. Тя достига до тези които наистина знаят за какво става въпрос.Не разбира драги чорбарчета какво коментирата .... слушайте си вашите песни ... уппссс такива няма ... е тогава коментирайте ТУК :)

65

до 73

преди 11 години

Точно пък от Лефски да говорите за комунизъм...До 1944 имате три титли - за 30 години :-) ! После идват комунистите и приказката започва...

64

само Левски

преди 11 години

типично по комунистически, утрочетата на създадения от БКП цска са настръхнали срещу отбора на народа. лайте се няма кой да ви обърне внимание.

63

14

преди 11 години

Ква е тази *** ?

62

1

преди 11 години

1во. Левски няма нищо общо с футбола.2ро. Този отбор е гавра с името на апостола.3то. И ЛЕВСКИ И ЦСКА СА ОТБОРИ ЗА С-група затова че от много години уреждат мачове.

61

Владо

преди 11 години

Имаме си камората, якудзата, остава един козанострата и триото за цирк балкански е готово ... :D Явно иска да се прави, че е от генгста шита ама се е получил клоунски псевдоним !

60

Анонимен

преди 11 години

Сто години срам за България от Пуденските кравари, барабар с опетняване името на Апостола! Вечно да си втори, вечно да си втори, ах колко жалко е да си говеедар

59

Един

преди 11 години

Искам да попитам сините фенове - Приемате ли за чиста монета, че някой си рапър наречен Камората е пряк наследник на Апостола и това обосновава правото му да бъде автор и звезда на химна на отбора Ви? И след като логично следващото твърдение на нарко-отрепките от Люлин ще е, че са наследници на делото на Българския Централен Революционен Комитет и затова полицията не бива да ги тормози, то защо целия народ скочи срещу малоумното твърдение на едни ДПС-чиновници,че Дякона е просто един разбойник?