54

Анонимен

преди 11 години

Е, па тая се взривила не за Аллах, ами за някакъв си филм :)))

53

до 62

преди 11 години

Не виждам мен това какво ме засяга. Един бил Аллах. Ми ако ще двама или трима да са.

52

Анонимен

преди 11 години

Плюйте американците, обаче нали се сещате, че скоро жените на вашите синове и внуци и вашите дъщери ще са задължени да ходят забрадени от главата до петите. Ще ги убиват с камъни за щяло и нещяло. Ще бесят по площадите. И който не ходи в джамията тълпата ще го линчува. Ако не вярвате вижте какво става в арабските страни, а вече и в Европа.Европа си отива такава каквато я познаваме.

51

Анонимен

преди 11 години

50, моля те не обиждай кучетата !

50

Анонимен

преди 11 години

Ми направете филм осмиващ християнството и въпроса да се приключи. Само мир да има.

49

Анонимен

преди 11 години

НЕ МИ ХВАЛЕТЕ ХОРА ,КОИТО СЕ ЖЕНЯТ ЗА ПЪРВИТЕ СИ БРАТОВЧЕДИ !!! МЕДИЦИНАТА ГО Е ДОКАЗАЛА ,ЧЕ ПОКОЛЕНИЕТО НА ТАКИВА ХОРА НЕ МИСЛИ НОРМАЛНО !!!

48

Атеист

преди 11 години

ще ти кажа, какво са виновни Американците... Виновни са щото ако филмът беше за Обама, тоя измамник щеше да търка наровете още преди да го пусне някъде из нета. Обаче понеже е насочен срещу държави с петрол, оставиха така нещата, щото им са удобни и щото Ислямът не е тъй велик като техния президент.. Така е мислят че са над всичко и всеки... И не ми говори за филми, че ми се повръща вече TV индустрията прави хората овце, прочети 50-60 книги и виж как се манипулира най-лесно.

47

Марто

преди 11 години

За съжаление Ястреб е прав. Евреите няма да мирясат докато не подпалят световна война между Християни и Мюсюлмани. Сега не може да слагате определения като диваци, фанатици, необразовани *** за хората от изтока. Историята е доказала, че не може всичко под един знаменател да се слага. От известено време насам има пропаганда срещу мюсюлманите понеже са сплотен и силно вярващ народ, което проваля плановете на някой господа. Много ясно че хората ще защитават това в което вярват.

46

Шейх Ал Ислямия

преди 11 години

Един е Аллах и Мохамед е негов пророк !

45

Атеист

преди 11 години

Нека им да ***. Не съм религиозен човек, но това незначи, че трябва да усмивам или да подигравам чуждата такава. Особенно когато не я разбирам... Ами ако почнат да пускат филми с отвратително съдържание за Христос? Какво мислите, е ще правят "великите сили"? Ще наложат икономически санкции... Е мисюлманите немогат щото нямат сила в тая област, но пък имат камикадзета... Несравнимо е, но друг шанс оставяме ли им ???

44

Анонимен

преди 11 години

55ы както и повечето хора, които са твърдяли това са абсолятно прави. Религиите са изкуствено създадени, за да има антагонизъм мужду хората и нестихващи брожения и войни. Само че не всички мюсулмани са глупави, както се опитват да вменят от САЩ. На протестното шествие в Ливан е имало над 200 000 души. И техен говорител е заявил, че с този провокатовин фирм се цели разкол мужду християнството и исляма. Казва също така, че тяма да реагират срещу християните, а срещу Америка и Израел.

43

Анонимен

преди 11 години

Писна ми от тези муслита все са недоволни все трябва някои да се занимава с тях.Писна ми от тяхната им религия и фанатизам.Ще кажещ че цял свят краката им трябва да им целува.Обидени били а Христяните не са ли обидени като те запалят Цьрква например или избият христянско дете....Кьдето няма ислям няма проблеми......

42

Анонимен

преди 11 години

Няма такива диваци и безпросветни варвари. Това са полу-хора, то не може да е човек. Заради един филм да се взривяват и да трепят.

41

Mr. Killer

преди 11 години

Боже, заради някакъв филм се взривяват и убиват , като кучета !?

40

дан

преди 11 години

направете още няколко такива филми, че да се самоубият всички мюсюлмани-фанатици

39

Анонимен

преди 11 години

"...Заради прожекция на филма.." - каква прожекция бе, на широк екран или 3D! на тия промити мозъци , на тия *** им окачват бомбата и ги взривяват! тва е техната религия - те не живеят за бог , те умират и убиват за него!

38

jen

преди 11 години

Ооо айде стига, баси преиграването! 21 век е - изкуството провокира! Луди хора, луда религия!

37

Томов

преди 11 години

Някой гледал ли е филмът въобще. Десет приятели с телефонна камера и кофти игра. Това са така наречените Б-филмс. Бюджета му сигурно е 1000 долара. Тия мюсюлмани са психопати да се обиждат на такъв ***. Още по тъжно е че официалните власти обвиняват филма, а не ненормалниците, които са готови да убиват за някакъв нелеп филм. Какво следващо, ще ги обидим, че жените не са забрадени и ще почнат да убиват по улиците ли?

36

petar

преди 11 години

tia amerikansi triabva da sprat da si igraiat s selia sviat b....tsi

35

23

преди 11 години

Sherlock,ако всички приемат исляма кой ще плаща данъци