31

Тихомир Томов

преди 11 години

Щом шимпанзето се електронизира , няма лабаво - модерни хора ??!

30

Дебел Депутат

преди 11 години

Митниците винаги ще са очернени! Всеки, който дойде на власт маха стари кадри за да впрегне юздите на агенция и да я дои здраво. Това за приходите са думи от днес за утре. Нормално е да се вдигнат приходите, когато всичко в тази държава, а и целия ЕС се увеличи драстично. Що не каже за Мишо Бирота, за Лукойл или за пловдивските Инса ойлс, А? Ами за фабриките за цигари, които са под закрилата на партията-кораб ГЕР, които толкова много тачите... Толкова и разбирате. Корените на ГЕРБ са червени, бе

29

Анонимен

преди 11 години

На лицето, известно като "Звънящия на ЕГН-та" не му разрешавайте да пие концентрат (водка) в количества, замъгляващи разсъдъка, че вижте какви безумия плещи!

28

Ало ГЕРБ

преди 11 години

Нещо не разбрах. Вече няма ли да има "Ало Ваньо" ?

27

софиянец

преди 11 години

а бе колеги, вие повечето май не сте виждали митница инвиво? какво като се декларира електронно - да не мислите, че като декларираш машини за дрешки под формата на турско или китайско карго и съответно заплащаш смешни мита в името братска турция и китай, някой "смарт" компютър ще мине и ще разгледа стоката за несъответсвия? що смятате, че износа за трети страни с цел прибиране на ДДС от Котараците и сие като мине документално, ще мине и физически през митница? Ало Ваньо?

26

БЕЗСМЪРТНИ БАЛЪЦИ

преди 11 години

И ........................НАСТАНА ТИШИНА ГЕРБЕРОВА

25

БЕЗСМЪРТНИ БАЛЪЦИ

преди 11 години

Не си спомням премиерът да ми се е обаждал за Николай Вучев, днес установявам неговото име, коментира шефът на митниците Ваньо Танов вчера.

24

БЕЗСМЪРТНИ БАЛЪЦИ

преди 11 години

Ваньо Таньов Бойко БорисовБойко Борисов: Ало!Ваньо Танов: Ало!ББ: Какво пра'иш, Танов?ВТ: Нищо...пуснали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е грешен кода...ББ: Не бе, т'ва му е ЕГН-то бе, не мобилен.ВТ: А-а-а...ББ: Т'ва му е ЕГН-то. Т'ва е едно момче къде рита топката с мене бе, там от Аерогарата... И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но той поне идва да рита с мене по обед, го преместил на друго место.

23

БЕЗСМЪРТНИ БАЛЪЦИ

преди 11 години

"Репортерите вчера чуха и получиха разпечатки на записите. От тях излиза, че:- Борисов е натискал Танов да извади митничарите, проверяващи Леденика. Премиерът казва: Хайде прибирай ги оттам. Поех ангажимент да не го закачам Мишо Бирата. И още: Ако трябва, обади му се ей сега (бел. ред. - на Мишо) и му кажи какво сме се разбрали, защото поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам.

22

муми

преди 11 години

Е, в Европейски съюз няма и такива мащаби на контрабанда. Танов да се успокои и не прави неодачни сравнения.

21

:)

преди 11 години

Пича разбира от електронни митници, даже на ЕГН може да звънне :)

20

браво

преди 11 години

Евалата чичо Ваньо тури им го отзад на много гадове, секна им далаверата на ***, да си жив и здрав

19

Анонимен

преди 11 години

Май им спряха кранчетата на БСП и Доган. Не се учудвам, че искат по-скоро избори.

18

Анонимен

преди 11 години

Зимата ще гледате цирка като се вдигне революцията срещу милиционеро-социализъма на Бибитко.А паветата ще хвърчат в парламента като новогодишни фойерверки.

17

Шоп

преди 11 години

Положението е много по-добре, отколкото преди 20 години, макар че и тогава не бях на червено, меко казано...

16

Анонимен

преди 11 години

ххахааххахахаха смях, това е най-*** изказване,което съм чувал в близките дни.Къде отиваш Танов, в Европа нямало такъв резултат, абе *** Европа не межеш ги стигна по резултат и ефективност дори и да се насерете от напъни

15

до 15

преди 11 години

Ти гризна дръвчето. Някои гризнаха дедовия. Аз гризнах лъвския пай. Просто защото не разчитам на политици да ми оправят живота. На вълка защо му е дебел врата?

14

Анонимен

преди 11 години

На заден план на снимката - митнически работник след 20 часова смяна.

13

MERKEL

преди 11 години

da prihodite za KORYPCIJA sa pljus abe zashto go pravite naroda naiiiiiiiiii typ v bylgarija

12

Анонимен

преди 11 години

Митниците на ЕС отдавна са електронни и те настояват това за БГИ къде ги биете засега , като започвате . Абе тези имат ли логика ?