69

Ф-1. До 80

преди 11 години

Икономиката на Китай е експанзия без аналог,докато руската е със затихващи функции!

68

X

преди 11 години

До Ф-1 - N79Хаха. Добър пример даде с китайците. Те пък сякаш са измислили нещо сами. Всичко им е крадено или по чужд лиценз.

67

Ф-1

преди 11 години

До 71Всичко,което са произвели руснаците е още едно основание да се срамуват от него.Това,за автомобилите което споменаваш не прави изключение. За това купуват лицензи,защото не могат да измислят нищо,а вече не могат и да откраднат.Ако не са природните богатства,скоро ще бършат задниците на китайците.

66

Анонимен

преди 11 години

"Я ме светни и ми кажи кои са тия четвърт милион души, които използват руски език??? "Веднага те светвам, с цитати от Wikipedia, на чист български. Колкото и да ти е тъжно, чети:Майчин език на: ~147 милиона човека (данни 2002г.)[1]Втори език на: ~114 милиона човека (данни 2006г.)[2]Руският език е географски най-разпространеният език в Евразия, също така е и най-използваният славянски език в света, говорен от около 260 000 000 души. През 20 век, поради статута на Съветския съюз като суперсила, той придобива голямо политическо значение и днес е официален език на няколко държави - Русия, Казахстан, Беларус, Киргизстан, Приднестровие, Абхазия, Южна Осетия, както и на Организацията на обединените нации. Освен това около 1/4 от световната научна литература е публикувана в Русия. Руският език също се използва в терминологията на области като техниката, комуникациите и т.н.Руският е географски най-разпространеният език в Евразия и най-говореният език в Европа. Съществен брой руско-говорящи извън Русия има във всички страни от бившия Съветски съюз, в Германия и в Израел. В рамките на Еврепейския съюз, за сравнение, немският се говори от 86 милиона души, а в цяла Европа е роден език на 95 милиона човека и е втория най-говорен език на континента Европа след руския език.

65

до 73

преди 11 години

те японците незнам за самоубиствата ама там го карат на ЧЕСТ И ДОСТЙНОСТВО ама ти провери за самоубийствата на първите две места кой са в ЕВРОПА да ти кажа УНГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ ВСяКА ГОДИНА Е ЕДНО ИСЪЩО И ТАКА ОТ 5 ГОДИНИ НАСАМ въпреки че тука половината статистика се крие

64

адфг

преди 11 години

КАКВИ ДИМАНТИ КАТО ГИ ПРОДАВАТЕ НА ИЗРАЕЛ НА БЕЗЦЕНИЦА ПРОДАЖНИ ЮДЕ-МАСОНИ СА ПУТИН И ДРУГИТЕ ГАДОВЕ КОИТО КРАДАТ РУСИЯ .

63

Анонимен

преди 11 години

Добре е че хладилник на 30г. още работи, но думата е за друго и ти сам го каза; На 30г

62

до ф-1

преди 11 години

руската икономика вече *** произвежда АВТОМОБИЛИ на западни концерни -поне 5 концерна са там!!!стига с тия тъпни---ние произвеждаме *** като тебе...и тебе подобните ти ***... Масквата е скъп град и просто *** като тее ще проси поулиците -влизайте в час щото сте луди половината шушляци....Учете руски англиски и МАНДАРИН или некъквово друго наречие ....КИТАЙ ВЛИЗА ако иска де,ще смачка всички икономики в момента

61

Анонимен

преди 11 години

Мда, вярно Русия има повече залежи от Менделеевата таблица! Останалите злобари да се пръскат от яд и да си чоплят вече не-чак толква интересните обикновени диаманти.

60

Ф-1

преди 11 години

До 65Забрави да споменеш и Москича!***.

59

Ф-1

преди 11 години

Ако не са природните богатства,тези алкохолици ще израт от глад.Парите от тях обаче влизат джобовете на такива като Путин,олигарси и супер мафиоти, държащи в подчинение цели републики!А що се отнася до руската икономика,тя май вече произвежда само самовари и никому ненужни ***.

58

стълба

преди 11 години

No rest ,no rest,up up up.Диаманта на снимката -thats gangster

57

БКП-СССР

преди 11 години

Еми какво ви остава друго освен да викнете ТУКВАНА-БОРИСОВ да ви пререже една летичка и тържествено да открие разсекретеното находище ....както при бай тошо дето се целуваше с брежнев....а на руски за оново другарче *** тука дето се отваря,ами говори се навсякъде в АНТВЕРПЕН в ШВЕЙЦАРИЯ в АВСТРИЯтам паза руски си свалят гащите --и всичко е кеш ,***..В англия едно време нещяха АБРАМОВИЧ щото бил мошеник....нещо друго да питаш къде говорят и

56

до 56

преди 11 години

Да имам хладилник "ОКА" с камера и помпа (компресор) за охладени напитки и фризер "МИНСК" и са на повече от 30 години и още работят без проблемно а за инструментите на съседа авто монтьор скоито се хвали,че са руски няма да ти пиша.

55

Анонимен

преди 11 години

haha towa e interesno, naj-bezumnata targowiq na zemqta da se srine po tozi na4in :)))

54

до 60

преди 11 години

ами това са Беларус ,Русия ,Украина ,Казахстан , средна азия ,Монголия ,много е лесно да го разбереш ама такива като вас туркофили манафестанци като чуят думата Русия много ги боли ха ха ха

53

До 60

преди 11 години

Дай си Email-a. Ще ти изпратя поименен списък.

52

до 41

преди 11 години

единственния олигарх в държавата ти е Боко Тиквуна , а ти си от тия *** неграмоно наивни които гласуваха за него .

51

Анонимен

преди 11 години

"В момента над 250 милиона души по света използват Руски език..."Я ме светни и ми кажи кои са тия четвърт милион души, които използват руски език???

50

До 56

преди 11 години

Да наистина има какво да научат. Може да научат как се съсипва държава и как не бива да се управлява.