17

BGSWINGERS.NET

преди 11 години

Не се лъжете взаимно!Най-добрият вариант е да се забавлявате с някое семейство заедно ,няма подтискане на чувства ,няма и излъгани !Ако сте семейство и решите да правите суинг ,ще сбъркате само ако го направите със случайна интимна двойка ,която си няма собствени деца ,те живеят ден за ден и не им пука както за самите тях ,така и за вас!Ако го направите с реално семейство приятелството ви ще стане още по-голямо ,а не както при някои моралисти единият да гледа да мушне тайно жената на приятеля си

16

do vsichki

преди 11 години

tova sa chris brown i rahanna <3

15

do 23

преди 11 години

tva e chris brown :)

14

???????????????

преди 11 години

КАКВИ СА ТЕЗИ *** НА СНИМКАТА ?!

13

Анонимен

преди 11 години

nomer 20 kade pishe 4e sa ***

12

някой

преди 11 години

Аз искам да разбера кви са тия *** на снимката?

11

Анонимен

преди 11 години

А коя е най-често изричаната лъжа от жените?БОЛИ МЕ ГЛАВАТА

10

Анонимен

преди 11 години

Бас държа че тая статия я е разкопала същата феминистка която от време навреме я пускат тук с други подобни статии, но за разлика от лично нейните съчинения, тази статия е писана от друга подобна изкукала феминистка. Ние отдавна и препоръчахме лечение: покупката на голям вибратор, ама тя не слуша, та се получава това което се получава:)))

9

анон

преди 11 години

......... Факт е, че няма човек на тази планета, който да не лъже........ Какъв факт може да е това, това няма как да се провери и докаже.....

8

до марк

преди 11 години

дай телефон и аз да си поръчам от 350кинта нещо качествено

7

Анонимен

преди 11 години

Уф, днес бг, тези неща само мъжете ли ги казват? Аз имам други наблюдения, жена съм и тези реплики ги казвам често, по навик, като изключа това за алкохола, защото не пия. Учените с това ли се занимават? Ето защо още нямаме лекарство срещу рака...

6

умна

преди 11 години

До от 1 "май всички жени сте еднакви" ! Ами такива сме ,симулираме ,че ви вярваме на приказките ,че вие не бихте ни изневерили ,правим се на лудо влюбени във вас както и вие се правите на лудовлюбени в нас ,и така вие си мислите ,че сте ни вързали в кърпа и няма да ви изневерим ! Вие ни изневерявате и се мислите за поредният тарикат ,който изневерява ,а жена му го чака вярна и недокосната ! Ние пък все се събираме "с приятелки на женски партита" !

5

от 1

преди 11 години

До до1 "ох унмия ,ако си мислиш че тя не се плющи дълбоко се лъжеш"! Как така ще се плющи ,*** ?! Аз нали затова й казвам ,/че я обичам и не бих правил секс с друга / ,за да не се плющи с друг ! И ти ли се плющиш с друг *** ,та знаеш ,че моята жена може да се плющи с някой ,май всички жени сте еднакви ?!

4

до1

преди 11 години

ох умния, ако си мислиш че и тя не се плюшти дълбоко се лъжеш

3

ПРИТЕСНЕН

преди 11 години

Абе аз ,че я лъжа -лъжа я /уж не й изневерявам и т.н./ , но тя колко ли ме лъже ?! Лошо ми става като си помисля ,че някой мой приятел или нейн колега я клати ,а тя ме лъже ,че обича само мен и не би го направила с друг !

2

Гошо Тъпото

преди 11 години

Само...жените и лекарите...знаят,колко е необходима и...благотворна лъжата,за мъжете. -Анатол Франс

1

Анонимен

преди 11 години

Аз я лъжа с думите : коте ,никога не бих правил секс с друга ,ти си страхотна ! Много ми е глупавичка ,веднага ми вярва !