270

Sasho

преди 11 години

ЕХ АКО МОЖЕШЕ ДА СТАНЕ ВАНЧЕ МИХАИЛОВ ОТ ГРОБА ДА ВИДИ КОЛКО БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛИ ИМА..... ДА МИ ВЪЗХВАЛЯВАТ СРЪБСКИТЕ УБИЙЦИ. *** СМЕ БЪЛГАРИТЕ И ТОВА СИ Е

269

Sasho

преди 11 години

Вардарот схнел,Скопие плакалот тиранина ,србин Прелича.Разплакал маки,разплакал деца,че са скопани,че са блгари.Се наутила Мара Бунева,Мара Бунева баш блгарка.насред Скопие,кра Вардаро,насред улица го пречекала.Право стреала-точно случилабаш тиранина,србин Прелича.И се убила Мара Бунева,зарад скопани,зарад блгарско.

268

watmark

преди 11 години

До завет, не съм чувал за велика славянска култура. Глупавото в теазта ти е оцеляването. Ние все оцеляваме. Време и да заживеем добре. А това не е възможно в съюаз с Русия и Сърбия?! Чувал ли си за ***. Та съюаз с Русия е ***. За нас.

267

завет

преди 11 години

Българите могат да оцелеят само в съюз с Русия и Сърбия!Ни сме поставили основите на великата славянска култура !

266

ppancho

преди 11 години

Тая подута тиква най вероятно е прикрит педера*т.Коя ще върже на подобен картунек.Братовчедът си е повярвал много...Гейовете не са стока ,но и тази тиква не е ...Прекалил е с шкембе чорбата...

265

Акъл море

преди 11 години

Защо не съм се родил сърбин,за да се гордея не само със забележителната си личност,но и с истинската си нация! Сърбите бяха народ и по време на войната и след нея,и по времето,когато ние подскачахме по площадите и папагалствахме КПСС-БКП.Бяха народ и нация по време на наглите бомбардитовки на 19 държави,докато подла България беше отворила въздуха си за хищните акули.Срам ме е,че съм българин!Да живее Русия и Сърбия,пазителите на това,което ние продадохме!

264

watmark

преди 11 години

Балкански бабаитлък. Сърбизми. Зоологията на балканеца е такава. Искаме да влезнем в уютната и подредена къща на европейците, набутваме се с цялата си воня и простащина, оакваме де що можем и сетне започваме да коментираме абсурдността на всичко това което им е помогнало да имат уютна и подредена къща. В която искаме да влезнем. На последък хванах да разбирам холандците. Хората са си прави. *** вън. Сърбите никой не ги кара да влизат на сила.

263

bg

преди 11 години

Napoleonovite nacistki svine v USA i ES se o4ertaha kato golemi otvrashtenija.

262

сърбия?

преди 11 години

Точно така - Сърбия винаги е била една глава над всички останали държави в света! И то още от началото на миналия век, когато става причина за избухването на първия световен конфликт завършил с убийството на 20 милиона души. Но това явно не е проблем за българите, срещу които именно Сърбия води упорита антибългарска омразна политика в продължение на деситилетия! Който забравя историята си е съден да я изживява отново и отново!

261

тцЪ

преди 11 години

Браво на сръбския премиер. Хич не ги обичам сърбите, но не може да се отрече, че са случили на политици:)

260

До 235

преди 11 години

Правилно са казали в талмуда. Раждаемостта на всички религиозни трябва да се ограничи яростно - в това включвам всички религий,включително и юдаизма. Животът е съвършената глупост,която заслужава единствено унищожението...Но идва бъдещето на роботите,когато самите ние ще сме купчина метал...

259

gay

преди 11 години

Искам гей-парадите да бъдат забранени. Заради тях ние сме в устата на хората. Аз не бих желал някакви сульовци,които не ме познават,да ме коментират. Гей парада е мирно шествие за равни права,но аз не съм свикнал "мирно" да се моля на някой си за права и да му приклякам. За правата си се боря сам за себе си и и въобще не искам от никого нищо.Личният ми живот не е ничие достояние и който се опитва да се меси в него ще се опари.

258

dedo

преди 11 години

Евала на сърбите, не са дупедавци като нас

257

СКОРО - СОДОМПРАЙД

преди 11 години

Цитати от Талмуда:Zohar (II, 64 b) Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.

256

yazoniks

преди 11 години

Kakto e tragnalo Sarbia varvi mn po barzo kam Rusia otkolkoto kam ES.Jalko za nashite sanarodnici tam.S tozi lqv zavoi sarbia se vrashta kam komunizma

255

гроздето е кисело

преди 11 години

1.Сърбия, Македония и Турция, практически никога няма да са в ЕС2.Позцията на въпросният ОБАЧЕ е правилна,НО не защото е такъв моралист, А ЗАЩОТО ИСКА ДА ПЕЧЕЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ АВТОРИТЕТ И ЗАЩОТО В МОМЕНТА НЕ СЕ ЗНАЕ НИТО ДАЛИ ЩЕ ИМА ЕС, НИТО Е ИЗГОДНО ВЛИЗАНЕ ВЪВ ВАЛУТЕН СЪЮЗ, НИТО Е ИЗГОДНО ДА СЕ ЗАПОЧВА ПРЕДПРИСЪЕДИНЯВАНЕ СЪС СЪОТВЕТНИТЕ РЕСТРИКЦИИ3.ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВ В ЛЕГЛОТО СТИГА ТОВА ДА НЕ ЗАСЯГА ОСТАНАЛИТЕ, ДА НЕ ПАРАДИРА С ИЗВРАТЕНОСТИ И ДА НЕ РЕФЛЕКТИРА ТОВА НА ДЕЦАТА НИ

254

Turbo

преди 11 години

haide zapochvaite s homofobskite komentari...:D***** To be or not to be *****.)erepublik(./en/referrer/Turbulator

253

СЛАВЯНИН

преди 11 години

Браво на Дачич, точно в десятката удря! Само на кретенизираните български талибан - демократи още не им е ясно че чифутизираният запад се стреми само към едно - да унищожи морално, културно и икономически целия свят, за да го експлоатира и владее!

252

про

преди 11 години

Браво на сърбите, браво за това, че не позволяват на някакви *** от ЕС и САЩ да им унищожават обществото. Защо се месят във вътрешните работи на страната, нали са за демокрация и свобода(само, че свобода и демокрация диктувана от САЩ и ЕС, в тяхна изгода и техен интерес)когато едно общество е духовно деградирало се контролира лесно, за това са гей-маскаради, упадъчна култура, антипатриотична пропаганда прокарваща удобни за интересите на САЩ и ЕС култура и модел за подръжание!!!

251

Анонимен

преди 11 години

Сърби балканци с *** душа