36

evilfreak

преди 11 години

Фаровете наистина спасяват живот, но в БГ проблема не са само фаровете. Проблемите са няколко: 1. Лошо обучение на младите шофьори 2. Кофти пътища 3. Ниската култура на водачите 4. Има много колеги на пътя, които се мислят за безсмъртни 5. Корупцията в КАТ - всички сме равни пред закона, но някой са по-равни Докато всички на пътя не се замислим върху тези 5 точки все ще има такива печални статистики.

35

:)))

преди 11 години

Всички, които смятат, че няма полза от светнатите постоянно фарове са ***...колко бензин ще изхарчи повече колата ти ..... едни крушки не струват милиони, но човешкият живот е безценен...

34

Жоро

преди 11 години

Е,как няма да има катастрофи,вчера на Витиня нищо не се виждаше,а ме изпреварваха все едно съм спрял:)

33

Анонимен

преди 11 години

Снощи в дъжда нищо се не вижда като ти светят насреща Пешеходците виждат по добре колите от шофьора тях при дъжд

32

Фарчо Габаритов

преди 11 години

Карайте на фарове да ви виждат по добре и да няма катастрофи !

31

Ванко

преди 11 години

Защо тези плямпачи от разни комисии към НС и МВР все още са на работа, докога ще ни разясняват какви програми са приели,как всичко било добре и най-вече какви резултати били постигнали? Г-да чиновници-статистици, вземете си ходете ,нека вашите заплати се използват за нещо наистина необходимо,резултатът на което да се усети и види веднага а не вашите за неопределено бъдеще, престанете да вредите на всички!

30

Анонимен

преди 11 години

На десен завой заради високата скорост леката кола навлиза в насрещното движение и се блъска в микробуса. Така не се научихме да караме нормално, особено като пътищата са мокри и хлъзгави.

29

Анонимен

преди 11 години

До :(((Никакъв живот не са спасили. Никой НИКОГА не е ДОКАЗАЛ, че има ефект.

28

:(((

преди 11 години

Жалко... поредните жертви на пътя и дано детенцето се оправи.Фаровете наистина спасяват животи, но все още има ***, които не ги включват.

27

до 15

преди 11 години

В Америка са по глупави и от теб.Амстан ти колко си глупав пустиняк.

26

до 30

преди 11 години

Да е видял бе,нали за това е водач да гледа.Утре,ако бутне пешеходец пак ли ще казва ,че него е видял.

25

до 32

преди 11 години

На крива ракета ,космоса и крив.

24

?

преди 11 години

"Причините за катастрофата тепърва ще се изясняват."да сега да изяснят защо пътищата са с дупки по 30см и по тези пътища се кара като слалом... за да не си счупиш колата да не говорим че около пътищата не се чисти и има всякаква растителност която допълнително ограничава видимостта в завоите...и сега от КАТ ще кажат несъобразена скорост.... а кога нормални пътища?

23

Анонимен

преди 11 години

докато ни управляват *** ще е така!

22

Анонимен

преди 11 години

Вече нито една катастрофа не може да ме учуди след като видях снимка на голф тройка ударил челно комабайн.Голфът ли е бил голям за едното платнокомбайнът ли не се е виждал..е има и по-лоши шофьори от българските.В Индия например !!! :))

21

Анонимен

преди 11 години

Бог да ги прости. Ако може Пътна полиция да съобщи за последните 7 дни колко души са загинали при ПТП-та на територията на България. С ВКЛЮЧЕНИ ФАРОВЕ!!!

20

ппп

преди 11 години

Тия фарове голяма беля докараха,,,,

19

сд

преди 11 години

какво стана ало кат нали карането целодневно на фарове намалявало катастрофите аз намаляване не виждам единственото което виждам е увеличаване на доходите на вносителите и производителите на автомобилни крушки

18

Анонимен

преди 11 години

Просто поредният смелчага, който е изпреварвал като камикадзе, без изобщо да помисли, че отсреща може да идват хора на които им се живее.

17

минЧо

преди 11 години

"Естественият подбор не прощава ... " п.с. Чарлз Дарвин ;-)